Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Wziąłem jednak 9700X. Wiem, ze będziecie kręcić bekę, że nie 7800X3D ani 9800X3D za 300-600 zł więcej, ale szczerze, to już wolę ewentualnie wymienić samo CPU za 2-3 lata. A może się okaże, że do tego, w co gram/zagram w przyszłości, nigdy nie będę potrzebował mocniejszego procesora zanim zajdzie konieczność wymiany całej platformy - tak jak to było obecnie? Wkurza mnie to chłodzenie, bo niby dobrze wiem, co najlepiej kupić, i że starczy mi nawet takie mniejsze, ale podoba mi się w dwuwieżowym łatwiejszy dostęp do elementów przy montażu. A AG620 V2 podoba mi się bardziej niż Pure Rock 3 LX, tylko że ten drugi jest 300 g lżejszy, i pewnie to paranoja, ale tak wolę. Nie będę przecież podwieszał coolera tak, jak podpiera się karty graficzne -
Przez Pentium D · Opublikowano
Akurat wtedy spałem. Wstałem i unikałem tego wątku, wiadomości itd aby sobie nie zaspoilerować a tu jeb, gówniana miniaturka. -
Przez Dimazz · Opublikowano
mi też anulowali. Jakiegoś wifi na usb za 16zł nie anulowali cebula się odzywa. Mam 4x8GB ddr4 crucial i 2x16GB ddr4 crucial 3600 i 5700x3d. A widzę ceny ładne. Zostawiłbym sobie 2x8GB i ryzena 5600 na czarną godzinę ale nie wyszło. Następnym razem -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Spoko spoko, myślałem, że coś wiesz. AMD zawsze lubiło sprzedawać to samo w innych wariantach. W sumie to konsument zyskiwał jak odblokował takiego Athlona II x2 na Phenoma II x4 Darmowe PCI-E 5.0 x16 dla GPU i 5.0 dla m.2 na B650 też szanuję. Intel po czasie pewnie by bardziej coś zabrał jak dał -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@noah A tam mikrofibra. Papier pięćsetka i będzie się błyszczeć @ITHardwareGPT Arnold, co tam śmiejesz. Może wygenerujesz nam grafikę jak ktoś czyści QD-OLEDa papierem ściernym i odpadają duże płaty powłoki? Tutaj możesz sobie kolory pobrać i mniej-więcej jak to wygląda.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi