kanon7 843 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 mając za sobą RDR2, ciężko będzie przejść RDR1 pod względem grafiki / gameplay'a / fizyki / rozgrywki?
tom36816 124 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Zdecydowanie najlepiej wspominają tę grę ci którzy przeszli ją we "właściwym" czasie. To wciąż świetny tytuł i warto ograć, choćby dla samej fabuły. Ja niedawno ukończyłem, mając za sobą dwójkę. Co najważniejsze to feeling strzelania jest wciąż bardzo dobry, a tego jest najwięcej w grze. U mnie wyszło 35h dobrej zabawy. 1 1
ODIN85 5 310 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 2 godziny temu, kanon7 napisał(a): mając za sobą RDR2, ciężko będzie przejść RDR1 pod względem grafiki / gameplay'a / fizyki / rozgrywki? Mi się lepiej grało nawet. Nie ma co się bać. 1
caleb59 2 495 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 (edytowane) Zależy jak mocną masz tolerancją na retro ale ogólnie tak - będzie ciężko bo mechaniki są prostackie względem 2. Edytowane 11 Grudnia 2025 przez caleb59
tgolik 907 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Pograłem ze 2 godzinki na RDR w wersji z Netflixa na Glaxy S22 + okulary Viture Luma . Właśnie te prostsze mechaniki sprawiły, że ciągnie mnie do jedynki bardziej niż do RDR 2. 1
Vulc 2 895 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 8 godzin temu, tom36816 napisał(a): Zdecydowanie najlepiej wspominają tę grę ci którzy przeszli ją we "właściwym" czasie. Tak, w tej kolejności zawsze jest łatwiej. Mechaniki, świat, przywiązanie do detali, dwójka tutaj zdecydowanie przeważa. Natomiast jedynka nadal ma świetny klimat, jest dynamiczniejsza, mniej rozlazła. 1 1
kptEnter 36 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Ja, po RDR2 nie potrafię grać w jedynkę, za przestarzała mi się wydaje w każdym aspekcie. Ale, mimo że uważam dwójkę za arcydzieło, to część pierwsza, dzięki odpowiedniej muzyce, ma lepszy klimat do eksploracji. Muzyka z dwójki za surowa, szczątkowa, powinien być jakiś motyw przewodni w czasie eksploracji, jak w Wiedźminie, czy KCD.
skunRace 985 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) https://ithardware.pl/aktualnosci/red_dead_redemption_dlss_5_test-53615.html Ja mam dalej RDR1 w zaległościach i mimo, że wyszedł port PC jeszcze nie grałem. Mimo lekkiego przypudrowania wersji PC to akurat w tak starej grze AI robi tu robotę i wygląda jeszcze lepiej. Edytowane 30 Sierpnia przez skunRace 1 1
ODIN85 5 310 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) Ograj ograj. Lepsze od 2 bo mniejsza mapa. Edytowane 30 Sierpnia przez ODIN85
skunRace 985 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Taki jest plan, później trzecie przejście RDR2 po latach
Fenrir_14 1 413 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia @skunRace oglądałem dzisiaj ten materiał co podlinkowałes z wstrzyknietym Neural Rendering i chyba też z czasem będę chciał ograć. Wygląda nieporównywalnie lepiej w porównaniu do tego co oglądałem nawet parę miesięcy po premierze na PC. Widać powiew świeżości 😀 Ale kurde ciasno do końca roku się zrobiło z gierkami więc zobaczymy co z tego wyjdzie 🤣 3
lukadd 3 935 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Koniecznie ograć, oczywiście mechaniki i świat są prostsze, mniej rozbudowane jak w RDR2, ale gierka do dziś po odświeżeniu nie ma czego się wstydzić. W całokształcie jest gruby klimat i sztos totalny. Zdecydowana większość największych AAA dzisiejszych gier nie dogania tego co już w 2010 roku Rockstar zmajstrował 2 1
skunRace 985 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Już w tamtym roku miałem ograć, ale jakoś tak zeszło, będzie ograne na pewno
zozolek 476 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Reno udostępnia biblioteki dlss 5 ? Aż mnie korci sprawdzić, bo jeśli to taki game changer na jaki wygląda, to lista gier może nie mieć końca.
Rekomendowane odpowiedzi