Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymaksowałem Amazonkę (miałem najlepsze przedmioty częściowo sam wy grindowałem, a częściowo z handlu), kosiłem wszystko na Piekle i po jakimś czasie stwierdziłem: "no, fajnie się kosi”, po czym po prostu wyłączyłem grę. :E W tej grze po pewnym czasie nie ma co robić. Baalruny? To przecież żart. Jeden typ z Enigmą albo czarodziejka robią teleport, otwierają portal, reszta wchodzi i po 20 sekundach jest po wszystkim. Na 97 poziomie level wbija się z tydzień. Świetny mi endgame. :E

Opublikowano
Godzinę temu, Slayer napisał(a):

No ten endgame jest jaki jest czy tam go nie ma. No ale Ty jesteś tutaj zaskoczony? Przecież D2 to ponad 20 letnia gra :E wtedy to chyba nie było nawet pojęcia end game xD

No nie jestem zaskoczony, mówię tylko, jak jest. :D Wiem, że to klasyk i ma swoje lata, ale fakt jest taki, że wbijasz 90 lvl, składasz eq i nagle orientujesz się, że gra nie ma ci już nic do zaoferowania, bo czyścisz Piekło bez problemu, każdego kładziesz na hita, a potwory się nie skalują itd.  Co to dalej robić? Zwiększać dalej poziom, aby być jeszcze bardziej OP? :E  Można sobie max postać z perfect przedmiotami typu +20 life, ale to sensu nie ma.;) 

Opublikowano
47 minut temu, Dimazz napisał(a):

Nowy sezon za 3 godizny ale nie zapowiada sie jakoś interesująco. Dopiero nastepny wraz z nowym dodatekiem

Właśnie nie wiem czemu ubzdurałem sobie że on wchodzi dzisiaj :E 

Wrócę na dodatek chyba, obecnie nie mam po co grać.