Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, Killer85 napisał(a):

https://allegrolokalnie.pl/uzytkownik/krycha58a

😀

.

Edit.

Nie moje konto 

Nie sprzedawał bym takich elektrośmieci😁

no i co z tym?

ja sie takiego zlomu pozbyulem za 1k w ciagu miesiaca

jak?
wystawilem pakiet po kilka plyt, 1 gpu, jakis dysk, kontroler, dzwiekowka itp
jeden karton rozmiarow skrytki C z 120-180zl 

poszlo mi takich 5, a jeden gosc wzial samych kabelkow, przejsciowek (glownie sata molex za 50zl ):D 

u mnie nic sie nie zmarnuje

Opublikowano
16 godzin temu, Brolly napisał(a):

Standardowo mam wystawiony rower za pół darmo lajki są wyświetlenia są odzewu zero :E

Czekają aż zjedziesz. Pewnie są też ludzie, którzy ot tak po prostu obserwują sobie "rynek". xF

Opublikowano

Sie uniesłem to naskarżem. Od jakiegoś czasu poluję na jakąś fajną 4070-kę. Były już oferty po 1600 do negocjacji. W tej chwili ludziki wystawiają po 2100-2200. Nówka 5070 Asusa Prime kosztuje 2400. Po co wystawiać stare trupy bez gwarancji w cenie nowych kart następnej generacji??? :Crash:

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Grolshek napisał(a):

Po co wystawiać stare trupy bez gwarancji w cenie nowych kart następnej generacji???

Bo się w dupach poprzewracało od tych olyksów. Ja swojego Asusa 4070s sprzedałem chyba za 1800 jakiś czas temu. 

Półrocznego 

Najlepiej jest i tak w audio. W sklepach z miejsca dają rabat 10% od katalogu. Dobrze podzwonisz po różnych, to i 30% czasem idzie zbić. Później patrzysz, na olyks używka -30% od nówki i jeszcze się obraża albo wyzywa, jak negocjujesz.

Edytowane przez j4z
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Killer85 napisał(a):

Gdzie?

Przez ostatni miesiąc wszędzie. Ja brałem dla kumpla w Komputroniku, a później widziałem na Amazonie. W tej chwili nie wiem czy jest. Trzeba śledzić Peppera i posty użytkowników tego forum to perełki się zdarzają. Najlepiej jak był Zotac w X-komie po 2000pln i nie wziąłem. Głupi ja.

Edytowane przez Grolshek