Pentium D 2 039 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) Wczoraj chciałem obniżyć cenę w ogłoszeniu lunety bo było 13 obserwacji i chciałem ludzi jakoś zachęcić. Ogłoszenie wpadło w "Sprawdzanie" i czego innego można było oczekiwać Dom wariatów Edit: Odwołałem się od tej decyzji przesyłając screeny z decyzją gdzie chwilę wcześniej ogłoszenie zostało przepuszczone a teraz dostałem taką odpowiedź. Skoro komuś nie chce się ręcznie napisać raportu za 200 tysięcy, chyba nie ma się co dziwić, że za mniejsze pieniądze odpowiedź będzie jak z AI. Edytowane 22 Sierpnia przez Pentium D
Elvis79 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Chciałbym trochę "przyżulić" a mianowicie - początek lipca zamówiłem dwie te same gry na ps5 za 239zł od sztuki, premiera jutro i paczka już do mnie w drodze, patrzę a ten sam sprzedawca ma teraz po 205zł, czyli prawie 70zł wychodzi taniej jakiś pomysł jak odzyskać kasę ? mógłbym nie odbierać z paczkomatu (zwrot 14dni) i zamówić znowu, tylko spora szansa, że gry dotrą po weekendzie a wolałbym już od jutra grać
duniek Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września mialem wystawione memki za 450zł, oferty 400 zwiekszylem na 480, oferty 450, no to zwiekszylem na 500,ofeerty 480 nastepnie 525 to oferty 500 finalnie 547 i poszly - totalnie mi nie zalezalo bo śą w moim kompie - zaluje ze nie zwiekszylem na 600 jak ktos szuka to kupi
Pentium D Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września (edytowane) Ja ostatnio na vinted kupiłem procka za 10 zł po negocjacji z 12 zł. Odebrałem i od razu chciałem klepnąć że ok bo kto by chciał oszukać. Dobrze że tego nie zrobilem. Dopiero na 6 godzin przed upływem rozłożyłem zestaw i się okazało, że uwalony kontroler pamięci. Odpala tylko z jednym modułem i to na ograniczonej prędkości. Nie działa z prędkością ze specyfikacji procka. Zgłaszam problem przez formularz i gość że "u mnie działało" i rozwiązanie odeślij i zwrot kasy czyli z puli 23 zł już jestem stratny 9 zł na odesłaniu. Dzisiaj popup z apki inpostu że paczka zwrotna już w drodze. Menda paczki nie odebrała z automatu. Jak odbiorę zwrotną to dalej z vinted sprawę mam załatwiać. Już nie chodzi o te parę złotych, ale o stracony czas. Mam nadzieję, że mu konto zablokują i będzie miał permban na vinted. Edytowane 9 Września przez Pentium D
Lameismyname Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września @Pentium D Się gość obłowił. Pewnie kawalerkę za to kupił w stanie deweloperskim. Swoją drogą kupowałem raz jakiegoś i5 2300 za 10zł aby kumplowi repcia reanimować. Bez problemu i wszystko gra. Jakoś szczęście mam do uczciwych ludzi chociaż też mam swoje wzorce zakupowe.
Pentium D Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września No w sumie to on z tych 23 złotych miałby 10. Reszta to ochrona i wysyłka
allas Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) Ostatnio kupiłem płytę laptopa na dawcę części . Sprzedający fajnie ją zapakował w kopertę bombelkową i wrzucił do dużego kartonu bez żadnego wypełnienia. Płyta latała swobodnie po kartonie. Na szczęście przeżyła podróż , co trzeba mieć w głowie żeby tak pakować Edytowane 10 Września przez allas
Pentium D Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września W dniu 10.09.2026 o 09:18, allas napisał(a): co trzeba mieć w głowie żeby tak pakować To samo co wypełniało karton
Pentium D Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Nakłaść po ryju to mało https://www.vinted.pl/items/9996212479-procesor-intel-core-i5-10400-zdjecie Szybko wynieśli śmieci
ChudyXp Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 7 godzin temu, Pentium D napisał(a): Nakłaść po ryju to mało https://www.vinted.pl/items/9996212479-procesor-intel-core-i5-10400-zdjecie Szybko wynieśli śmieci Kolego to samo było z początku na Allegro jak e-handel dopiero raczkował w PL nawet w 2010 roku jeszcze się trafiały takie perełki widać wrócili do starych metod , już nie wspomnę co się kiedyś działo na tablica.pl dziś Olx tam to tego było pełno i ludzie się nabierali
Keleris Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września (edytowane) Moje pierwsze nieporozumienie na allegro lokalnie, towar niezgodny z opisem, zdjęcia w ogłoszeniu rozmazana papka, obstawiam że allegro wymagają jakiś konkretnych proporcji zdjęć bo nie jest to pierwsze ogłoszenie gdzie jest papka na zdjęciach. Sprzedający sam się przyznał ale zwrotu nie uznał, pieniądze dostałem z ochrony kupujących. Sami oceńcie może moją polubowna propozycja była "zła". Edytowane 14 Września przez Keleris
duniek Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września nie oplaca sie bawic i dyskutowac z ludzmi - odrazu robisz spor ze nie jest zgodne - kasa wraca a ty masz sprzet za darmo - co prawda mozliwe ze do niczego ci nie potrzebny ale tez straciles czas w drugą strone tez to dziala dobrze, sprzedwalem rzeczy i mialem takie sytuacje ze komus cos nie dziala 1. sprzet uszkodzony przez kupujacego ewidetnie w dodatku zle zapakowany do odeslania - allegro zwrocilo mu sroku a ja dalej mam item i kase (co prawda uszkodzony) ale nie w calosci i dalej był warty dobrą kase 2. sprzet wrocił i u mnie dzialal, filmy i zdjecia - robilem stracilem czasu na zabawe z gosciem a allegro i tak mu kase oddało - gpu dzialalo i bylem 600 do przodu bo allegro mi nie potrąciło tego
Pentium D Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Te ludzie. Sprzedaję dwa procki w pakiecie jako nietestowane bo obecnie nie mam płyty. Cena za oba jak za połowę sprawnego a tu takie coś. Popatrzyłem w jego oceny i koleś jakiś niedojebany. Kilka komentarzy, że ludzi oscamowal na ochronę vintedową. Od razu zablokowałem. https://www.vinted.pl/member/146905985-banana3445
lokiju Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Mnie się też taki niepełnosprawny umysłowo trafił ostatnio. Typ sobie wymyślił, że mam do niego przyjechać 70km by mu sprzedać przedmiot za 110 zł.
duniek Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września przesylka pocztex 60x80x60cm - do 15kg - 25zł szkoda jezdzic wogole
Pentium D Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Vinted zaczyna odstawiać szopkę. Jak się chce wejść w portfel to pierw trzeba wpisać kod z SMS. Następnie odcisk palca. Jak się tego nie ustawi to przez apke nie da się wejść do portfela. Przez www tylko SMS. Patrząc na to jak oni działają średnio mi się widzi podawać więcej danych.
Elvis79 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września Co do zakupów używanych rzeczy powyżej 1tyś https://www.prawo.pl/podatki/zakupy-przez-internet-moga-byc-z-podatkiem,1553042.html
Pentium D Opublikowano Niedziela o 10:47 Opublikowano Niedziela o 10:47 I na co taki liczy? Nawet nie ma sensu z takim dyskutować. Maksymalnie można negocjować do 30%.
Pentium D Opublikowano Niedziela o 14:14 Opublikowano Niedziela o 14:14 3 godziny temu, j4z napisał(a): To jest -30% dokładnie. Wiem. Niech sobie z tego zbija 30%
ChudyXp Opublikowano Wtorek o 18:47 Opublikowano Wtorek o 18:47 Już teraz się nie śmieje bo mam wystawiony zasilacz na OLX Thermaltake Smart SE 530W za 100 zł napisał do mnie klient czy za 85 zł sprzedam i będzie za 30 min po niego myślę ok problem z głowy i wysyłka też odpada mówię ok napisałem mu kiedy go kupiłem ale zamiast 2019 napisałem 2014 to już napisał że dziękuje bo one pracują max 3-5 lat i padają i ten pewnie nie działa . Teraz najlepsze to że kupiłem go w 2019 nie oznacza tego iż od tego czasu pracował 24/7 pod pełnym obciążeniem . Myślał pewnie że za 100 zł to nówka sztuka prosto z pudełka . Nie długo na OLX będzie trzeba dodawać video czy sprzęt działa a wiem że działa bo do tej pory zasila E8400 ,GTX560 itp
Pentium D Opublikowano Środa o 23:06 Opublikowano Środa o 23:06 Ręce opadają. Ponad 3 tygodnie temu wysłałem do Szwecji płytę główną sprzedaną przez vinted. Chłop się o nią targował i przez tydzień paczki nie odebrał z punktu a na vinted wchodził. W trackingu post nordu widać, że dostał info że paczka dotarła do punktu i po kilku dniach przypominajke. Wczoraj minął ostatni dzień na odbiór i dzisiaj pewnie kurier ją zabierze. Chyba przestanę paczki wysyłać w tamten region (Szwecja, Norwegia) bo paczki długo idą i ludzie jacyś niedojebani. Raz dostałem płytę główną zapakowana tylko w worek na śmieci a teraz paczka nieodebrana i kasa zablokowana na kilka tygodni.
JeRRyF3D Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu https://vm.tiktok.com/ZN8r2mLus/ Nowy wałek
Rekomendowane odpowiedzi