Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Kadajo napisał(a):

I widzisz jak mądrze dzieci wychowałeś ? :E

Uwierz, że nie mogłem uwierzyć, byłem pewien że rzucą hasło że chcą i kota i S2; zamiast tego padło pytanie, jakie gry dostaną z konsolą... a ja że Mario Kart, bo nic innego nie ma. No to stwierdzili, że wolą kota... 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Tankietka napisał(a):

Wybrały kota ale to tatuś musi wyciągać gówna z kuwety xD

Panie, teraz są samoczyszczące z opcją SMART. :E 

kuweta droższa od mojego GPU:

Screenshot-2025-06-05-at-20-11-34-Petkit

Taki kot to pożyje. :o

Edytowane przez Jaycob
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)

W ogóle moja sztuka patrząc pod świata ma takie dwa mikro "bąble" z tyłu na obudowie akurat w tym miejscu gdzie się wsuwa konsolkę do docka. Czyli albo dock znowu rysuje, albo po prostu chujowa kontrola jakości, chociaż całościowo wykonanie znaaacznie lepsze niż S1.

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano

Nie ma się co łudzić ze nie będzie problemów z tym sprzętem,choroba wieku dziecięcego to dziś standard.

13 minut temu, Jaycob napisał(a):

To ta co zabija kotki ? :E

Opublikowano
5 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Konsol nie brakuje, praktycznie w kazdym markecie sa na polkach :D 

No pod tym względem Nintendo "dowiozło". Panika była straszna na początku i sam pamiętam, jak ludzie wariowali przy preorderach. Zabezpieczyli odpowiednią ilość sprzętu i nasi kochani skalperzy nie mieli się zbytnio jak wykazać. 

1 godzinę temu, galakty napisał(a):

Noooo niekoniecznie, Nintendo pokrywa ekrany miękką powłoką niby dlatego że to sprzęt dla dzieci i w razie zbicia odłamki szkła nie będą latać po pokoju :E 

Po dobrym szkle w telefonie możesz jeździć nożyczkami i się nic nie stanie :E 

Poza tym to tylko świadczy jak jest zapakowany, no raczej przemysłowego zszywacza nie użyli xD 

Już przestańcie tak przeżywać. Konsola jest pakowana podobnie jak pierwszy Switch. Ktoś miał pecha i tyle.

Ja tam na spokojnie, oglądam sobie materiały na YT. Wieczorem jeszcze Rysław jakieś gierki na streamie zaprezentuje więc sobie obejrzę chwilę. Parcia brak, poczekam jak wspomniałem wcześniej na fajną limitkę i najlepiej już z OLED-em. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Jaycob napisał(a):

Niech tak nauczy xddd

Edytowane przez Tankietka
  • Haha 3
Opublikowano

ktoś orientuje się jak to jest z innymi grami, starszymi które odpala się na nowej konsolce, czy z automatu coś zostaje ulepszone, klatkarz/rozdzielczość itd czy te wszystkie starsze gierki bez patcha będą zwyczajnie uruchamiać się jak dla SW1 ?

Opublikowano
16 minut temu, Elvis79 napisał(a):

to muszę zaopatrzyć się w Pro Controller2 a Pro od switcha1 robi za dodatkowy pad, jeżeli dobrze rozumiem

Jak używam OLEDa w docku a nie mam Pro Controllera to naciskam wybudzenie na joyconie, szkoda specjalnie kupować dodatkowego pada. Nie musisz z nich korzystać, tylko nimi wybudzić.

Opublikowano
9 minut temu, Reddzik napisał(a):

Jak używam OLEDa w docku a nie mam Pro Controllera to naciskam wybudzenie na joyconie, szkoda specjalnie kupować dodatkowego pada. Nie musisz z nich korzystać, tylko nimi wybudzić.

Ja używam Pro1 a switch leży w docku z wpiętymi joyconami i już tyle lat tak jest, że przyzwyczajenie/wygoda ,że prędzej kupię Pro2 niż będe wybudzać joyconami :E

• Upvote 1
Opublikowano

Powiem Wam że jestem zadowolony z zakupu. Switch 2 leży mi dużo lepiej w dłoni od poprzednika, ogólnie rozmiar dla mnie na plus. Niestety ekran jest dużo gorszy niż w wersji Oled, nie jest to zły ekran ale czuć tutaj niedosyt. Człowiek się przyzwyczaił dlatego pewnie narzekam. Widać że konsolka dostała mocy porównując do tego, jak działała poprzedniczka, menu, sklep, wszystko działa o niebo lepiej. Patch do Zeldy TOTK robi robotę a samo Mario Kart World mnie oczarowało, gra się bardzo przyjemnie. Teraz czekam na Donkey Konga Bonanza :) Dzisiaj przyjdzie mi Pro controller 2, także będzie się grało o wiele wygodniej ;) z czystym sumieniem polecam. 

• Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Ostatnio przy premierze PS5 pro watek byl najgoretszy na calym ITH, wiec sie nie zgodze (o premierze zwyklej wersji nawet nie wspomne). PS5 pro wzbudzalo kontrowersje tak jak nintendo 2 teraz, a aktywnosc jest marna jak na premiere kultowej konsolki w odswiezonej wersji. Moze handheldy juz bokiem wychodza wszystkim.

Pytanie co lepsze

Legion Go S czy Nintendo 2

Edytowane przez DżonyBi
  • Upvote 1