W co obecnie grasz?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez simon1794 · Opublikowano
oto mój osprzęt, wiadomo stary komp ale wyciągam 270max fps w cs2. są spadki nawet do 130 na parę sekund a gra głownie chodzi w przedziale 170-220 fps. Da radę zrobić jakiś upgrade aby te fps nie spadały poniżej 200-250 ? Intel(R) Core(TM) i5-8600K CPU @ 3.60GHz (3.60 GHz) 32,0 GB , 2x16gb , 3200 mhz 16cl ddr4 rtx 3060 12gb ddr6 Produkt płyty głównej Z370 TOMAHAWK (MS-7B47) Dodam że jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o sprzęt do komputera. wcześniej była tu karta graficzna msi gtx 1080 gaming x 8g i gra chodziła na 300-370 fps. Wszedla krytyka i wiedza ludzi bardzo proszona co można wymienic lub czy dane części nie pasuja do siebie -
Przez hubio · Opublikowano
Walka o swoje interesy ma sens! Powtarzanie w koło i przekonywanie do swoich racji ma sens! Pisanie na tym forum i innych ma sens! Może ktoś wysłuchał się w mój głos tu i poszło dalej. Może takich jak ja było wielu, ale możesz Gordoniku płakać dlaczego to najbiedniejszy przedsiębiorca dostał pomoc, ale ją dostał. Rząd wprowadził nowe zasady małego ZUS+ resetując cały poprzedni okres i każdy od nowa może skorzystać (oczywiście po spełnieniu warunków głównych). Taki to Gordonik mądry, tak się na wszystkim zna ale tego nie wiedział. Zresztą nikt mi nawet nie podpowiedział co kolejny raz dowodzi o ZEROWEJ pomocy na forach. Oczywiście jasne - to nie forum prawne choć mi niedawno ktoś napisał, że w każdym temacie piszę bzdury (ciekawe czy też na temat GPU i kierownic ) więc w sumie nie miałem co jej tu oczekiwać. Ale taka wielka alfa i omega już gdzieś w grudniu mogła mnie "załatwić" jednym zdaniem. Teraz pewno napisze, że wiedział, ale celowo nie napisał. Tak czy inaczej dobrze, że zmieniłem księgową. Dobrze, że to prawdziwy licencjonowany doradca podatkowy. I oczywiście dobrze, że rząd pomógł tym przedsiębiorcom na samym dole. A Tusk i cała KO odzyskała mój głos wyborczy! -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Eksperci: Sztuczna inteligencja nas zastąpi. Sztuczna inteligencja (NotebookLM) dziś: -
Przez VRman · Opublikowano
Wypluj to! Skasuj! Odpukaj w niemalowane! -
Przez Kris194 · Opublikowano
Nauczycielka pyta Jasia w szkole: - Jasiu, dlaczego obozy koncentracyjne są niechlubną częścią historii? - Jasiu odpowiada, bo były źle zorganizowane.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi