Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgłaszanie błędów na głównej stronie np. do newsa, nie działa. Po wpisaniu treści, zatwierdzeniu captcha i kliknięciu w celu wysłania, wyskakuje błąd. Już w tamtym tygodniu to zaobserwowałem, lecz myślałem, że to jednorazowy przypadek.

Opublikowano (edytowane)

Nadal to samo mam:

Bez tytułu.jpg

P.S. Wiesz, że można to trochę zinterpretować jakbyś o sobie mówił, że nie wiesz? Mówisz o adminie, a posiadasz belkę takowego :hihot:

Edytowane przez Pawelek6
Opublikowano
Godzinę temu, Pawelek6 napisał(a):

P.S. Wiesz, że można to trochę zinterpretować jakbyś o sobie mówił, że nie wiesz? Mówisz o adminie, a posiadasz belkę takowego :hihot:

Ja jestem adminem tylko na forum, a portal to nie forum %-)

Opublikowano

No więc na forum nadal mam błąd który powtórzył się kilkukrotnie. Teraz jesteśmy na stronie 20 wątku, załóżmy że jestem na stronie 18 czy 19 i chcę odpowiedzieć na jakiś post na tej stronie. No więc komponuję swoją wiadomość, klikam "dodaj odpowiedź" i ... nic się nie dzieje. Klikam kilkukrotnie myśląc że coś nie zarejestrowało i dalej nic. Okazuje się, że moja wiadomość zostałą wysłana, wielokrotnie i połączona, po prostu brakuje przekierowania do nowej wiadomości.

Opublikowano

Też mi się to (raz) zdarzyło. Ale to musiałby główny admin spojrzeć, ja nawet nie wiem, jak to zbadać. Raczej trudny temat, nie da się niestety tego jakoś powtarzalnie wywołać (tego błędu), więc pewnie zostanie jak jest.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ODIN85 To jest taka sprawa, że część chciała, żeby były. Niedawno się zorientowałem, że nie trzeba w tym celu edytować szablonów, jest po prostu opcja w panelu. Więc ją przełączyłem dla testu i już widzę pierwszy głos przeciwny (Twój) %-) Najlepiej zrób ankietę, czy chcecie tych sygnatur w każdej orientacji ekranu, czy nie, i niech demokracja wygra xD

• Thanks 1
Opublikowano

Może lepiej nie używaj słowa "orientacja", bo z tej demokracji to ci się zaraz zrobi pierdyliard dyktatorów samozwańczych lubiących dyktować innym jak mają żyć.

Najlepiej jakby się dało dodać po prostu opcję wł./wył. i każdy sam by sobie ustawił czy chce w wersji mobilnej więcej przewijania czy nie.

Opublikowano
7 minut temu, Pawelek6 napisał(a):

Najlepiej jakby się dało dodać po prostu opcję wł./wył. i każdy sam by sobie ustawił czy chce w wersji mobilnej więcej przewijania czy nie.

Takiej możliwości niestety nie mam.

Opublikowano (edytowane)

Mnie tam wisi przechwalanie się kto ma większego droższy sprzęt. Zorientuj się ilu jest aktywnych użytkowników i jak dostaniesz ponad połowę tej liczby próśb, to będziesz miał demokratyczny wynik :hihot:

Edytowane przez Pawelek6
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli ludziom przeszkadzają za długie, mogę zaproponować rozważenie ograniczenia do iluś znaków/linijek, a po przekroczeniu nakaz spoilera.

Edytowane przez J4Z66