Isharoth 181 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jako że właśnie wyszedł port pierwszej części na PC, to skusiłem się żeby zakupić 2 w promocji na Steam. Już kiedyś grałem w nią na PS4 Pro, ale na PC wygląda (i działa) o wiele lepiej. Z 1 poczekam na jakiejś promki, ale póki co świetnie się bawię. Potrafię ją docenić jeszcze bardziej niż za pierwszym razem. Rockstar naprawdę mocno doszlifował tę grę. Tu przynajmniej widać efekt po włożeniu ogromnej ilości pieniędzy w grę. Bo nie zawsze jest to takie oczywiste.
azgan 546 Opublikowano Poniedziałek o 19:26 Opublikowano Poniedziałek o 19:26 Dalej TOP'ka tak jak Wiedźmin 3 👌🍬 1
Kakarotto 100 Opublikowano Poniedziałek o 21:50 Opublikowano Poniedziałek o 21:50 Z jednej strony wygląda, aż za dobrze. Z drugiej przydałby się mod na lepsze tekstury, jak np. ten z W3.
wrobel_krk 283 Opublikowano Poniedziałek o 23:22 Opublikowano Poniedziałek o 23:22 Na steam widziałem najtaniej koło 90zl. Myślicie taniej się upoluje? Po odbiciu się od Stalkera gran metro ale po tym muszę w coś pograć.
Kakarotto 100 Opublikowano Poniedziałek o 23:46 Opublikowano Poniedziałek o 23:46 17 minut temu, wrobel_krk napisał(a): Na steam widziałem najtaniej koło 90zl. Myślicie taniej się upoluje? Po odbiciu się od Stalkera gran metro ale po tym muszę w coś pograć. Taniej pewnie kiedyś będzie, ale ta gierka jest warta każdych dutków, kupiłem Special Edition 25.11.19 za 232 dutki i nie żałowałem/żałuję wydanej kwoty. 1
azgan 546 Opublikowano wczoraj o 00:01 Opublikowano wczoraj o 00:01 2 godziny temu, Kakarotto napisał(a): Z jednej strony wygląda, aż za dobrze. Z drugiej przydałby się mod na lepsze tekstury, jak np. ten z W3. Jest coś takiego https://www.dsogaming.com/mods/red-dead-redemption-2-just-got-a-new-12gb-hd-texture-pack/ 1
sabaru128 6 Opublikowano wczoraj o 01:05 Opublikowano wczoraj o 01:05 (edytowane) Kusi mnie żeby kupić jednakoż na obecną chwilę jednocześnie mam dość gierek gdzie chodzi się prawie wszędzie po samych polach. Zaraz tu i ówdzie zaczynają się wyprzedaże to może uda się niedrogo kupić gierkę. Edytowane wczoraj o 01:06 przez sabaru128
MrKetiw 26 Opublikowano wczoraj o 11:14 Opublikowano wczoraj o 11:14 Ta gra od wielu lat kosztuje tyle samo, najtaniej co widziałem i wtedy kupiłem była za 55 zł.
AndrzejTrg 189 Opublikowano wczoraj o 15:30 Opublikowano wczoraj o 15:30 16 godzin temu, wrobel_krk napisał(a): Na steam widziałem najtaniej koło 90zl. Myślicie taniej się upoluje? Po odbiciu się od Stalkera gran metro ale po tym muszę w coś pograć. Bierz i się nie zastanawiaj 🙂
Ludojad 29 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu https://www.pepper.pl/promocje/red-dead-redemption-2-pc-steam-940138
Rekomendowane odpowiedzi