Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
@Send1Nty chyba byles albo jestes 32cale 2k user to prawda to co wyzej piszą? bo aktualnie mam 24.5 fullhd i mysle o albo 27 albo 32 w 2k i nw czy nie sprobowac 27 yb zobaczyc te higher pixel density czy moze olac to i miec 32 bo wieksze co do autora- mysle ze jak przyzwyczaisz sie do 27 2k to 24 to bedzie niewystarczająco -
Przez Garru · Opublikowano
Taka ciekawostka, Nvidia usunęła ze strony Founders'y oprócz wersji 5090. Czy to coś oznacza? Nie wiem, ale się z chęcią dowiem. -
Przez Vulc · Opublikowano
Widzisz, a generalnie tytuł został przyjęty raczej ciepło. Bo jest zwyczajnie bardzo dobry. Ubi dało ciała z marketingiem, wrzucając jakieś pokraczne, hip-hopowe gówno zamiast klasycznego, perskiego pierdzenia, główny bohater też odstaje od tego na co czekali fani. Ale jak już ludzie zaczęli w to grać, zamiast pluć jadem na sam widok, okazało się, że to kawał dobrej gry. Jęczenie wynika głównie z faktu, że po tylu latach wszyscy spodziewali się czegoś innego, a Ubi nie ma ostatnio dobrej passy, więc dostaje strzały z każdej strony. Wątku anime szerzej nie poruszę, bo już była na ten temat dyskusja, więc krótko - ja tego kompletnie w tym nie widzę, ani nie czuję. Są dziesiątki, setki 2D platformerów w takim stylu. No, ale nie byłbyś sobą, jakbyś nie robiły afery z czterech liter. A tutaj IMO nie ma żadnych, większych kontrowersji. A, i zastanawiasz się co Jordan Mechner na to? Przykro mi, on też płakać z tego powodu zamiaru nie ma. Wręcz przeciwnie: For anyone wondering: The Lost Crown is not a continuation of either the Sands of Time or the retro-2D storyline, it's a fresh beginning. I didn't write or have a direct role in this one — which means I'll get to enjoy its surprises as a gamer. I know the talented POP team at Ubisoft Montpellier well, I've watched them pour their hearts and passion into this project over three years from pre-conception to full beta, and I couldn't be more excited. This is the Prince of Persia game I've been wishing for. https://www.jordanmechner.com/en/latest-news/#prince-of-persia-takes-a-mighty-new-leap Wiem, że to jak gaszenie ognia benzyną, ale czy na pewno zdrowe są tak... niezdrowe emocje? -
Przez Slayer · Opublikowano
Jak pierwszy raz zobaczyłem 1440p w grach to byłem trochę zawiedziony. Miałem takie "no w sumie trochę lepiej ale na forum gadali jakby to była monstrualna różnica, no nie jest" . Trochę żałuję, że wziąłem 27 1440p, jakbym kupował znowu to bym wziął po prostu 32 1440p i by przy okazji zabawa w skalowanie na windowsie odeszła. -
Przez Art385 · Opublikowano
Heh teraz się uruchamia ale adreanalina twierdzi, że FG ML nie działa. W sumie wywalone, bo jakieś artefakty widać tylko jak populasz na simsonie a tak gierka wygląda i chodzi w pytę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi