Migracja PCLab na ITH - Sugestie zmian na forum
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez RTX4090 · Opublikowano
Ciekawe ile testów w necie jest gdzie ludzie nie wiedzą że włączenie RR dezaktywuje SR bo załączany jest własny oddzielny Profil (D bądź E) dla RR. Pewnie są filmiki z porównania jakości ale z Włączonym RR -
Przez KiloKush · Opublikowano
Ch. Tam z emeryturami i 500+. Właśnie gadałem z kumplem. Dostał 500 tys. Z KPO na łódkę na wynajem. Planuję ją wynajmować i z najmu wziąć leasing Porsche 911. Także mamy program Porsche+ z KPO, emerytury i 800+ są dla biedaków. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Dlatego właśnie ludzie kombinują z kompilacjami 11tki czy 10tki niespecjalnie dedykowanymi normalnym kowalskim. Sam byłem sceptycznie nastawiony do innej niż Pro wersji 11tki, ale enterprise wydaje się być prawie że innym systemem niż 11 home czy pro. Puściutki pasek start, brak bloatu i telemetrii chamsko wbijanej podczas pierwszego configu, brak konieczności integracji konta M$, ram zajęty z nastu, no maks 20% z włączoną zapchaną kartami przeglądarką. Jak potrzebuję appki to pobieram instalator i sobie wgrywam. A kluczowa funkcjonalność i, co najważniejsze, stabilne kompilacje w WU to coś do czego wersje home czy pro nie mają po prostu startu. Poza tym na 2 z 3 kompów, na których wrzuciłem ENT spadły mi temperatury procesora w idle To też świadczy o tym, że na normalnych wersjach proc jednak cośtam w tle non stop młóci. -
Przez Sheenek · Opublikowano
U mnie kord w assault, mp5 w eng, 240 w supp najczesciej. Chociaz ostatnio w supp przewaza granie z drsiar. Czasem na ciasnych mapach lubię m4 carb -
Przez bleidd · Opublikowano
Niby tak ale Mieszkaniec nie brzmi za dobrze
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi