Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kupiłem klucz za 80 140 zł z groszem i stwierdzam, że to było trochę za dużo. :lol2:

Jakbym to przechodził w normalnej kolejności i czasie, to bym nie narzekał, ale jeśli widziało się już RDR2 na żywo przed oczami, to tu mamy do czynienie naocznym gwałtem.

Mam nadzieję, że fabuła da radę i że czasowo wyjdzie mniej niż 10 zł/h w przeliczeniu. :smiech:

Edytowane przez Kakarotto
Poprawa ceny.
Opublikowano
41 minut temu, Kakarotto napisał(a):

Kupiłem klucz za 80 zł z groszem i stwierdzam, że to było trochę za dużo. :lol2:

Jakbym to przechodził w normalnej kolejności i czasie, to bym nie narzekał, ale jeśli widziało się już RDR2 na żywo przed oczami, to tu mamy do czynienie naocznym gwałtem.

Mam nadzieję, że fabuła da radę i że czasowo wyjdzie mniej niż 10zł/h w przeliczeniu. :smiech:

To jest zupełnie inna gra, lżejszy klimat, wiadomo starsza grafika, mi RDR2 nie podszedł, za to w RDR1 bawię się znakomicie.

• Upvote 1
Opublikowano
4 godziny temu, Stjepan napisał(a):

To jest zupełnie inna gra, lżejszy klimat, wiadomo starsza grafika, mi RDR2 nie podszedł, za to w RDR1 bawię się znakomicie.

Na pierwszy rzut oka widać, że jest inaczej. RDR2 jak grałem na premierę na PC to byłem efekt łał za całokształt, a w RDR tego brak z wiadomych względów., ale zobaczymy jak dalej będzie.

2 godziny temu, tom36816 napisał(a):

@Kakarotto kluczyk gdzie zakupiłeś?

Eneba i jest w tej chwili wyprzedana. Sprawdziłem przy okazji i jednak cena była wyższa, widocznie pomyliłem z inną grą. 148 zł z cashbackiem. I już trochę humor się popsuł. xD

Opublikowano

Szczerze to żadna nowa gra nie dawała mi tyle funu co ten Remaster, gra z 2010 z tych "dobrych czasów" jak tu się wszystko klei, jest spójny świat, jak fan spagetti westernów z Clintem Eastwoodem pochłonął mnie ten świat, nawet gamepley momentami rodem z GTA IV mi się podoba, czuć że to inne czasy, kilka razy się nawet uśmiałem, mam ponad 8h w grze, gram sobie powoli.

Najlepiej wydane 150zł na grę ostatnimi czasy.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Bo to mega dobra gra jest :E Ja kupiłem na premierę PC remastera za full price i nie żałowałem. Mam też wersję remastera na PS4/5 :E miałem/grałem na x360 czy PS3 :E

Jak skończysz grę to ograj koniecznie dodatek. Bo daje naprawdę sporo zabawy :E  Mogli by dać zombiaki do RDR2. Z chęcią bym przytulił :D

Edytowane przez lukadd
  • Like 1
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

No i w końcu kupiłem. Jest teraz w promce na Steam za 131zł. Miałem czekać aż będzie poniżej stówki ale pewnie jeszcze z rok bym czekał. 

Chyba wezmę z półki jakąś grafikę z tamtego okresu, hmm...może HD 5870 ;) Widziałem jakieś mody na wymuszenie dx11

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Czyli mając netflixa będę mógł sobie za free ściągnąć RDR na PC?

Na Netflix bedzie raczej wersja mobilna bi chyba tylko takie gry tam sie pojawiają. Noni to działa jak z filmami, czyli w przyszłości dana gra moze zostać usunięta z biblioteki Netflix

• Thanks 1