Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Przy tak tragicznie małej popularności, niewielkie szanse na sequel.

Ogólnie gra była słabo reklamowana i zero hype, ja się o niej dowiedziałem ledwie z miesiąc temu. Wcześniej mi coś migało po necie oczywiście, ale się nie interesowałem bo myślałem, że to jakaś popierdółka będzie :E

Ogólnie zobaczymy jak będzie, ale myślę, że gra po dobrych opiniach ma szansę na dobrą sprzedaż, ale bardziej w dłuższym zakresie czasu. Wyjdzie też przecież na PS5.

A na PC premiera trafiła w okres gdzie masa potencjalnych graczy jest przyklejona 24h na dobę do farmienia PoE2.

• Like 1
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

16GB Vram obecnie w karcie graficznej jakos specjalnie nie wyglada kolorowo. Niedlugo 16GB bedzie nowym 8GB. Tak przy karcie za 1500-3000zl jeszcze te 16GB jest ok, ale jak juz ktos wydaje grube kokosy na sprzet typu 4-5k zl i wiecej to sorry ale 24GB + powinno byc. Jakoś wyglada nawet poważniej np GeForce 5080 24GB bo GeForce 5080 16GB to wyglada no coś jak 4060Ti 16GB, po prostu słabo.

Opublikowano
2 godziny temu, MrKetiw napisał(a):

No i jednak widok zza pleców bohatera bardziej by mi odpowiadał 😭

Także tak uważałem przed premierą, ale jak zagrałem, to powiem szczerze, że był to strzał w 10. Immersyjne dużo więcej zyskuje ta gra z trybu z oczu bohatera.  Są na rynku już 2 gry TPP w podobnych klimatach,  trzecia jest imo niepotrzebna.:) 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Coś się kończy

Spoiler

GUbA09T.jpg

Coś się zaczyna ... po 26 godzinach.

JOlx4Fm.jpg

Nieźle jak na taką grę, a z tego co widzę, to odkrycie tajemnic tej kolacji, pochłonie mi kolejne +20h :yuppie:

Edytowane przez PaVLo
  • Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano
48 minut temu, Jaycob napisał(a):

Także tak uważałem przed premierą, ale jak zagrałem, to powiem szczerze, że był to strzał w 10. Immersyjne dużo więcej zyskuje ta gra z trybu z oczu bohatera.  Są na rynku już 2 gry TPP w podobnych klimatach,  trzecia jest imo niepotrzebna.:) 

Najlepsze akcje i tak są w widoku tpp. No ale nie drażnią te zmiany jak już się wkręci.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, PaVLo napisał(a):

Nieźle jak na taką grę, a z tego co widzę, to odkrycie tajemnic tej kolacji, pochłonie mi kolejne +20h :yuppie:

Miałem delikatne obawy przed premierą czy to nie będzie trochę taki udawany open world z bardziej liniowymi lokacjami, który dość szybko godzinowo pęknie. Po chyba 14h w Watykanie, obawy tak jakby się rozwiały. :E

Gra ma bardzo solidne dialogi. Proste, ale nie prostackie. Między panem archeologiem a siostrą (:E) jest naprawdę fajne flow.

Edytowane przez Vulc