Spychcio 802 Opublikowano 6 Lutego Autor Opublikowano 6 Lutego Dla mnie to totalnie zbędny pomysł. Od Age of Empires itp. mam PC. Zamiast pakować kase w takie pierdoły lepiej daliby OLEDa, chociaż wiem, że nie dadzą go z pełną premedytacją aby później sprzedać konsole drugi raz 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Zastanawiam się, jaki to jest patent skoro Lenovo wymyśliło coś podobnego: Teraz dla odmiany powinni Nintendo pozwać.
galakty 3 312 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 10 godzin temu, Spychcio napisał(a): Zamiast pakować kase w takie pierdoły lepiej daliby OLEDa, chociaż wiem, że nie dadzą go z pełną premedytacją aby później sprzedać konsole drugi raz No tak, bo ludzie mają lufę przy skroni i muszą kupić najpierw LCD, a potem OLED, nie da się poczekać na OLED
kanon7 599 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Czy GTA VI wyjdzie na Nintendo Switch 2 ? Strauss Zelnick, prezes Take-Two Interactive: "Oczywiste jest, że od dawna współpracujemy z Nintendo i wspieraliśmy platformę, gdy miało to sens w kontekście indywidualnych wydań. Był czas, kiedy platformy Nintendo były naprawdę skierowane do młodszych odbiorców i to znalazło odzwierciedlenie w naszym harmonogramie wydawniczym. A teraz, dzięki Switch i potencjalnie Switch 2, konsola może zapewnić treści dla każdego odbiorcy. Jak zapewne zauważyliście, Civilization 7 (właś. Take-Two Interactive) jest już dostępne na Switchu. Więc chociaż nie mamy nic konkretnego obecnie do ogłoszenia, w pełni spodziewamy się wsparcia dla Nintendo Switch 2." ------------ GTA VI na Switch 2, tak samo jak na PC: wyjdzie później, ale nie możemy jeszcze o tym mówić W sumie jak wyjdzie na XSS (10GB+4TF), to czemu by miało nie wyjść na Switch2? (12GB+1,7 do 3,1TF+DLSS)
Gonzo3211 106 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego To czemu i miało by nie wyjść na One X (12GB+6TF)? Jak uruchomią to gta na xss i na switch 2 to czapki z głów
kanon7 599 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego (edytowane) @Gonzo3211 Switch 2 - 8-rdzeni ARM Cortex-A78C XSS - 8/16 Zen2 XOX - tabletowy, przestarzały w dniu premiery Jaguar… CPU nie jest skalowalne - myślę że już wiesz czemu XOX nie wchodzi w grę. PS. RAM też nie jest skalowany, dlatego wspomniałem o RAM’ie Switch’a 2, że nie ma mniej niż XSS, na którego GTA VI oficjalnie wychodzi. Edytowane 9 Lutego przez kanon7
Jaycob 1 934 Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Wolałbym, aby pojawiło się GTA VI także na SW2 w dniu premiery. Nie musiałbym wtedy kupować także PS5.
Gonzo3211 106 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego W dniu 9.02.2025 o 17:17, kanon7 napisał(a): CPU nie jest skalowalne - myślę że już wiesz czemu XOX nie wchodzi w grę. Myślę że to każdy wie . Przecież napisałem to z przekąsem, bo podkreśliłeś ram i tf jakby tylko to się liczyło... Switch wg. plotek też nie będzie miał kosmicznych zegarów (i niemożliwe żeby miał), więc nadal to ciekawe jak by to gta miało pójść. W dniu 9.02.2025 o 21:38, Jaycob napisał(a): Wolałbym, aby pojawiło się GTA VI także na SW2 w dniu premiery. Nie musiałbym wtedy kupować także PS5. Ja chyba już całkowicie sobie daruje i lepiej poczekać na PS6. Szkoda że xbox już się wycofał z wyścigu.
kanon7 599 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 8 minut temu, Gonzo3211 napisał(a): Switch 2 wg. plotek też nie będzie miał kosmicznych zegarów (i niemożliwe żeby miał), więc nadal to ciekawe jak by to gta miało pójść. 4
Tankietka 218 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Przecieki ; d Metriod Prime 5 is already in development at the same time as Prime 4 - Vertical exploration gameplay - Gravity - Switch 2 exclusive - 2027 release. Finished Prime 4 a year ago - 12 to 18 months in development for the Switch 2 version of Prime 4.
