Anime - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DarkeVo · Opublikowano
Akurat w tygodniu przyszła mi mx7 i mx6 i sie zastanawiam co nałożyć🤭 może spróbuje tą mx7 chociaż chciałem poczekać aż ktoś inny ja przetestuje🫣 -
Przez Maxforces · Opublikowano
Sprzata serwis,drewno to orzech Ja nie mam od 13 lat doslownie nic i nie impregnuje granitu wogole. Jest noc nie bede robil zdjec zrobie ci z rana.Na zewnatrz mam granit na stole 7 lat i wyobraz sobie nic go nie rusza. isnieje cos takiego w dzisiejszych czasach? -
Przez brzecol · Opublikowano
Bursztynowy napój wszedł wczoraj aż za dobrze i troche czas się zaburzył. Sprawdziłem i na zasilaczu jest tak jak napisałeś. PCIe Gen 5 (na pudełku jest 5.1) Rzeczywiście długości pinów robione od ruskiej suwmiarki. Nie wiem, czy to na już użytym kablu ale u mnie na drugim w zestawie można powiedzieć jest idealnie z obu stron. Kabla od karty nie opdpinałem z wiadomych względów - działa to lepiej nie ruszać. Dodatkowo odnośnie kabli - potwierdzam, giętkie i każdy w indywidualnym oplocie. Tytlko z kolei trzeba chyba być fryzjerem i mieć talent do grzebieni, żeby to wszystko ładnie spiąć. Ja na razie dałem sobie spokój. -
Przez Gothic · Opublikowano
Będzie nowa zawartość do Diablo 2 bo wczoraj zapowiedzieli nowy sezon i dodali, że za kilka dni będzie więcej nowości więc to nie może być jakaś mniejsza aktualizacja do sezonowego grania online tylko coś większego. Natomiast na Blizzarda trzeba dzisiaj uważać: -
Przez Gothic · Opublikowano
Uśmiałem się bo u szczytu formy ja miałem podobne wynalazki jak np. wyrwana okładka książki, a swego czasu wymiatałem, zawsze grałem dla zabawy aby myślę, że wtedy to mógłbym zawodowo grać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi