Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś używa RHI to może użyć tego do użycia DLSS 5, bo dodali w najnowszej wersji opcję do podmiany- nie testowałem.

obraz.png.b813bfe134ab791ad76d6472e8344ead.png

Z testowaniem MFG w Wieśku 3 poczekam na Remaster, teraz nie będę instalować. Na razie MFG x3 i x4 wygląda obiecująco, poza kilkoma wyjątkami. 

Edytowane przez Reddzik
  • Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, SebastianFM napisał(a):

@aureumchaos, mi to nie działa w Wiedźmin 3 NG, gra się wywala do pulpitu. Nie wiem czy to ma związek, ale streamline nie da się zaaktualizować w tej grze.

wiesiek to sam z siebei potrafi wywalic do pulpitu. Pokombinuj z RR i HDR, wlacz wyl itp. Sparwdz w logu reshade czyw ogole powiodlo sie inject. DLSS5 musibyc na active a nie na standby/failed.

Opublikowano
18 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Jak ktoś używa RHI to może użyć tego do użycia DLSS 5, bo dodali w najnowszej wersji opcję do podmiany- nie testowałem.

obraz.png.b813bfe134ab791ad76d6472e8344ead.png

Z testowaniem MFG w Wieśku 3 poczekam na Remaster, teraz nie będę instalować. Na razie MFG x3 i x4 wygląda obiecująco, poza kilkoma wyjątkami. 

co to za apka? jej nazwa to Nvidia profile overrides? nie widziałem takiej apki wcześniej 

Opublikowano
8 godzin temu, tgolik napisał(a):

Możesz sobie ustawić DLSS wydajność + FG, wygląda dobrze i jest płynne.

Jestem przekonany, że w remastera i Pieśni Przeszłości zagram płynnie, w dobrej jakości z DLSS 5.

hej, daj tutorial do tego swapa na dlss5 

dzieki,. pozdrawiam