Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Duskblood nie był petardą na koniec, donkey Kong jest! W końcu, dk w pełnym 3d, dla mnie petarda, najlepszy punkt pokazu.
AvengerGT 60 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia I to jest w sumie petarda. Ciekawe czy tytuł na premierę.
musichunter1x 1 308 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) W końcu! Ktoś zrobił porządną interakcję z TERENEM - ziemią! Przynajmniej jako coś w rdzeniu gry. Edytowane 2 Kwietnia przez musichunter1x 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 2 minuty temu, Gonzo3211 napisał(a): Donkey Kong Odyssey Myślałem, że Maria pokażą, ale DK też spoko. Jeszcze 2 dni pokazów, ale nie sądzę, aby tam więcej było. Edytowane 2 Kwietnia przez Jaycob
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Oglądam po japońsku, bo stream USA mi się wywalił, Mario kartu werdu downloadable będzie do każdej konsoli?
Gonzo3211 106 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, Isharoth napisał(a): Mówili coś o cenie w końcu? Nie, spękali Też jestem ciekaw ile te przyjemności i dobroci będą kosztować.
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, Phoenix. napisał(a): ceny brak ? Brak.
Isharoth 597 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Ja również mam mieszane uczucia. Niby trochę exów pokazali, ale dla mnie za mało. No i jednak miałem jeszcze iskierkę nadziei na wersję OLED na premierę. 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia W sumie szkoda, że nie zapowiedziano Forza horizon 5 na sw2, ta gra aż się prosi o wersję mobilną.
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, Henryk Nowak napisał(a): W sumie szkoda, że nie zapowiedziano Forza horizon 5 na sw2, ta gra aż się prosi o wersję mobilną. Będziesz miał Forza Mario Kart.;) 2
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, Isharoth napisał(a): Ja również mam mieszane uczucia. Niby trochę exów pokazali, ale dla mnie za mało. No i jednak miałem jeszcze iskierkę nadziei na wersję OLED na premierę. Zrobili ze Switcha konsole multiplatformowa. Nintendo od zawsze stalo ex'ami, a tu jakies Eldeny czy Cyberpunki. Nie no serio, chca zalepic dziure na rynku po upadajacym Xboxie czy co? Pokazali tu chyba wiecej gier dla doroslych niz dzieci. Do kogo ta konsola jest adresowana w ogole?
Gonzo3211 106 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Nic ciekawego dla mnie. Donkey Kong nie jest aż tak silny żeby udźwignąć tą padlinę. Drożyzna i żerowanie na starociach. Abonamenty, płatne aktualizacje, ekskluzywne i drogie karty sd. Do tego obsrali zbroję z cenami. Ja na razie podziękuję. 3
Phoenix. 4 714 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Pokaz konsoli bez podania ceny to smierdzi na kilometr. 2
musichunter1x 1 308 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Ponoć na ich stronie jest cena, tylko trzeba się dogrzebać bo nie wszystkie są aktualne. 499$ ponoć
Gonzo3211 106 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Brak nowego Mario 3D to już w ogóle samobój. Po tylu latach od Odysei...
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Zeby byly gry to bym kupil. A tak na premiere dla dzieciaka oprocz Kart nie mialbym nic, Z-A gdzies jesienia, a Eldena Cybera Yakuzy przeciez nie dam 11 latkowi.
Tankietka 218 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 5 minut temu, Gonzo3211 napisał(a): Brak nowego Mario 3D to już w ogóle samobój. Po tylu latach od Odysei... Damy radę mordeczko, DK wygląda super z tym wyrywaniem podłoża itd. Widzę ja byłem jedynym narzekającym a nagle zrobiło się na odwrót DK mnie ujął. Edytowane 2 Kwietnia przez Tankietka 1
Rekomendowane odpowiedzi