HappyLittleGamer 190 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Alan Wake 2 Po roku wracam lizać ściany znowu. Do miejsc z HUDem wrócę jeszcze zrobić bez HUDa, na pamiątkę, bo nie wiem czy jakaś gierka te widoki przebije jeszcze kiedyś. (Wracają wspomnienia z metra w Max Payne 1... ) Edytowane 24 Lutego przez HappyLittleGamer 9
bbandi 452 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego (edytowane) Avowed Edytowane 28 Lutego przez bbandi 1
Zas 287 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Dobrze, że chociaż na dwóch ostatnich jakieś ładne postaci 1 1
Ryszawy 401 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca He, he. No tak trochę przyznam, że w drugiej części, która powstawała chyba na początku ery gierek produkowanych "for modern audience", Aloy przeszła na stronę tych bohaterek, które za wszelką cenę starano się uczynić niezbyt atrakcyjnymi. Zmiany są subtelne, właściwie ciężko powiedzieć co zmieniono, może ta cera, może bardziej owalna twarz, zmieniony kształt szczęki, może pogrubione podgardle, trochę inny wyraz twarzy, nie wiem, ale wygląd poszedł trochę w stronę "sąsiadki z klatki obok". Do tego tak jakby stała się mniej sympatyczna, czyli "no hejka, tylko nie mówcie do mnie księżniczko, miło było, muszę lecieć bo świat sam się nie zbawi", ale jestem właściwie na początku gierki, po spotkaniu z Erendem, więc może to mylne wrażenie. 4
skunRace 797 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) Edytowane 17 Marca przez skunRace 8
Pavel87 703 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Dragon Quest III HD-2D remake, artystycznie bardzo ładnie gra zrobiona 2 1
bbandi 452 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Ooo nie wiedziałem że można na ptaszniku latać, spoko - mam zamiar kupić tego Horizona ale trzyma cenę na razie.
Ryszawy 401 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Trzyma, niestety. Ja kupiłem na Nexusie, chyba za 30 dolców. Latanie na ptaszku jest mocno klimatyczne, i ze sto razy lepsze niż pomykanie na tych maszynach na których można tu jeździć.
JeanPepin 333 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca A w dodatku dochodzi opcja że można zanurkować też tymi ptakami, miodnie to zrobione jest
Rekomendowane odpowiedzi