Żulernia z Allegro, OLX, PCLab i ITH
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
otoz to, teraz porownaj to co napisalem z tym co probujesz stworzyc ze ja twierdze (nieustannie, od wielu postow, jak rasowy troll polityczny probujesz skierowac dyskusje na nieistniejace twierdzenia) nie, jestes jedyna osoba ktora manipuluje i wprowadza manipulacje w tej sprawie (nie dales sie zlapac, ty ja kreujesz) ja caly czas pisalem o rzeczywistosci, o podniesionych oplatach o 50%, ty cos tam sobie liczysz, tlumaczysz ze to nieistotne bo to tylko skladowa wiekszego woreczka, cos tam wymyslales o abonamentach itd. innymi slowy wzorcowo bronisz dokrecania sruby -
Przez Adikon · Opublikowano
https://github.com/irusanov/ZenTimings/releases/tag/v1.36-beta-2 to chyba najnowszy i pokazuje VDDG CCD i IOD. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Pewnie, że nie warto. Karta juz ma wysoki Voltage i duzo sie z niej nei wycisnie. Podobnie jak 4090 tez nie warto zyskuje sie od 4-5 do 10% w zależnosci od gry. Takie karty maja jednak dobra wydajnosc na default wzgledem innych. Wiec natualnie UV wydaje sie najlepszym rozwiazaniem. A jezeli chodzi o 5070Ti to moze w Steelnomadzie ten PL 350W cos daje, jednak w grach juz niestety nie wiele, W grach najczesciej roznica miedzy 300 a 350W na 5070Ti to 1-2% wzrostu FPS. Najwiecej daje samo OC. Inaczej natomiast jest na 5080 i 5090, tam wzrost PL jednak daje troche wiecej FPS. A to, że UV to najlepszy sposob na wydajnosc per w to nie od dzisiaj wiadomo. Jednak uwazam, ze 5070Ti najlepiej nie ruszac PL i po prostu podkrecic karte. -
Przez HenioElektryk · Opublikowano
A to mi się takie kwiatki zdarzały przy starym i7 4790k. Wprawdzie nie przy UV, a po delikatnym OC. Co ciekawe przez pierwsze 3 miesiące testowania i normalnego użytkowania wszystko działało pięknie stabilnie. A po 3 miesiącach zaczął walić BSODami przy przeglądaniu neta czy nawet podczas idle na pulpicie. Także jestem gotowy na różne "zagwozdki"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi