Qrdello 1 255 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja @ChudyXp nic do nich nie mam, znam mnóstwo porządnych ludzi - lepszych niż swojaki - ale toku rozumowania w Twoim przypadku nie łapię totalnie
ChudyXp Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 6 minut temu, Qrdello napisał(a): @ChudyXp nic do nich nie mam, znam mnóstwo porządnych ludzi - lepszych niż swojaki - ale toku rozumowania w Twoim przypadku nie łapię totalnie A ja tej kobitki co do mnie dzwoniła po 2 miechach do tej pory nic nie wymyśliłem , to zrozum idę oglądać mieszkanie mam kasę za 3 miechy z góry płacę gotówka a pacjentka mówi że sobie kogoś wybierze bo ma kilka osób na oglądanie umówionych i wybrała import który jej zapłacił tylko kaucje i czynsz za jednego miecha i tak sobie mieszkali na jej koszt dalej sprawy nie śledziłem , ale wiem że to mieszkanie już teraz dłuższy czas jest puste bo czasami obok niego muszę przejść
JeRRyF3D Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Czasy ciulowe i dostać sensowną chatę za sensowne pieniądze, nie jest dziś łatwo, ale działa to też w drugą stronę. Masę patoli albo oszustów i łatwo wdepnąć na minę, więc "castingi" stają się coraz bardziej powszechne i niestety, to też trzeba zrozumieć. Zdecydowanie bardziej wolałbym wynająć chatę ułożonemu pracusiowi singlowi po 40ce, bez dzieci, rodziny i zwierząt, niż pierwszemu (to nie o Tobie!) 20letniemu Sebusiowi w dresie z Karynką tipsiarą pod mankiet, tylko dlatego, że ma szmal gumką od rzodkiewki zawiniety w kiermanie.
Qrdello Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja aż żal że tu nie ma oceniaczki dałbym Ci co najmniej jeden punkcik
JeanPepin Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) Wałek czy nie? Edytowane 22 Maja przez JeanPepin
Qrdello Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Biorąc pod uwagę że Loaded ma: to wolałbym te 2 stówki i mieć spokój niż przez whatsappy podawać swoje dane jakiemuś kołkowi. Nie wiem czy 100% wałek, ale jak ktoś zaczyna na inne platformy się przenosić to dla mnie zawsze jest żarówa.
Vulc Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) Nic nie załatwiać przez WhatsApp czy inne, zewnętrzne komunikatory. Nigdy. W 90% przypadków to wałek. Kiedyś bawiłem się dla sportu z takimi osobnikami, udając głupa. Zawsze po słowach, że wystarczy tej zabawy, wiem że to próba oszustwa, kontakt się urywał. W 9 na 10 przypadków ludzie nie dadzą się nabrać. Jedna osoba da i jest łatwa kasa. Edytowane 22 Maja przez Vulc
JeanPepin Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 2 minuty temu, Qrdello napisał(a): Biorąc pod uwagę że Loaded ma: to wolałbym te 2 stówki i mieć spokój niż przez whatsappy podawać swoje dane jakiemuś kołkowi. Nie wiem czy 100% wałek, ale jak ktoś zaczyna na inne platformy się przenosić to dla mnie zawsze jest żarówa. wwidzialem te wersje i chcialem juz brać, ale wg info która tam podają jest tylko ENG
JeanPepin Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) 5 minut temu, Vulc napisał(a): Nic nie załatwiać przez WhatsApp czy inne, zewnętrzne komunikatory. Nigdy. no ale ostatecznie typek podał swoj tel na olx na czacie, ale żarowa sie zapaliła bo najpierw chciał whatupp 3 minuty temu, Qrdello napisał(a): Nie. Kupiłem z Loaded i mam full pl. ale te wersje? bo loaded sprzedaje też - i tutaj np podają reszte jezykow.. a tu masz tylko union jacka Edytowane 22 Maja przez JeanPepin
Grolshek Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) 11 minut temu, JeanPepin napisał(a): Wałek czy nie Podręcznikowy przykład oszusta. Albo OLX, albo nigdzie indziej. W razie kłopotów nic cię poza OLX nie chroni. Edytowane 22 Maja przez Grolshek
Qrdello Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja To nie ma znaczenia. Wersja Deluxe to wizualne pierdółki i jakieś misje a nie pakiet językowy to jest takie same worldwide jak wersja standard.
Vulc Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 4 minuty temu, JeanPepin napisał(a): no ale ostatecznie typek podał swoj tel na olx na czacie, ale żarowa sie zapaliła bo najpierw chciał whatupp No właśnie. To jest to 10% szans na dobry deal. Sam musisz zadecydować czy chcesz się w to bawić. Gra w połowie ceny z kluczykowni i płatność z góry. Konto chociaż gość ma od danwa na OLX? Jakieś komentarze? Bo jak założył je w ostatnich dniach, tym bardziej bym się w to nie pchał.
JeanPepin Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja konto ma od stycznia 2024. ale dobra, przestraszyliście mnie, chyba odpuszcze
Grolshek Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 2 minuty temu, JeanPepin napisał(a): konto ma od stycznia 2024. ale dobra, przestraszyliście mnie, chyba odpuszcze Weź ty lepiej te 100pln i idź kup Mamie dużą czekoladę a nie oszustowi je wyślesz. A grę kup na kluczykowni za 210pln. Mój Młody kupił, właśnie ściągam.
Qrdello Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) tutaj masz PL, chociaż wydaje mi się ze na Loaded też ta wersja ma PL. Jeżeli jest WW a nie np. US, to ciągnie język ze swojego regionu aktywacji. Edytowane 22 Maja przez Qrdello
bourne2008 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Po uruchomieniu gry wybierasz jezyk. Ot i cała filozofia.
JeanPepin Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja No ok, ale zdarzalo się kiedyś że były wersje gier że faktycznie było mniej opcji językowych , stąd wątpliwości , dzięki
Grolshek Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja (edytowane) 38 minut temu, JeanPepin napisał(a): Jeżeli ta wersja za 210 jest pl to wciągnę. Jest. Na Kinguin chyba Młody wziął. Edytowane 22 Maja przez Grolshek
JeanPepin Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja 2 godziny temu, Qrdello napisał(a): tutaj masz PL, chociaż wydaje mi się ze na Loaded też ta wersja ma PL. Jeżeli jest WW a nie np. US, to ciągnie język ze swojego regionu aktywacji. potwierdzam, kupiłem z loaded te wersje za 210, jest PL
Elvis79 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja (edytowane) 13 godzin temu, Vulc napisał(a): No właśnie. To jest to 10% szans na dobry deal. Sam musisz zadecydować czy chcesz się w to bawić. Gra w połowie ceny z kluczykowni i płatność z góry. Konto chociaż gość ma od danwa na OLX? Jakieś komentarze? Bo jak założył je w ostatnich dniach, tym bardziej bym się w to nie pchał. Konto zawsze mógł komuś zajumać Edytowane 23 Maja przez Elvis79
Grolshek Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 12 godzin temu, JeanPepin napisał(a): potwierdzam, kupiłem z loaded te wersje za 210, jest PL I nie nakarmiłeś oszusta. Bardzo dobrze. Fajnie że są jeszcze ludzie którzy się posłuchają.
Vulc Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 4 godziny temu, Elvis79 napisał(a): Konto zawsze mógł komuś zajumać Jasne, ale jak ktoś ma założone konto wczoraj, albo tydzień temu i już zaprasza na Whatsappa, to już w ogóle nie ma się co zastanawiać.
Kabor Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja W dniu 22.05.2026 o 20:24, Grolshek napisał(a): Mój Młody kupił, właśnie ściągam. A nie powinno być tak, że ty kupiłeś a młody ściąga ;-)
Rekomendowane odpowiedzi