Skocz do zawartości

Indiana Jones i Wielki Krąg

Tomek1623

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie wygląda to wszystko bardzo dobrze. Chwali się całkiem sporą swobodę w eksploracji poziomów. Klimat filmów zachowany należycie, tutaj nie ma co narzekać. Gdyby twórcy zaserwowali nam wesołe "pif-paf" to dopiero wyszłaby miałka papka. Tutaj widać, że aparatu i bicza będziemy używać równie często, co broni palnej/białej czy gołych pięści. Kamera mi nie przeszkadza, produkcja ta ma bardzo wyczuwalny vibe Starbreeze Studios i ich starych gier (Kronik Riddicka: Ucieczka z Butcher Bay czy The Darkness) i tego od MachineGames oczekiwałem. Jestem na tyle tym zainteresowany, że może sobie nawet odświeżę starą filmową trylogię przy weekendzie, a co. 

Zastanawiam się jeszcze czy sprawdzić to w Passie czy atakować pudełko na XSX.

Edytowane przez Kszyrztow

9 godzin temu, Kszyrztow napisał:

Dla mnie wygląda to wszystko bardzo dobrze. Chwali się całkiem sporą swobodę w eksploracji poziomów. Klimat filmów zachowany należycie, tutaj nie ma co narzekać. Gdyby twórcy zaserwowali nam wesołe "pif-paf" to dopiero wyszłaby miałka papka.

Dla mnie również. Gier w takim przygodowo-zawadiackim stylu za wiele nie ma, a tutaj jest realna szansa, że udało się zrobić coś zjadliwego na znanej licencji. To z pewnością nie będzie tytuł rzucający na kolana, ale jak ma być w GP, żal nie sprawdzić.

4 godziny temu, Kelam napisał:

Nie przypominaj mi o Deusie:placz2:. Masakra, że do tej pory kolejnej części nie ma i pewnie nie będzie. HR uwielbiam - ori wersję ze złotą poświatą. Dla mnie nadal top1 soudtrack w gierkach:faja:.

A daj spokój. Deusa ogrywałem dziesiątki razy, obie części. Jeszcze pewnie nie raz ogram. Topka gier u mnie z ostatnich kilkunastu lat. Oddałbym nerę za kolejną odsłonę.

Edytowane przez Vulc