Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I od razu lepiej dodać, żeby nie było płaczu po ściągnięciu tych 130GB, że na 8GB vram gra dropi i nie da się ustawić texturek na ultra to gra ma wymaganiach minimalnych 8GB vram :E

Opublikowano
2 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a):

Brak tpp to dla mnie dyskwalifikacja tej gry. Średnio graficznie, drewniane poruszanie, wygląda na solidnego indyka, nie AAA

Takie same odczucia, ale w GP będzie można ograć 👍

Opublikowano
3 godziny temu, lukadd napisał(a):

Ludki najpierw chcą wysokiej rozdzielczości texturek, a później płaczą, że gra dużo zajmuje 8:E

Wysoka jakosc tekstur w stalker 2? Pelno jest filmikow na tubie jakie to tekstury w tej gierce sa gowniane :E 

Narracje ci sie rozmywaja.

Opublikowano

@Roman_PCMR

Zobacz sobie przynajmniej materiał od DF od 3 minuty jak ci się samemu nie chce gierki odpalać.

Nie wszystkie, bo gra jest duża, ale dużo z tych textur jest w wysokiej rozdzielczości i zajmują :E Gra ma inne problemy niż textury.

Opublikowano
Godzinę temu, lukadd napisał(a):

Zobacz sobie przynajmniej materiał od DF od 3 minuty jak ci się samemu nie chce gierki odpalać.

Nie wszystkie, bo gra jest duża, ale dużo z tych textur jest w wysokiej rozdzielczości i zajmują :E Gra ma inne problemy niż textury.

Użyto fotogrametrii, a to musi swoje ważyć. Praktycznie dzisiaj każda gra z otwartym światem dochodzi, albo przebija 100 GB, więc nie wiem czym tu się dziwić?

Opublikowano
15 godzin temu, lukadd napisał(a):

Na steam są wymagania minimalne:
NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER 8 GB, AMD Radeon RX 6600 8 GB

Od lat 8GB VRAM to jest już minimum i raczej to bardziej pod FullHD 1080p ewentualnie jakieś mniej wymagające tytuły w 1440p 😉

15 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Wątpie. Pewnie będzie jechane że gra bardzo podobna do Tomb Raidera i Uncharted.

No ale może miło nas zaskoczą po Stalkerze i MFS.

Jak podobna jak tutaj nie ma nawet TPP? Jak fabuła, eksploracja i zagadki będą dobre to można ograć 😉

Opublikowano
55 minut temu, Art385 napisał(a):

Tak mi się coś właśnie wydawało, że dziwny ten angielski w trailerze.

A pozatym trailer jeszcze o niczym nie świadczy, do któregoś Assassyna bodjarze też był trailer z PL dubbingiem w TV a gra ma tylko PL lokalizację niezmiennie od 2 części. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @555klmmoc Ja się przesiadłem z 5800X + B450 + RAM  2x16GB 3000CL16 + RTX 4060 na 7500F + B650 + RAM 2x16GB 6000CL30 + RTX 4070S CS2 jest mocno procesorowy chociaż w przeciwieństwie do CS:GO robi użytek z karty graficznej. Nie wiem jaka tam jest dokładnie proporcja ale wygląda jak 70% procesor + 30% karta graficzna, jakoś tak. RTX 4060 całkiem dobrze sobie w tym tytule radzi, lepiej od RX 7700XT. Ważne aby mieć włączonego Reflex + BOOST. Ja bym na twoim miejscu zaczął od zmiany platformy - 7500F z ali idzie kupić za ok. 500zł, do tego jakaś płyta B650 za ok. 500zł i 2x16GB RAM ok. 400zł. Procka sprzedasz za 300-350zł, płytę za ok. 250zł, ramy za ok. 200zł czyli do całego biznesu dołożysz ok. 600zł. Z czasem możesz się pokusić o lepszą grafikę, bo ten procek spokojnie wykarmi RTX 4070ti SUPER itp.
    • A tak nieskromnie zapytam. Taka 4090 to chociaż ciągnie np Indiana Jones w 4K, w 120, PT? Albo chociaż w 2k? Bo moja 4070s to nawet w fhd, bez pt nie chce płynnie. 🙄 Taką prawdziwą płynność to dzisiaj uzyskałem w 2k dopiero na niskich lub średnich (nie pamiętam dokładnie) looool 💩 Zerknąłem wyżej... Czekajcie czekajcie, bo ja robiłem UV swojej karty. Ostatnio dostała nowe stery. To teraz muszę zrobić update Afterburner i zrobić jeszcze raz UV czy tylko upadate? 
    • Na sponsorowanych streamach, na stronach, przed i na początku EA. Rozdali setki, jeśli nie tysiące kluczy.
    • Jesli Cie to utwierdzi w swojej racji to moge sie nawet samozaorac   Odbierasz to jako atak na wyimaginowana spolecznosc ale jaki atak? Wyrazilem awpje obserwacje, mysle ze dosc dosadnie wyrazilem dalsza zasadnosc prowadzenia rzetelnej dyskusji jeszcze wymienilem to w podpunktach, takze tyle. Na cokolwiek co napisze dostaje jedynie skwitowanie ze jestem pisiorem ( jestem takim wielkim fanem pisu tak samo jak koalicji  ) i z klapkami na oczach ignorowanie jakiegokolwiek, doslownie jakiegokolwiek faktu to co ja sie bede produkowal. Uznalismy ze wszystko jest winą pisu i niech tak pozostanie   Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze nikt nawet nie pokusil sie do tej pory o przytoczenie jakiegokolwiek, majacego realny wplyw na gospodarke lub geopolityke kraju w ktorym zyjemy argumentu, dlaczego pis jest partią złą a tym bardziej dlaczego KO tez jeat partią złą. Za to dalej toczy sie dyskusja oparta na odwróconej propagadzie KOwskiej, ktora jest taka sama propaganda jak pisowska (oni kradna!) i polega na przytaczaniu w kolko powtarzanych populistycznych tematow a do tego ignorowuaniu faktu ze to tez jest propaganda (ale nasza to juz dobra propaganda mmmm ). To juz drugi dzien jest walkowane. Dajcie spokoj 😆
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...