-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Godlike · Opublikowano
Któryś z tych znanych likierów coś kiedyś pisał że mają być niedługo po premierze 5090 i 5080. -
Przez _forfun_ · Opublikowano
Słaba kandydatka. Pisałem o tym na oryginalnym forum w pierwszej reakcji, że według mnie nie ma żadnych szans z Trumpem i większe szanse miałby Biden. Wyszło na moje. Potem dałem się niestety omamić amerykańskim ekspertom(najlepsi stawiali na Harris) i ich analizom oraz bzdurnym sondażom(kolejny raz ośrodki badania się skompromitowały). Pisałem, przekonać i wystawić panią Obamę, i wytarłaby Trumpem podłogę. Nie miałby żadnych szans Donald z nią w wyborach, bo to zupełnie inna klasa i zupełnie inne zaufanie społeczne(nie ma tyle elektoratu negatywnego). A Harris? Obciążała ją prezydentura Bidena i to że była całkowitym tłem dla Joe. Nikt jej nie znał. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Przy takich temperaturkach to ja nawet nie zmieniam swojej U14S a ze zapinka od AM4 pasuje do AM5... to nic nie muszę robić z chłodzeniem. Dziękuje Noctua -
Przez razeks · Opublikowano
Marzec/kwiecień ale 2026. Serio nie wiem co niektórzy mają z tym 5070ti, skoro na premierę na 95% takiej karty nie będzie tylko 5090, 5080 i 5070 -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Spoko @Grandal Nie można GPU do tego używać?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi