Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

@leven nie pajacuj

To nie jest 10-letnia gra, tylko gra po modach.

Tak wygląda 10-letni Wiedzmin 3:

Dokłądnie tak! Świat szybko zapomina i zakrzywia rzeczywistość.
To co teraz widzimy, to enty aktu + NextGen.

Teraz dostaniemy remastra (yupi!) + NR !
Jaram się, jak szczyl.

Opublikowano
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

@leven nie pajacuj

To nie jest 10-letnia gra, tylko gra po modach.

Zacznijmy od tego, że Wiedźmin 3 był rozwijany przez te dziesięć lat i obecnie gramy na wersji z grudnia 2022 roku. Ulepszonej graficznie z RT i min. modem Hulka na tekstury.

Opublikowano
2 minuty temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

@levenWylacz FG, to zobaczysz %-) 

A                   już daruj sobie te ciągłe przycinki, kup sobie kartę zielonych, pobaw się NR i potem coś konkretnego napisz, nie ciągle pretensje.

Opublikowano
Teraz, tgolik napisał(a):

Zacznijmy od tego, że Wiedźmin 3 był rozwijany przez te dziesięć lat i obecnie gramy na wersji z grudnia 2022 roku. Ulepszonej graficznie z RT i min. modem Hulka na tekstury.

OK. Znaczy, że gry w 2026 roku mają wyglądać jak Marvel ? 

Opublikowano
1 minutę temu, tgolik napisał(a):

No więc właśnie, co to ma wspólnego z wersją, która wyszła 10 lat temu.

Praktycznie już nic.

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, leven napisał(a):

OK. Znaczy, że gry w 2026 roku mają wyglądać jak Marvel ? 

Zacznijmy od tego, że tam tylko facjaty wyglądają jak z Temu, za co podziękuj m.in. Sweet Baby Inc. Reszta grafiki wygląda w miarę ok i na pewno lepiej niż 10-letnia wersja W3.

Opublikowano
2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

No więc właśnie, co to ma wspólnego z wersją, która wyszła 10 lat temu.

Praktycznie już nic.

Ma i to sporo. To oznacza, że można grę wypuścić z dopracowaną grafiką, a nie jakiś półprodukt.

• Haha 1
Opublikowano

Tym bardziej uprawnione będzie stosowanie DLSS5 w Wiedźmin 3 Remaster. Na ostatniej telekonferencji z inwestorami Redzi powiedzieli jasno, że spodobał im się taki ciągły rozwój swoich marek, żeby przez lata ich gry były "up to date". Żeby były dostępne dla nowych pokoleń graczy - teraz Wiedźmina 3 kupują min. ci, którzy kończyli przedszkole w dniu premiery Wieśka.

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, tgolik napisał(a):

Tym bardziej uprawnione będzie stosowanie DLSS5 w Wiedźmin 3 Remaster. Na ostatniej telekonferencji z inwestorami Redzi powiedzieli jasno, że spodobał im się taki ciągły rozwój swoich marek, żeby przez lata ich gry były "up to date". Żeby były dostępne dla nowych pokoleń graczy - teraz Wiedźmina 3 kupują min. ci, którzy kończyli przedszkole w dniu premiery Wieśka.

No i mogą w niego zagrać już dopracowanego. 

Opublikowano
Teraz, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

Ja nie wypowiadam sie negatywnie o efektach NR, a jedynie o obecnej wydajnosci tej technologii. NR to przyszlosc gamingu, ale wtedy gdy NV to odpowiednio zoptymalizuje.

Dla mnie zdumiewające jest, że już teraz mogę grać płynnie z NR w Wiedźmina 3. Co prawda mam topową kartę ale sprzed 3 lat. Jednocześnie gram w 4k a wielu używa Full HD lub 1440p. Technologia z DLSS5 nie jest więc tak trudno osiągalna dzisiaj. Wydaje mi się, że działa to nawet lepiej już teraz niż PT gdy wchodziło do Cyberpunka.

• Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, tgolik napisał(a):

Dla mnie zdumiewające jest, że już teraz mogę grać płynnie z NR w Wiedźmina 3. Co prawda mam topową kartę ale sprzed 3 lat. Jednocześnie gram w 4k a wielu używa Full HD lub 1440p. Technologia z DLSS5 nie jest więc tak trudno osiągalna dzisiaj. Wydaje mi się, że działa to nawet lepiej już teraz niż PT gdy wchodziło do Cyberpunka.

Zgadza się.  DLSS5 w przeciągu pół roku przyśpieszyło o 500

5. Gdzieś to czytałem. W3 wyjątkowo dobrze to przyjmuje. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, tgolik napisał(a):

Tak, przy nowych technologiach wiele mogę wybaczyć. W Cyberka z PT grałem w 70-90fps. Teraz w Dawnwalkera gram w 70 fps (4k ultra, DLSS balans).

Zaraz  ktoś  nagada Tobie, że to mało i pewnie masz 30 FPS :E 

2 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Tak tak, przyspieszy 5000 % :hihot:

https://www.ppe.pl/news/425030/przelomowy-dlss-5-przyspieszony-o-500-wiekszosc-nie-skorzysta-ze-swietnej-technologii-nvidii.html

Edytowane przez leven