Czytałeś chociaż ten długi post jaki napisałem wyżej?
Nie chodzi o moderację, zasady regulaminu. Chodzi o ruską propagandę wrzucaną przez ruskie trole, co nie powinno być traktowane jako sprzeczka userów, a jest, nie wiem czemu. Nikt nie chce, żeby mod musiał oceniać czy coś jest fake'iem.
Można spokojnie wykryć i zbanować ruskiego trola bez zagłębiania się w cokolwiek.
Nie chodzi o to, że komuś coś nie pasuje, a o głos społeczności, forum.
Forum nie chce tolerowania ruskich agitek ku chwale i na korzyść Kremla. Nikt nie ma pretensji o burdel i durne kłótnie. Można przecież omijać osoby znane z tego, że lubią się kłócić bez sensu, ze swojego przekonania, że ich spolaryzowane poglądy są jedynie słuszne. Można to scrollować przy czytaniu i nie mieć z tym żadnego problemu.
Przecież nie o to chodzi. Ale jeśli mod mimo wyjaśniania nadal udaje, że nie wie o co chodzi, to widać nie chce wiedzieć, a skoro tak, to nic nie wskóramy, choćby i jeszcze 20 osób zaczęło pytać czemu tym ruskim trolom się tu pozwala działać.
PS. Z zamknięcia wątka politycznego nic dobrego nie wyjdzie. Ruski trol i przy omawianiu testu karty graficznej umiejętnie się w jakimś sposób prześlizgnie do tematu, który da radę odhaczyć z wytycznych oficera prowadzącego. Będą srali po prostu gdzie indziej.
Cpu masz wyżej taktowany, wyższa rozdzielczosc, karta niewiele słabsza no i lock na 162fps.
Więc pewnie różnic nie bedzie, sprawdz na gsync off, lock na 225fps, i 1440p nie wide, wszystko low
To może w jakimś minimalnym stopniu wpływać na wydajność. Pamiętam, że jak miałem włączony HWMonitor i cośtam jeszcze, to wynik w cinerbenchu miałem niższy.
Rekomendowane odpowiedzi