Marvf 115 Opublikowano Niedziela o 19:39 Opublikowano Niedziela o 19:39 @leveninstaluj pan E3ARPa i gra urośnie do rangi RDR2
leven 670 Opublikowano Niedziela o 19:41 Opublikowano Niedziela o 19:41 (edytowane) A co to do jasnej, ciasnej jest E3ARP ? Edytowane Niedziela o 19:41 przez leven
Marvf 115 Opublikowano Niedziela o 19:51 Opublikowano Niedziela o 19:51 (edytowane) Nie zwracajcie uwagi na umiejętności walki, od zawsze miałem problem z mglakami E3ARP to przebudowane i rozszerzone animacje dla Geralta zarówno w walce jak i w trybie swobodnym na wzór z dema z E3 2014. Oni zawsze demka dopieszczali i ludzie od lat próbowali odwzorowywać je w całości, to samo było z cyberpunkiem. Dziwne że nie dodali tego przy aktualizacji next-gen, odbiór gry jest o wiele przyjemniejszy @levenmedytacja pokazana na filmiku chyba z innego moda mam, ale głównie chodzi mi o poruszanie się Edytowane Niedziela o 20:22 przez Marvf
leven 670 Opublikowano Niedziela o 20:39 Opublikowano Niedziela o 20:39 Dzięki za odpowiedź E3ARP na razie zostawię w spokoju A co do Mglaków, to te cholery tymi łapskami potrafią dać w kość Quen uskutecznić przed walką, dobrze mieć Quen mocno ustawiony
JeRRyF3D 1 793 Opublikowano Niedziela o 21:16 Opublikowano Niedziela o 21:16 (edytowane) Ten film ma "klasyczną" kamerę. Osobiście nie wyobrażam sobie walki Wieśka, bez slow-mo i czaderskich finiszerów z zoomami! Nawiasem pamiętam, jak jarałem się (Ryszawy!) parę lat wstecz robieniem sobie W3 NEXT GEN (jeszcze na 1080 Ti!), gdy jeszcze nikt o nim nie myślał. https://www.youtube.com/@jerryf3d832 Edytowane Poniedziałek o 10:25 przez JeRRyF3D 2
Reddzik 2 936 Opublikowano Poniedziałek o 10:21 Opublikowano Poniedziałek o 10:21 @leven Ładnie działa Wiesiek na tej grafie, wiadomo niskie DLSS ale zapewne tego tak nie widać. Da się grać i to w lepszej jakości niż na konsoli
Crew 900 1 125 Opublikowano Poniedziałek o 17:39 Opublikowano Poniedziałek o 17:39 Ma ktoś może namiar na działający i aktualny mod na medytacje ? Wiecie, taki który daje animacje rozpalania ogniska i zasypywania.
Marvf 115 Opublikowano Poniedziałek o 21:16 Opublikowano Poniedziałek o 21:16 @Crew 900coś takiego jak na filmiku powyżej? Jeśli tak to musiałbyś zassać moda do E3 HUD/UI w którym dodana jest ta animacja, chyba że znajdziesz to gdzieś osobno
samsung70 217 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 13 godzin temu, Reddzik napisał(a): szwagier mi coś takiego wysyłal, ale nawet nie sprawdzalem bo nie wierzę, że online Witcher 3 jest w ogole zbudowany w taki sposób aby to miało prawo bytu, a jeśli w jakiś sposób to pewnie tylko eksplor razem.
tgolik 596 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ze szwagrem, przy soczku nie takie coopy się wyczyniało.
Kabor 492 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 46 minut temu, tgolik napisał(a): Ze szwagrem, przy soczku nie takie coopy się wyczyniało. A słyszeliście o morzu martwym? To ja ze szwagrem. 2
Rekomendowane odpowiedzi