Skocz do zawartości

Indiana Jones i Wielki Krąg

Tomek1623

Rekomendowane odpowiedzi

Jak na mnie graficznie nie wyglada to zle ale tez skalpa nie zrywa, jest dobrze. Dobre klimatyczne udzwiekowienie i moze byc ciekawa przygoda, troche mnie odrzuca widok z pierwszej osoby ale to chyba, przez to , ze czlowiek ogolnie do TPP przyzwycajony w takich grach, jednak moze byc to ciekawe doswiadczenie o ile wciagnie :D

Graficznie dla mnie ok (ładne są tła). Walka na piąchy przypomina mi tą z Cyberpunka, a to nie jest pozytywna cecha.:E  Silny, lekki cios i blok. Bardzo podstawowa. Natomiast podoba mi się interakcja z wieloma przedmiotami. Przywalanie wałkiem do ciasta musi być fajne.:D  Ogólnie daleko mi do zachwytów, ale też nie odrzucił mnie ten gameplay.

1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Jednak głupio to wygląda jak co chwilę zmienia się widok. Mogli zdecydować się na jeden 

Dokładnie. Dlaczego ta gra nie jest TPP?! Co za mózg tam wpadł na to aby to był FPS zmieniany co chwilę w TPP, jak by był jakiś upośledzony... 

1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

ze czlowiek ogolnie do TPP przyzwycajony w takich grach, jednak moze byc to ciekawe doswiadczenie o ile wciagnie :D

Niby w cyberpunk też było dziwnie na początku, a później okej. Ale tam nie było skakania co chwilę z kamery na kamerę. Coś czuję, że gra przez to mocno po dupie dostanie w recenzjach. 

• Upvote 1