Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ten Metroid 4 jest słaby, ale też wspaniały chociaż mógł być znacznie lepszy. Takich gier już się nie robi a jednak wyszedł w 2025 roku. Denerwujące archaizmy i uproszczenia łączą się ze wspaniałą atmosferą i gameplayowym mixem gatunkowym. Jeszcze zatęsknimy za taką rozgrywką bo wydaje się, że po koszmarze produkcyjnym nowy Metroid FPP może na Switchu 3.

Opublikowano

Myślę, że dostaniemy remastery 2 i 3, a 5 jako tytuł międzygeneracyjny między S2 i S3.

Opublikowano (edytowane)

Ja właśnie zacząłem od korzeni i mimo wieku, pierwszy Metroid Prime nadal prezentuje się atrakcyjnie. Zremasterowany został całkiem przyzwoicie, nie czuć wieku tej gry. Bardzo dobrze się pyka.

Edytowane przez Vulc
  • Like 1
  • Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

"Dziś w nocy, dokładnie 22 stycznia o 2:00 czasu polskiego, na serwerach Nintendo pojawi się nowa aktualizacja firmware. Jej głównym celem ma być zapewnienie polskiej wersji językowej w dwóch pierwszych grach Nintendo przygotowanych z myślą o Switchu 2.

Na dobry początek gracze mają dostać możliwość zagrania po polsku w Donkey Kong Bananza oraz Mario Kart World. "

W jednej i drugiej pełno tekstu do tłumaczenia jest :E

Opublikowano

"Oprócz Mario Kart World i Donkey Kong Bananza, w późniejszym terminie na język polski zostanie również zlokalizowany także szereg innych tytułów wydanych przez Nintendo, dostępnych na Nintendo Switch 2."

"Super Mario Bros. Wonder – Nintendo Switch 2 Edition + Meetup in Bellabel Park, czyli Super Mario Bros. Wonder z 2023 roku w wersji na Nintendo Switch 2, ujawniono datę premiery, która nastąpi 26 marca 2026" - będzie PL.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nabyłem sobie NS2, pierwsza moja styczność z ich konsolką. :P

Mario kart world sobie obczaję, choć na ścigałkami ja średnio. :E 

Bananze z olx od kogoś używkę zamówiłem, więc to poleci jako 1 do obadania.

Kolejne pewnie zelda.

A w między czasie aby młodej dać coś tam prostego od czasu do czasu pograć to co polecacie dla dzieciaków? ;) 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Podali liczbę ze sztukami wysłanymi do sklepu.   Montion captured jednak nie był robiony przez kobietę, ale nie trudno było w to uwierzyć po zrobieniu "miejsca na miłość" między Sabertooth i Wolverine, dwie miłości Logana okazały się lesbijkami, jeden z bossów to starsza kobieta bez mocy - Lady Deathstrike, gdzie porzucili "lady", a będąc zaawansowanym cyborgiem jaka kobieta wybrałaby taki wygląd. :E    Pierwotna wizja gry zawierała oddzielne sterowanie rękami Logana na triggerach, gdzie mieli wykorzystać ich "adaptacyjność" reagując na zakres ruchu i dając opór, wraz z opcją walki bez pazurów. Gdybym nie ogłuszenia przeciwników i pasek furii to ta gra byłaby kompletnymi drewnem, zrobionym na checkliście... Parkour, oparty na korytarzu i automatycznym przemieszczania się, więc to nudna platformowość na siłę. Już w HZD tym żygałem, ale przynajmniej były widoki. Znajdzki bez polotu... Ot są to butelki i materiały z oznacznikami, aby nie pominąć. Brutalność jest na odwal, efekty krwi i podstawowe finishery, gdzie po wrogach nie widać desperacji, czołgania się rannych, strzelania z ziemi, krzyków o pomoc. Nawet rzuty przeciwnikami są marne i tylko po ogłuszeniu oraz brakuje kombinacji z tym związanych, gdzie powinien być przynajmniej rzuty z doskoku, użycie przeciwnika jako broni, a ewolucją było rzucania fragmentami przeciwników lub chociaż przedmiotami... Masa konsultackich bredni... Dbanie o komfort gracza przez pierdyliard wskazówek, prostych projektów lokacji i zamiennych ustawień. Emocjonalna, "filmowa" na siłę, słabo zrealizowana... Powodzenia przy ponownym przechodzeniu tych fragmentów. System walki sklejony na szybko, gdzie nawet zapomnieli wyregulować hyperarmor (nieprzerywalność). Podstawa w stylu atak, doskok, ogłuszenie, finisher, ograniczony rzut, czasowe umiejętności... Gdybym nie pasek furii i efekty krwi to byłoby grą kopiuj wklej, bo combosy są dość marne i nieliczne, przez brak silnego ataku i większych interakcji.  
    • A mogła wynająć od prezesa banku bieda wersję nowej "trójki", co nie @wallec?  Może i nie jej by było, ale przynajmniej bez choinki, a i bank by jej wybił zgłowy zabawy w drift!   
    • Cześć. Żona mojego znajomego poszukuje dwóch jak najlepszych komputerów biurowych, najlepiej z jednego sklepu z opcją złożenia. Chyba że są dobre gotowce. Komputery na firmę więc w cenie złożenie i wysyłka oraz obowiązkowo fakturka.  Komputery stricte do prezentacji typu power ponit, excela, programów księgowych itp. Niestety nie można przekroczyć założonej kwoty.         
    • Dobra, więc miły twórca tego naprawdę fajnego dodatku: Better Candles - Better Lighting (Remastered), po tym jak mu wczoraj trochę potrułem, podobno w wersji 1.8 wyeliminował "pop-up". Więc chyba już można źródła światła w grze stuningować pod swoje gusta. Przetestuję dokładnie później.
    • Ona ma hobby... stwarzające zagrożenie dla innych na drodze tak jak quadziarze i motorynkarze jeżdżący komuś po posianym polu. I te piosenki Gibsa... Paliwo zamiast krwi... Chyba zamiast mózgu. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...