Skocz do zawartości

Anime - wątek ogólny

Isharoth

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 3.11.2024 o 14:12, DeIntegro napisał(a):

Ja ostatnio trochę zmusiłem się do obejrzenia Berserka (tego starego). Przez połowę serialu mega mnie nudził i wydawał się dość słaby. Później dotarłem do końcowej fazy i.. O rany. Końcówka mnie przeżuła i wypluła. Kilka dni siedziało mi na bani.

Biorąc pod uwagę całość, to finał jest, że tak powiem, zaskakujący. :lol2:

Póki jest to historia zwykłego najemnika, to może trochę nudzić, ale pierwsze spotkanie z "niezwykłym" przeciwnikiem to pierwsza oznaka, że idzie lepsze. Oglądałem to niecałe 20 lat temu i do dziś pamiętam jak właśnie ta walka dała mi powody do myślenia, że będzie się potem coś ciekawego dziać... Oczywiście finał moje oczekiwania przebił. :wariat:

• Like 1

Nie wiem jak może db nie podejść to każdy oglądał :E Zetka to był majstersztyk (pierwszy jak byli mali faktycznie mógł się nie podobać bo sam oglądałem trochę na siłę :)) z innych świeższych anime jakie ukończyłem w całości było Shingeki no Kyojin - całkiem spoko chociaż dla mnie nic podjazdu do DB nie miało nigdy.

Edytowane przez Send1N

33 minuty temu, Send1N napisał(a):

@Kakarotto Jak się czujesz znów będąc małym? :E nie wiem czy są tu fani DB ale czuję trochę niesmak po pierwszych odcinkach DB Daima, może gdybym miał 8 lat to by mi się podobało :rotfl:

To, co kiedyś było, już nie wróci. xD

Ja tam nie mam zamiaru tego oglądać, jakoś nie mam chęci. Po trailerze już widać, że to jest faktycznie dla dzieci, może ma przyciągnąć nowe pokolenie fanów. Coś jak stare DB, które oglądało się te dwadzieścia kilka lat temu, było wtedy dla nas. :)

A teraz to tak nie bardzo, widocznie człowiek chyba już wyrósł z DB.

No ja to samo przychodziło się ze szkoły i po francusku na rtl7 początki ;) później mój stary oglądnął po 3 latach od zera też na rtl7 sam całą serię :rotfl: Zetkę to 3-4 razy całość ogólnie obejrzałem odświeżając sobie co kilka lat.

Edytowane przez Send1N
  • Upvote 1