Anime - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Skoro piszesz cyt: "My jesteśmy przygotowani by walczyć całkiem dosłownie od pierwszych godzin ataku ruskich na tamte tereny" to przez słowo "my" zrozumiałem również ciebie. I drugi cytat: "Tak zawodowi jak rezerwa" Więc oświadczam ci, że właśnie jako ta rezerwa kompletnie NIE JESTEŚMY przygotowani, a na pewno ja nie jestem. Wiesz, że dawniej (nie wiem jak dzisiaj) w wojsku wszystko "było na sztukę". Co oznaczało, że na papierze musiało grać, a w rzeczywistości nic nie grało. Ja na swoim stanowisku nic nie wiem i nigdy nie wiedziałem co mam robić Po za tym 40-65 letnie osoby z nadwagą, dziećmi i kredytami lub byłymi żonami to dosyć słaba armia. Śmieje się nawet z tego Kuba Sienkiewicz - lider muzycznej formacji Elektryczne Gitary i pokazuje wezwania. My jako rezerwa poszlibyśmy na śmierć więc jak to prawda, że nie masz odbytej nawet zasadniczej służby wojskowej to proszę nie używają zaimków "my" -
Przez Wu70 · Opublikowano
Ja latam karierę z włączonym ruchem lotniczym. Cache tak na ślepo dałem 64GB, nie czytałem czy to optymalnie ale gra mi nie "sugeruje" żebym dał więcej -
Przez Wu70 · Opublikowano
Retencja to nie wypalenie, można czasami coś zobaczyć. Co wy robicie z tymi OLEDami że tak trzeba je czyścić? Ja IPSów w ogóle nie czyszczę Kolorki w HDR to nie tylko mat, QD ma po prostu ciut lepsze bo WOLED dopala je białym subem
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi