Nie mam pojęcia. Jedyne co zrobiłem to włączyłem tego moda przez RHI:
Jeszcze raz napiszę, bo jest jakiś miszmasz się z tym zrobil.
Wiedzmin 3 oficjalnie nie miał wsparcia MFG.
Czy miałeś RTX 4xxx czy 5xxx w grze było dostępne tylko x2
Od dziś Remaster daje nam możliwość używania MFG w grze bezpośrednio.
Ale RTX 4xxx nadal potrzebuje moda do odblokowania MFG.
czyli rozumiem, ze temat autostrad zostal wyczerpany.
jezeli chodzi o miasta. miejsc i tak brakuje. nigdzie nie jest tez powiedziane, ze na kazdym miejscu musi byc ladowarka DC. wystarczy zwykle 11kW lub nawet 3,6kW. auto i tak przeciez jest zaparkowane wiele godzin. wlasnie miasta sa idealne dla takich rozwiazan.
jednak jak to w zyciu, obecnie na przeszkodzie nie stoi glownie infrastruktura czy warunki tech, ale "ludzie"
https://wysokienapiecie.pl/109337-ladowarka-w-garazu-prawem-mieszkanca-zapadl-precedensowy-wyrok/
Warszawski sąd rejonowy uznał, że zarząd wspólnoty mieszkaniowej bezprawnie od dwóch lat blokuje montaż stacji ładowania samochodów elektrycznych przy prywatnym miejscu postojowym w garażu pod budynkiem wielorodzinnym. Nakazał zarządowi wydanie zgody na podstawie ustawy o elektromobilności. Wspólnota zapłaci także koszty procesu. Mieszkaniec rozważa teraz skierowanie pozwu cywilnego o odszkodowanie w stosunku do członków zarządu.
dwa lata gosc walczyl z "ludzka" natura/glupota/chamstwem. DWA (sic!) .
Jak ktoś ma za ciemno we wnętrzach z PT to polecam - https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/12718?tab=description
Ma własne menu, gdzie można poustawiać sporo rzeczy i dobrać wszystko pod własne upodobania. Wygląd świateł odświeża się po paru sekundach
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
MFG dla RTX 4xxx
Rekomendacja dodana przez Kadajo
4 reakcje
Pokaż odpowiedź