Jaycob 1 934 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Wszystko fajnie, ale brak OLED-a na start boli. Trzeba będzie grać w docku.:D 1 2
Isharoth 597 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Brak OLEDa to jest największa porażka, biorąc pod uwagę że już nawet budżetowe telefony mają OLED matryce. 1 4
Spychcio 802 Opublikowano 20 Marca Autor Opublikowano 20 Marca 100% premedytacji aby był jeszcze dodatkowy "ficzer" jak za 3-4 lata wyjdzie poprawiona wersja. Wiem, że i tak ją kupię
bourne2008 1 207 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca IPS i HDR Przecież to się wzajemnie wyklucza. 2
Element Wojny 4 776 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Ja tam kupie day 1, bez wzgledu na cene, i czy bedzie OLED czy nie. Ale nie dlatego, ze jestem jakims maniakiem Switcha czy cos - po prostu dzieciaki by mi zyc nie daly, przerabialem juz to przez ostatnie kilka tygodni, kiedy probowalem im wybic z glowy Wii. Ostatecznie dostali to Wii, po tym jak ktoregos dnia wrocilem do domu, a tu nie dosc ze obaj czekali zeby przytulic "kochanego tate", to jeszcze kawa czekala, a nawet jakies ciasteczko sie znalazlo... 2
galakty 3 346 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca 53 minuty temu, bourne2008 napisał(a): IPS i HDR Przecież to się wzajemnie wyklucza. Panie, fanatycy Nintento i tak kupią i będą zachwalać.... Ciekawe czy tam chociaż local dimming będzie, czy totalnie zwykły IPS.
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca Ja kupię day one dla gier. Oczywiście, że wolę ekran OLED, nie ma porównania z LCD. Mimo to kupię od razu chociażby dla nowego Mario kart. 1
Elvis79 161 Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca (edytowane) Ja też day one dla gier, a oled czy nie to mam w dupie, gram tylko na TV w docku. Edytowane 24 Marca przez Elvis79 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) Jutro ND. Wygląda na to, że szykuje się jakiś pokaz jeszcze przed ogłoszeniem SW 2. Edytowane 26 Marca przez Jaycob 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Ten pokaz jutro tylko dla Switcha 1. Mają jakieś remastery/remake pokazać. Ile ja bym dał za Xenosaga/Xenogears...... 2
Spychcio 802 Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca (edytowane) Gdyby zapowiedzieli Golden Sun Remake to mam zawał P.S. podobno Pre-Ordery na Switcha2 mają ruszyć w dniu jego directu lub dzień po... Czeka nas walka Edytowane 26 Marca przez Spychcio
Tankietka 218 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Walka o ogień xd Kto pierwszy wystawiał Switcha 1 w Polsce bo nie pamiętam? Sieciówy jak Media Expert?
Jaycob 1 934 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 27 min do pokazu. Mam nadzieję, ze w końcu zapowiedzą Silksong.
Reddzik 2 777 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) https://lowcygier.pl/aktualnosci/przedsprzedaz-nintendo-switch-2-ma-ruszyc-w-dniu-prezentacji-konsoli-kanadyjski-sklep-zdradza-szczegoly/ Edytowane 27 Marca przez Reddzik 2
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Metroid ok, ale poza tym póki co srogi syf.
Jaycob 1 934 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Taa...to było żenujące. Tylko Metroid, aczkolwiek nie grałem w poprzednie 3 części.
Reddzik 2 777 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Jeszcze Dragon Quest 1-2 remake nawet spoko, akurat takie gierki pasują do Switcha Ciekawa funkcja, ale nie znam nikogo z konsolą, który mieszka w moim pobliżu. https://lowcygier.pl/aktualnosci/virtual-game-card-zadebiutuje-w-kwietniu-pozycz-gry-nintendo-switch-rodzinie-i-znajomym/ 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Tak, zapomniałem o tej grze. Tej nowej opcji nie rozumiem. Jaki to ma sens? Nie lepiej po prostu pożyczyć kartridż komuś, przy czym nie mieć limitu na 14 dni? 1
Spychcio 802 Opublikowano 27 Marca Autor Opublikowano 27 Marca Godzinę temu, Reddzik napisał(a): Jeszcze Dragon Quest 1-2 remake nawet spoko, akurat takie gierki pasują do Switcha Uwielbiam takie klimaty, będzie ograne na Switchu2:)
bourne2008 1 207 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Widać zmierzch NSW1. Każda konsolka Nintendo na koniec życia miała taki zjazd jakościowy. Miejmy nadzieję, że to zwiastuje mocne tytuły dla NSW2.
galakty 3 346 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Ale i tak biorąc pod uwagę jakie podzespoły ma jedynka to szacun dla nich za tak długie wsparcie i gry Zanim je ogram wszystkie to akurat dwójka OLED wyjdzie 1
Rekomendowane odpowiedzi