Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
@skypan Masz jakiś automat, który zaoszczędza czasu przy robieniu takich memów czy po prostu ręcznie wyedytowałeś? -
Znowu trolownia wyskoczyła z PROFESOREM Szewko Co to za dziwna akcja? Jakieś nowe wytyczne z Kremla poszły czy jak, że tak go nagle promują? Ta. DWA razy walnęli specjalnie. A potem wypuścili bomby gwałcące. Szewko widział na własne oczy i to jest prawda! Dla niektórych, bo ci ze zbieżnymi poglądami mogą się nabrać na te pierdolety. Mowa o gościu który ma osobne shorty na Youtube z tytułami "rosyjska propaganda miała rację". Szmatewko. O, przepraszam. Profesur Szmatewko! Najmondrzejszy profesur i znawca wszystkiego, a po teatrzyku zwanym wywiadem ze Stanowskim, to w ogóle Santo Subito! -
Przez Tankietka · Opublikowano
Dla mnie jest logiczne, że jeśli ktoś zamawia do automatu paczkowego to chce do automatu paczkowego, nie być ograniczony godzinowo. Jeśli ktoś chce do punktu ograniczonego godzinowo do 18:00 to zamówi do punktu ograniczonego godzinowo do 18:00. Ja nie mam jak odebrać do 18:00, automatów paczkowych DPD u mnie dużo w okolicy. W sumie naliczyłem 10 w okolicy ok. 1 km w obrębie docelowego. No ale po co dać do innej skrytki (przypominam, 10 do wyboru w obrębie kilometra od docelowego i kolejne 10 w obrębie 1 plus-3 km od docelowego ), lepiej się zesrać komuś do punktu. Już 2 razy mi tak zrobili. Serio, myślałem, że to są podstawy, że nie zmienia się formy dostawy. W DPD jednak o tym nie wiedzą. Jak najdalej od tych dinozaurów kurierskich. -
Tego o image-to-prompt > text-to-image/video nie pisałem w kontekście kontynuacji (funkcji Extend). -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
A miałem zapytać m.in @Jaycob w temacie o Lies ale jak tu napisałeś to właśnie dopowiem, już kiedyś pytałem o sousliki godne polecenia i właśnie ww. lista jest chyba standardowa LotF właśnie też miałem na liście, ale co do Niohów jakoś nie czuję w nich nic wciągającego czy interesującego, jakaś taka gra bez "tego czegoś" może w wolnej chwili sobie Dema pooglądam jak gra, może On mnie przekona, aby dopisać do listy Niohy tak na wszelki wypadek, choć jak na razie trochę zejdzie z Pinokiem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi