Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Pavel87

Rekomendowane odpowiedzi

Zakładam temat o jednej z najlepszych gier w dziejach image.png.5a94e1940a004f9c6ff1c56ff4b4a908.png

Planuje ktoś ograć ponownie w tym roku? A może ktoś jeszcze nie grał? Ja planuje ponowne ogranie (dokładnie czwarte) jeszcze teraz w listopadzie. Czekam tylko na update HD Reworked Moda od HulkHogan'a i wnikam w ten świat ponownie, tym bardziej, że nowa książka Sapkowskiego też wyjdzie jeszcze przed końcem tego roku a dokładnie w grudniu. Jesień i zima w tym roku będzie sponsorowana przez Wieśka jeśli chodzi o moje granie :) 

Myślałem też żeby ograć ponownie z LM z poniższego filmiku. Wygląda to bardzo fajnie moim zdaniem :)

Ja już tyle razy przechodziłem Wieśka 3, że straciłem rachubę. Większość dialogów człowiek zna na pamięć. Czekam™ na Wieśka 4.

Choć patrząc na to, czym dziś jest CD Projekt RED, możemy już nie ujrzeć tak dobrej gry, jak tej z 2015 roku. :( 

Edytowane przez FerreroRoche

Zawsze będę uważał, że ta gra to szczytowe możliwości cdp red, cyberpunk 2077 po poprawkach był dobry ale to już nie ten sam poziom dbałości co w wiedźminie. Ogólnie życzyłbym sobie i nam wszystkim aby 4 była takim powiewem świeżości i czymś co przebije 3 część ale znając rynek gier, to w jakim stanie obecnie wydawane są gry i ten cały korporacyjny wyścig śmiem wątpić.

W dniu 30.10.2024 o 20:39, wrobel_krk napisał(a):

Ja nie skończyłem bo mnie gwint wciągnął i zacząłem grać w gwinta jako osobną gierkę. Potem czekałem na tą wersję z RT ale bubel był i teraz nie wiem kiedy się znów wezmę:)

Oj gwint mocno wciąga… Ostatnio nawet odkurzyłam karty i pograłam w realu :E. Ten osobny gwint jako gra online mi się nie spodobał, za bardzo przekombinowany jak dla mnie.

Aż nabrałam ochoty na odpalenie Wieśka 3 po paru latach, żeby przejść go po raz 4, ehhh :D. Chyba z 600-700 godzin mam nakręcone :E

Grałem przez kilka lat w Gwinta online. Gra wg mnie świetna, nie bardzo rozumiałem powszechne narzekanie na nią i stopniowy odpływ graczy. Problemem fundamentalnym był fakt, że CD Projekt, mimo wielu prób, nie potrafił zarabiać na Gwincie - nad grą przez lata pracowało do 100 osób generując olbrzymie koszty stałe.

Edytowane przez tgolik

W dniu 30.10.2024 o 20:32, MAKU napisał(a):

Mozecie sie smiac, ale ja dopiero 1 raz przechodze Wieska 3, serio... i musze powiedziec ze gra mi sie epicko, mojej lubej tak sie story spodobalo ze kupila mi trylogie Wiedzmina do przeczytania  ;D

Ja mam plan przejść go w pełni chwały z nowym monitorem i kartą za jakiś czas mimo że mam od dawna na steamie :D

Ale grałem tylko z 2-3h fabuły max tak to się bawiłem modami :E

Edytowane przez Brolly

• Kelam zmienił(a) tytuł na Wiedźmin 3: Dziki Gon