Wiedźmin 3: Dziki Gon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ibizpl · Opublikowano
Z tymi sędziami to też są warci siebie ( PiS i PO ), tutaj masz "niezależnych i niezawisłych" razem z bandą POwców ( wtedy byli opozycją ): https://dorzeczy.pl/kraj/124111/spotkanie-sedziow-z-prominentnymi-politykami-opozycji.html -
Przez Zdzisiu · Opublikowano
Hehe niemiecki wywiad robi w gacie w tej całej panice -
Przez azgan · Opublikowano
Nowy XBOX ma korzystać z tego rozwiązania więc docelowo musi być to dobrze zrobione pod pada https://ithardware.pl/aktualnosci/nowy_xbox_pc_z_windowsem-47809.html Do tej pory był tylko STEAM Big Picture -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Gdy ojciec jeszcze jeździł, to w pandemii tankował kilka razy za ~ 10k -
Przez VRman · Opublikowano
O, i znowu skrypcik odpalony. Widać niestety na niektórych działa. Coś jak politycy gadający bzdury w nadziei, że się ktoś nie połapie. Dlatego odpisuję, żeby ci się ten fikołek (znowu) nie udał - nie masz żadnych podstaw, aby mnie nazywać banderofilem. Nie zrobiłem i nie napisałem niczego co by dawało ci choć jeden argument "za" do tego. - ty za to, srałeś ruską propagandą dziesiątki razy, spamujesz gdzie się da, pakujesz się nieproszony odpisując ludziom którzy z tobą nie dyskutowali. Za każdym razem zachowujesz się jak propagandysta - odwracasz kota ogonem i wykorzystujesz każdą okazję, a nawet ją kreujesz tam gdzie jej nie ma (pisząc nie na temat) aby tylko móc dosrać trochę więcej ruskiej propagandy, dziwnym trafem tylko i wyłącznie takiej, która jest ważna dla rusków, czyli np. sianie nienawiści do Ukraińców, wybielanie rusków itp. itd. Do tego jest cała lista rzeczy, które sobie notuję, ale nie napiszę gdzie się wyłożyłeś, bo nie chcę ci pomagać poprawić prompta. Jak się nie podobają określenia "kacap" czy "onuca" to strasznie mi z tego powodu wszystko jedno. To nie jest nawet mocne wyzwisko. Nic za co ktokolwiek normalny by biegł na skargę do moderacji. Ale to też jest oczywiście strategia - wkurzaj moderację spamem raportów, to ta się wkurzy, ale nie na ciebie a na wszystkich. Nawet sprytne. Szkoda, że ktoś może napisać posta takiego jak ten i wszystko popsuć, ale sprytne
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi