Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup Diablo IV: Lord of Hatred – Standard Edition w przedsprzedaży, aby natychmiast odblokować następujące elementy:

drugi dodatek – Lord of Hatred (premiera 28 kwietnia 2026);

wczesny dostęp do paladyna1;

pierwszy dodatek – Vessel of Hatred1;

1 dodatkową zakładkę skrytki1;

2 dodatkowe miejsca na postacie1;

elementy ozdobne w World of Warcraft1, 2

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, dawidoxx napisał(a):

Cały czas miałem tak że podstawkę d4 miałem z game passa a dodatek bezpośrednio kupiony na BN i to śmiga w 100%

Ograłem tak wszystkie sezony, dopiero dziś kupiłem sobie podstawkę na BN w promce,  bo nie chciało mi się już bulić za gp.. Trzeba tylko powiązać konto ms z BN 

Screenshot_20251211_220703_Chrome.jpg

Dzięki za info, dzisiaj też dostałem potwierdzenie z suportu BN, że będzie to działać:

I'm Game Master Aleoranth and I have been assigned to your case. Thank you for reaching out again for clarification.

As I understood, you need a definitive confirmation: if you access the base game of Diablo IV (PC version) via Game Pass and then purchase the Vessel of Hatred expansion directly on Battle.net, will the expansion content work? You are not interested in the Xbox or PlayStation versions.

I am happy to confirm that yes, it will work, don't worry about it. The Battle.net account acts as the central hub for all your game progress and purchases, regardless of how you access the base game (whether through a Game Pass entitlement or a direct purchase). If your Battle.net account owns the Vessel of Hatred license, that content will be unlocked when you play the game on PC.

I recommend you double-check that your Game Pass plan currently includes the base game of Diablo IV (PC) to ensure you maintain access to the full game. You can check the details here: https://support.blizzard.com/article/000367382<> />
If you have any additional questions or need further guidance, please don't hesitate to reach out. We are here to support you every step of the way.

2 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Eh. Już powiedziałem starej co chcę na święta:(

I co ona na to?:E Pewnie żebyś do roboty się wziął a nie gry :E

Edytowane przez Godlike
Opublikowano (edytowane)

Wstałem 6 rano wchodzę na discord do xazaxa a tam wszyscy mnie oznaczali dosłownie wstawaj zesrales sie :D

Wracam z roboty kupuje ultimate pre order i gram paladynem.

premiera dodatku 26 kwietnia 

Dodatek ma byc na wyspach skoroszyt

kostka horadrimow

sety

Nowy endgame

i uwaga bedzie KOLEJNA klasa poza paladynem!  Ale nie wiadomo co.

Blizzard zgrilował w CHUJ !

cinematic sztos w uj a paladyn jest dojebany w chuj!

@PaVLo @Reddzik @Spychcio

Wygraliśmy z hejterami

Błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli ❤️ 

@Godlike

A moze ma juz przygotowane papiery rozwodowe w razie takiego gadania ze do roboty a mie gry ? :E

Edytowane przez Brolly
  • Upvote 1
Opublikowano

Pewnie zakupie 2 dodatki, ale po popatrzeniu troche na streamy w tle... jakos jednak nie ciagnie mnie do D4 po graniu w POE2. 
Wizualnie czuje sie jakbym przeskakiwal troche z battlefielda do fortnite'a. 

No ale moze sie czlowiek przemeczy i wkreci w bicie diabelow. 

• Like 2