Indiana Jones i Wielki Krąg
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez some1 · Opublikowano
KC3000 warto wgrać nowy firmware, bo z firmware kontrolera były problemy (duży spadek wydajności po pewnym czasie). -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Ja tam tylko dwa epy obejrzałem i jest słabo. Reszta jutro. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Dokładnie tak to wygląda. Niedawno w wyniku restrukturyzacji zlikwidowano u mnie jeden dział - w zasadzie sami kontraktorzy którym pokończyły się zadania, ALE oprócz nich był tam też jeden koleś - jak się okazało - główny architekt wszystkich zabezpieczeń w całej firmie. Jak już rozdano wypowiedzenia, i usłyszano że ten Pan również je otrzymał, zrobiła się totalna panika. Nagle ktoś się zorientował, że bez tego pana, nikt nie będzie w stanie tych systemów monitorować, uaktualniać czy ulepszać, bo nikt się na tym nie zna. No i jak już tamci kontraktorzy odeszli kilka tygodni później w piątek, to w poniedziałek poszedł mail że ten jeden pan... właśnie został promowany na nowe stanowisko w nowym departamencie Śmiech na sali, gdy takie decyzje podejmują kolesie od excela, nie mając nawet pojęcia, kto czym się zajmuje. -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Takie przykłady można mnożyć. 15 lat temu pracowałem w banku w IT, był koleś, który był szefem bezpieczeństwa IT, taki specjalista przez duże S, a na tamte czasy to jeszcze nie był tak poważny i ogromny temat jak jest teraz mimo wszystko, więc jak ktoś się znał to trzeba go było pilnować. W ciągu trzech lata zwalniali faceta trzy razy (miał problem z zachowaniem, nie pasował do korpo), po każdym zwolnieniu nie minął miesiąc czy dwa a zatrudniali go ponownie za większą kasę oczywiście -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Nie dziwne, że EVGA się z tego biznesu wycofała. Robisz GPU i w sumie nie wiesz, jaką ceną rzuci producent, więc nie da się zaplanować ile da się zarobić na jednym egzemplarzu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi