tgolik 833 Opublikowano Środa o 19:10 Opublikowano Środa o 19:10 2 minuty temu, galakty napisał(a): W końcu to NR, dostanie lekko inny kąt/kolor i robi coś innego, tak to działa. Inny seed = inny wynik. Chłopaki, odpalcie sami i sprawdźcie. Wg zmiany są nieinwazyjne i nie niszczą charakteru artystycznego gry.
leven 998 Opublikowano Środa o 19:31 Opublikowano Środa o 19:31 20 minut temu, tgolik napisał(a): Chłopaki, odpalcie sami i sprawdźcie. Wg zmiany są nieinwazyjne i nie niszczą charakteru artystycznego gry. Już sprawdzone. Fotki powklejane. Cofnij ze dwie strony.
tgolik 833 Opublikowano Środa o 21:22 Opublikowano Środa o 21:22 1 godzinę temu, leven napisał(a): Już sprawdzone. Fotki powklejane. Cofnij ze dwie strony. Po co mi fotki pograłem z godzinkę, sam widziałem u siebie. Dla mnie technologia jest super. W Novigradzie opadła mi szczęka. 2
leven 998 Opublikowano Środa o 21:31 Opublikowano Środa o 21:31 (edytowane) A no to fajnie. W Wieśku NR bardzo dobrze wygląda. Nie mogłem się powstrzymać Edytowane Środa o 21:38 przez leven 3
tgolik 833 Opublikowano Środa o 21:36 Opublikowano Środa o 21:36 Wieśka NR tylko liznąłem. Natomiast W Dawnwalkera mam przegrane 20 godzin. Już traktuję DLSS5 jak coś normalnego, trudno byłoby mi wrócić do starej grafiki. 1
leven 998 Opublikowano Środa o 21:40 Opublikowano Środa o 21:40 Zgadza się. Ja znowu Wieśka ogrywam, bo go mam i uwielbiam. W Dawnwalkera nie gram, bo nie mam, ale rozumiem Twoje podejście do NR. 1
Phoenix. 7 145 Opublikowano wczoraj o 05:27 Opublikowano wczoraj o 05:27 https://www.ppe.pl/news/425920/wiedzmin-3-dziki-gon-remastered-bedzie-blyszczec-nvidia-potwierdza-wsparcie-dlss-4-5.html W dniu 6.09.2026 o 20:27, JohnyWol napisał(a): Na gameplayach które pokazywali na potworach nie było widać żadnego efektu typu Hairworks. Mam nadzieje, że to były gameplaye z konsoli, bo downgrade potworów jak dla mnie był widoczny (walka z Morvudd'em, czy z wilkami) „Zmiany obejmą nawet włosy postaci. Technologia LSS wykorzystująca path tracing ma rozwinąć dobrze znane NVIDIA HairWorks„ 1
AndrzejTrg 3 558 Opublikowano wczoraj o 06:21 Opublikowano wczoraj o 06:21 Oni jeszcze z crashowaniem sobie(chyba) nie poradzili przy HW, a idą w to dalej... 2
galakty 5 330 Opublikowano wczoraj o 06:59 Opublikowano wczoraj o 06:59 Jak coś ma ładną i zgodną oprawę to NR dużo poprawia, a jak gra jest brzydka to NR i tak nic nie da. W3 świetnie wygląda faktycznie. 1
tomcug 4 076 Opublikowano wczoraj o 07:01 Opublikowano wczoraj o 07:01 39 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Oni jeszcze z crashowaniem sobie(chyba) nie poradzili przy HW, a idą w to dalej... To nie jest HW, tylko to, co dali w Indianie jakiś czas temu. 1
wrobel_krk 1 019 Opublikowano wczoraj o 07:09 Opublikowano wczoraj o 07:09 Ja zanim kupię Oleda to gram w Gwinta znów, widzę że ludzie wrócili bo się ruch zrobił koło Wieśków. Swoja droga CDPR przestali rozwijać grę w 2023 ale przekazali community i to dalej nie umarło. Ja liczę że puszczą gwenta2:) To jest podejście dewelopera jakie lubię, więc w4 kupię na premierę jak nie odwala kaszany jak z CP2077 1
Fenrir_14 1 406 Opublikowano wczoraj o 07:25 Opublikowano wczoraj o 07:25 (edytowane) @wrobel_krk ja cały czas liczę po cichu że w remasterze gwint będzie bardziej rozbudowany. A gdyby była opcja łączenia tych dwóch gier i korzystania z niezależnego gwinta przy karcianych pojedynkach to już w ogóle byłoby cudnie. Uwielbiam gwinta. Na kompie mam naciupane 700 godzin i kolejne kilkaset na komórce 😀 Edytowane wczoraj o 07:41 przez Fenrir_14 3
tgolik 833 Opublikowano wczoraj o 07:42 Opublikowano wczoraj o 07:42 Spędziłem przy Gwincie online 700 godzin. Nie wiem, czy będę miał czas, żeby wrócić ale kibicuję, żeby Redzi ponownie przejęli pieczę nad grą. Co do DLSS5. Nie jest to technologia, która zastąpi artystów, bo rzeczywiście, gdy postać jest ładnie i szczegółowo zrobiona, to i NR ma potem w czym rzeźbić.
tomekkemot 4 Opublikowano wczoraj o 07:58 Opublikowano wczoraj o 07:58 46 minut temu, wrobel_krk napisał(a): Ja zanim kupię Oleda to gram w Gwinta znów, widzę że ludzie wrócili bo się ruch zrobił koło Wieśków. Swoja droga CDPR przestali rozwijać grę w 2023 ale przekazali community i to dalej nie umarło. Ja liczę że puszczą gwenta2:) To jest podejście dewelopera jakie lubię, więc w4 kupię na premierę jak nie odwala kaszany jak z CP2077 Nawet o tym nie wiedziałem, ale też bardzo podoba mi się to podejście. Szkoda, że więcej deweloperów nie idzie w tę stronę.
Fenrir_14 1 406 Opublikowano wczoraj o 08:13 Opublikowano wczoraj o 08:13 (edytowane) Gwent cały czas wymiata. Rada ds balansu na bieżąco wprowadza korekty i zmiany ale mimo to można stworzyć świetne deck'i. Odkąd gierka jest na systemy android to ciupie sobie na telefonie regularnie. Jest jakiś sposób żeby sprawdzić na telefonie ile godzin nabiłem? CDPR jest mega zajebisty 💪 całkowite przeciwieństwo lamusów z rockstar'a. Edytowane wczoraj o 08:17 przez Fenrir_14 1
tgolik 833 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) A jak z liczbą graczy w Gwinta? System szybko dobiera przeciwników czy trzeba czekać? Edytowane 23 godziny temu przez tgolik
Fenrir_14 1 406 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) @tgolik nie ma żadnego problemu. Dobiera bardzo szybko zarówno w rankingowych jak i w gierkach związanych z aktualnym wydarzeniem. Pomimo że grą w zasadzie zajmuje się teraz głównie scena to cały czas są wydarzenia sezonowe i okolicznościowe. Do tego co chwila nowe nagrody, avatary, tytuły, ramki itp itd. Naprawdę gra się świetnie, polecam gorąco 👍 Edytowane 23 godziny temu przez Fenrir_14 1
wrobel_krk 1 019 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Szybko dobiera, wydaje mi się że podobie jak w 2023 roku jak zamyakli
aureumchaos 759 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Pograłem chwilę W3 z dlss5 przez hir... No ciężko grać bez tego pomimo że katuje to karte ale W3 wygląda dobrze z tym... Szkoda ze ngreedia znow przesyła cześć wafli z gamingu na AI więc będzie mniej kart i 5080 pewnie niedługo będzie kosztować 10k. Naprawdę szkoda. Bo jak zjaram swoją to zostanie me steam deck 1
leven 998 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Wiesiu się rozwija: https://ithardware.pl/aktualnosci/wiedzmin_3_dlss_nvidia_gry_aktualizacja-53920.html I podobno możemy liczyć na wprowadzenie DLSS 5 ! 1
Element Wojny 5 618 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 10 minut temu, leven napisał(a): Wiesiu się rozwija: https://ithardware.pl/aktualnosci/wiedzmin_3_dlss_nvidia_gry_aktualizacja-53920.html I podobno możemy liczyć na wprowadzenie DLSS 5 ! ? "Niestety nie jest to DLSS 5, który być może zostanie dodany w przyszłości."
Reddzik 4 189 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu To było wiadome z trailera, że Wiesiek dostanie DLSS 4.5 czy Path Tracing. Żadna mi nowość.
Element Wojny 5 618 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 3/4 PC'towców już w dniu premiery wrzuci DLSS5. 2
Olek 1 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Cześć mam problem a taki że wymieniłem kartę graficzną kupiłem RX9070 no i ustawiłem sobie ustawienia na RTULTRA z włączonym FSR 2 na jakość, no i momentami gra mi się przycina a mam 75 FPS czy wiecie o co może chodzić.
Rekomendowane odpowiedzi