Element Wojny 4 776 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 480k Juz prawie 600k. W takim tempie to za 5 minut bedzie 1mln. Edytowane 2 Kwietnia przez Element Wojny
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Grubo zaczęli od MK. Mario Kart World i ex na SW2.
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 1 minutę temu, Reddzik napisał(a): Jak to wygląda ten Mario Kart!
Isharoth 597 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 17 kwietnia Nintendo Direct z Mario Kart World
Gonzo3211 106 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Tylko u mnie dźwięk nie zgrywa się z obrazem?
Element Wojny 4 776 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, Gonzo3211 napisał(a): Tylko u mnie dźwięk nie zgrywa się z obrazem? Tez to mam. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia I ten mistyczny przycisk C wyjasniony - game chat
Tankietka 218 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 8 minut temu, Reddzik napisał(a): Jak to wygląda ten Mario Kart! Serio? Gdyby mi pokazali i powiedzieli, że to na Switcha 1 to bym się nie zorientował, że to na dwójkę. Ja rozczarowany, czyli Switch 2 to będzie tylko delikatny postęp graficzny w wyższej rozdziałce. Edytowane 2 Kwietnia przez Tankietka 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 2 minuty temu, Gonzo3211 napisał(a): Tylko u mnie dźwięk nie zgrywa się z obrazem? Taa...dźwięk laguje. 1
dawidoxx 976 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia I jakieś dupne ikonki game chata które zajmują 1/3 ekranu 🤣 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia chat camera o ja pierd niech gry pokaza a nie social badziew
Gonzo3211 106 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 1 minutę temu, slafec napisał(a): C button, kamera. Komu takie śmieciowe akcesoria potrzebne? Przynajmniej wyjaśnione na co drugie usb
musichunter1x 1 325 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Dlaczego moje pierwsze skojarzenie z tym nowym Mario Kart World to NFS:Most Wanted Odkąd zdałem sobie sprawę, że Mario Kart to takie kreskówkowe Mashed to nabrałem chęci na granie w to. Ciekawe czy przekonają mnie do kupienia S2, zamiast SD w tym roku. Jeśli dodadzą Steam Link do Switcha 2 to byłoby super. Edytowane 2 Kwietnia przez musichunter1x
Isharoth 597 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Dla nas tak, ale na pewno sporo osób tego chciało. Ja mam nadzieję że będzie w końcu jakiś ludzki sposób na udostępnianie screenów i filmików, bo to co odwalili na Switchu 1 to jakaś porażka. Kiedyś jeszcze dało się przez twittera, choć to i tak kiepski sposób. Teraz Twitter usunięty i trzeba przez Wifi. Początkowo to działało, ale teraz już nie mogę się wbić na tą stronkę ze screenami którą niby switch ma hostować. Musiałem przez jakąś 3rd party apkę to zrobić
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 4 minuty temu, Tankietka napisał(a): Serio? Gdyby mi pokazali i powiedzieli, że to na Switcha 1 to bym się nie zorientował, że to na dwójkę. Nie no dużo lepiej wygląda (IMO) i jeszcze weź pod uwagę, że to ma być open-world. 2
Isharoth 597 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) LCD z HDR, to nie ma prawa bytu Ehhh, szkoda że nie ma OLEDa... Ale niby fajnie że 1080p 120 Hz Edytowane 2 Kwietnia przez Isharoth
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Gameshare na plus! Byłyby gdybym mógł wymienić się grami z ziomkami z forum , a nie tylko w obrębie mieszkania.
Tankietka 218 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Nie no dużo lepiej wygląda (IMO) i jeszcze weź pod uwagę, że to ma być open-world. Dla mnie to sobie żartujesz. 1
Rekomendowane odpowiedzi