Spychcio 802 Opublikowano 18 Lutego Autor Opublikowano 18 Lutego Ja chcę Golden Sun 1 i 2 Remake lub nowego Golden Sun 3
musichunter1x 1 308 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) Hmm... Ciekawe czy dorzucą emulację GC oraz Wii, ale pewnie nie po drodze im coś takiego Marzy mi się ogrywanie całej serii Resident Evil na mobilnym sprzęcie, ale Steam Deck za bardzo dobluje PC. Gdyby Switch miał oryginalne RE 2 i 3 to kupiłbym wersję Lite za grosze, również dla Arkham Asylum oraz City, Silksong... Tylko wtedy znowu Steam Deck kusi, bo przy ponownym kupnie gier we wysokiej cenie, wyjdzie mnie to tyle co używany Steam Deck + gry z mojej biblioteki. Gdyby nie te biedne pokrycie kolorów w LCD Steam Decka, to pewnie już byłby u mnie, a tak to zebrało się kłód w drodze do zakupu. Edytowane 4 Marca przez musichunter1x
Spychcio 802 Opublikowano 4 Marca Autor Opublikowano 4 Marca Za 29 dni prezentacja Switcha2 oraz gier na niego + cena i data premiery.
Gonzo3211 106 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca W dniu 4.03.2025 o 23:55, Spychcio napisał(a): Za 29 dni prezentacja Switcha2 oraz gier na niego + cena i data premiery. Akurat będzie mi się kończyć game pass . Jeszcze zostały dwie gierki które bym chciał pyknąć i xbox do szafy. Wszystko idealnie wyliczone
voltq 1 372 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Kiedy ma być dostępny w sklepach ? I czy gry będą chodzić wstecznie kompatybilnie ? , bo pierwszego switcha nie miałem a chce właśnie 2 kupić
Spychcio 802 Opublikowano 14 Marca Autor Opublikowano 14 Marca Premiera podobno w czerwcu a wsteczna kompatybilność ma być co potwierdziło już samo Nintendo.
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Też nie mogę się doczekać. Mam dość mocnego pc i PS5 pro a znowu gram niemal wyłącznie na switchu - odświeżam sobie future redeemed przed xcx oraz cisnę w donkey Kong country returns, czysta frajda.
tomeek85 30 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca No to jeszcze 15 dni Ale jestem już ciekaw tej prezentacji
Jaycob 1 934 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ja mam nadzieję, że po niej będzie można już składać zamówienia, a nie każą nam czekać aż do lipca. 1
tomeek85 30 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 21 godzin temu, Jaycob napisał(a): Ja mam nadzieję, że po niej będzie można już składać zamówienia, a nie każą nam czekać aż do lipca. Fajnie by było. Lecz osobiście wątpię, chyba tak szybko nie pojawi się w sprzedaży jak sobie byśmy tego życzyli.
Spychcio 802 Opublikowano 20 Marca Autor Opublikowano 20 Marca LCD 120Hz, VRR czyli mogą być tryby wydajności i jakości, bo na 120Hz można dać opcję 40fps jak na PS5. https://wccftech.com/nintendo-switch-2-120-hz-vrr-screen/ 1
tomeek85 30 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Ja tam nie mam nie wiadomo jakich wymagań, mi wystarczy aby gry były w 60 fps aby grało się płynnie w takie tytuły jak np. Zelda TOTK. Wolałbym jeden tryb graficzny z 60fps i będę zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi