W co obecnie grasz?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ju-rek · Opublikowano
Grafika Max, 3440x1440 -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@wallec Człowieku, zejdź na ziemię. Po co mu dyktujesz na start timingi od czapy jak nie działa stock. A potem chodzisz i piszesz bzdury jakie to AMD jest słabe 🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻 -
Przez boban666 · Opublikowano
No i tu może być problem , że w simracingu wszystko widac , ale ku..... nie może tak być. Czemu jak na YT oglądam streamy , tam nic nie przycina , no tak bo YT leci na 60 kl/s , ale u mnie jak ustawie na 60 kl/s i tak dalej to jest. ACC też jest na UE i tam ten cały ghosting jest dopiero dramatyczny , czasami wygląda to tak jak by się auto rozpływało 😁. -
Przez Vulc · Opublikowano
Tak, pytanie tylko ile to będzie "na nasze". Bardzo dobrze, to w tym przedziale cenowym chyba niekwestionowany król. Szukałem w tym samym czasie 4070 Superki, ale że tego RX'a wyrwałem poniżej 2k (co jest fajną ceną za topową wersję), nie było nad czym się zastanawiać. Karta super cicha, fajne temperatury. Docelowo chcę jednak czegoś mocniejszego z myślą o kolejnych kilku latach, więc minimum 4070 Ti Super. Jeśli krzykną sobie za dużo za 5070Ti, mam nadzieję, że pozostały stock się jeszcze całkiem nie wyprzeda. Nie widzę sensu w zakupie karty z 12 gb vramu, zwłaszcza że jeden z monitorów zmieniam na 4K, więc zwykła 5070 odpada. Zresztą ona na papierze wygląda niezbyt "apetycznie". -
Przez wallec · Opublikowano
W tych ustawieniach pamięci praktycznie nic się nie zgadza. Wpisz tak: tCL 30 tRCDWR 38 tRCDRD 38 tRP 38 tRAS 50 tRC 88 tRRDS 4 tRRDL 10 tFAW 16 tWTRS 8 tWTRL 20 tWR 48 tRFC 450 tRFC2 257 tREFI 65535 tRDRDSCL 8 tWRWRSCL 8 tCWL 28 tRTP 12 tRDWR 18 tWRRD 4 tRDRSC 1 tRDRSD 8 tRDRDD 8 tWRWRSC 1 tWRWRSD 8 tWRWRDD 8 tCKE 0 GDM Disabled Menory context restore Disabled Power down Disabled Daj znać czy komp się odpali(może chwilę potrwac bo menory context restore na Disabled wymusza każdorazowo trenowanie pamięci ) i będziemy działać dalej. Jak się nie odpali albo będzie walić blues screen przed windowsem to menory context restore na enabled i gdm na enabled.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi