Phoenix. 7 145 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Wiesiek rozwinie skrzydla tylko na PC 1 1
azgan 2 002 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 12 minut temu, Reddzik napisał(a): Remaster będzie identyczny na PS5 i PC, poza PT i RT, których nie będzie lub będą okrojone-RT. Ogólnie gra będzie taka sama jak teraz vs PC, tylko dostosowana do 30, 60fps na konsoli, czyli graficznie pocięta. Zgadnijmy dlaczego 🤔😉? https://ithardware.pl/aktualnosci/gta_6_bedzie_dzialac_w_30_klatkach_na_sekunde_nawet_ps5_pro_moze_nie_dac_rady-53621.html AMD na PC ledwie ogarnia RT a w konsolach jest też APU od AMD więc na PT i inne bajery nie ma szans zwłaszcza że RED'zi od zawsze robili gry na PC i nie potrafią w konsole tak jak np. robi to R☆ Na PS5 i tak już ten Wiedźmin 3 NG wyglądał zacie a teraz będzię jeszcze lepiej na PS5 PRO ale cudów nie ma co oczekiwać jak z GTA6 gdzie gierka od lat powstaje tylko na konsole i budżetem większym niż wszystkie trzy części Wieśka razem wzięte 1
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 24 minuty temu, voltq napisał(a): Bez modów takich jak Brother in Arms ultimate edition nie ma sensu granie ponowne wg mnie Subiektywne. Kto go nie tykał (np. ja) nie wie, co traci (choć ja np. go nie tykałem celowo - właśnie z obawy, że ZA BARDZO wnika i ingeruje w oryginał). 1
aureumchaos 759 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia no i nie ma wyjscia, trzeba bedzie ograc, jkaby ceny byly normalne to bym karte zmienil
Element Wojny 5 618 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): Prawda taka, że remaster wprowadzi tyle zmian i implementacji starych modów przy okazji, że nikt nie dojdzie ładu. Trzeba IMO pogodzić się i zapomnieć o przyzwyczajeniach i ulubiionych modach i zrobić twardy reset i w grze i w głowie To jest bardzo możliwe, ale z drugiej strony - po co? To jest remaster - wiele poprawek, wiele ulepszeń, wiele fajnych modów zaimplementowanych. I co, niektórzy już na starcie zamierzają czekać na mody z Nexusa? Jak dla mnie to mija się z celem. Ogram Wieśka 3R bez dodatkowych modów, takim jakim go dostanę, bo i tak od cholery modów już w nim będzie. 58 minut temu, voltq napisał(a): Czyli Wiedźmin nadal grywalny tylko na PC PC zawsze będzie główną platformą do modowania, to się nigdy nie zmieniło i nigdy nie zmieni. Konsole z założenia działają na zasadzie włączasz zapominasz, co wręcz się totalnie kłóci z ideą samego modowania.
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 24 minuty temu, Element Wojny napisał(a): To jest bardzo możliwe, ale z drugiej strony - po co? To jest remaster - wiele poprawek, wiele ulepszeń, wiele fajnych modów zaimplementowanych. I co, niektórzy już na starcie zamierzają czekać na mody z Nexusa? Jak dla mnie to mija się z celem. Ogram Wieśka 3R bez dodatkowych modów, takim jakim go dostanę, bo i tak od cholery modów już w nim będzie. Ale dokładnie to chciałem powiedzieć i mam w zamyśle = to jest poprawiona (czyt. "zmodowana") wersja = bierem, jaka jest. A jak zakocham się ponownie (pewnie tak), to sobie z czasem zmoduję i ją, jeżeli będzie taka potrzeba.
voltq 1 462 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): Subiektywne. Kto go nie tykał (np. ja) nie wie, co traci (choć ja np. go nie tykałem celowo - właśnie z obawy, że ZA BARDZO wnika i ingeruje w oryginał). Ja to traktuje jak wersję rozszerzoną wiedźmina
CrooV 97 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Przecież to jakieś chore liczby, upgrade do 11 letniej gry I bardzo dobrze.
aureumchaos 759 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 17 godzin temu, azgan napisał(a): Ma ktos do psrzedania tanio uzywana 5090.... ?
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) Tak sobie myślę jak wyjdzie remaster i jeszcze zaczną kombinować z modami i dojdzie DLSS 5 komputer zamieni się w piekarnik 14 minut temu, aureumchaos napisał(a): Ma ktos do psrzedania tanio uzywana 5090.... ? Ty lepiej czekaj na 6090 jak to wszystko wyjdzie Edytowane 1 Września przez Mistrz zakonu Paladynów 1
aureumchaos 759 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) 6090 bedzie po 25k a 6080 bedzie po 8k wiec nie wiem czy dam rade Edytowane 1 Września przez aureumchaos 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Jak 5090 jest już za 30k to powodzenia że tak tanio 2
tgolik 833 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września 1 godzinę temu, aureumchaos napisał(a): Ma ktos do psrzedania tanio uzywana 5090.... ? To, tak można sobie pograć już dzisiaj? Dużo zachodu, żeby to uruchomić na RTX 4090?
misieq 59 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września https://www.facebook.com/share/r/19LdT3khvn/?mibextid=wwXIfr
Kakarotto 751 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Remaster sobie przetestuję, gdy wyjdzie, może nawet przejdę ponownie. A ogólnie to ten nasz już legendarny W3, wchodzi na poziom mityczny. Szczególnie chodzi o podejście CDP.
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Nic tylko czekać na premierę rtx 6090 i odpalić to na ultra + PT + dlss 5 I oled 4k
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Miniaturka filmu coś wspanialego
aureumchaos 759 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września (edytowane) 3 godziny temu, tgolik napisał(a): To, tak można sobie pograć już dzisiaj? Dużo zachodu, żeby to uruchomić na RTX 4090? tak, zamontuj sie na discord do RenoDX i wejdz w dlss5 po lewej, kliknij w pinezke po prawej i znajdz thread z patchem dlss5 na karty 40XX i jedziesz (powiniennes miec plik addon renoDX, nvdlls5.dll zpaczowany i zip z stream (w srodku pliki dlss)... no i potrzeba reshade with addon 6.8... Mi zmodowanie crimson Desert zajelo 15 minut i zabralo 80% FPS czyli ialem jakie 25 po wlaczeniu ale wygladalao zacnie Edytowane 1 Września przez aureumchaos 1
SebastianFM 533 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września @aureumchaos, mi to nie działa w Wiedźmin 3 NG, gra się wywala do pulpitu. Nie wiem czy to ma związek, ale streamline nie da się zaaktualizować w tej grze. 1
AndrzejTrg 3 558 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września Godzinę temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): Nic tylko czekać na premierę rtx 6090 i odpalić to na ultra + PT + dlss 5 I oled 4k Mózg rozebany przez 15 fps 1
Rekomendowane odpowiedzi