Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Wypad na ignora. "Gdzie masz dowód" W KCD1 mam dowód, bo w niego grałem. 

Czy henryk ma jakąkolwiek gejowską propozycje w 1 na którą odmawia, mówiąc że jest hetero?

Jak nie, to temat zamknięty. Ja też grałem w 1 i to 3 razy ostatnio miesiąc temu.

Edytowane przez Tomek_ITH
Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Te "ploty" to info bezpośrednio od twórcy gry. 

Nie widziałem.

Z tego co tutaj było do tej pory to raczej wynikało, że gracz będzie miał wolną rękę jak chce prowadzić prowadzić postać.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, lukadd napisał(a):

Z tego co tutaj było do tej pory to raczej wynikało, że gracz będzie miał wolną rękę jak chce prowadzić prowadzić postać.

W Veilguardzie też miałeś mieć wolność, jak to wyglądało sam dobrze wiesz. Pełna opcjonalność była tylko i wyłącznie w BG3, bo tam mogłeś dowolną postać odpalić z planszy, zanim jeszcze skończyła mówić "dzień dobry". 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
1 minutę temu, lukadd napisał(a):

No bo tak ma być. Vavra tak pisał, nic innego się nie pojawiło.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Godlike napisał(a):

Mnie bardziej wkurza obecnosc tego murzyna niz to, ze Henryk bedzie zwiedzal anal. 

a jak murzyn zwiedzi anal henia  jaja jak ch..

Edytowane przez Ludojad
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, mag_zbc napisał(a):

W jedynce również nie ma Paryża - to dowód na to, że Paryż nie istnieje

Bardzo głupi argument. Po co odwracasz kota do góry ogonem. Grałeś w KCD1 w ogóle? Gdybyś grał to byś dobrze wiedział że Henryka zupełnie nie interesuje pedałowanie tym bardziej że w jednym z questów wyśmiewa to chore zjawisko. 

I co teraz? Nagle wskutek stresu pourazowego i toczącej się wojny przechodzi romantyczną metamorfozę i pała żądzą zapinania chłopów w sranie? Postać Henryka jest jasno nakreślona w pierwszej części i najnormalniej w świecie taki obrót wydarzeń całkowicie burzy jego obraz. Naprawde tego nie rozumiesz? Dlaczego akurat teraz, w dobie wszechobecna propagandy lgbt dowiadujemy się że Henryk po latach wojennego znoju, przygotowując się do najważniejszych wydarzeń swoich czasów odkrywa w sobie pedalski pierwiastek? 

Edytowane przez Fenrir_14
Opublikowano
30 minut temu, lukadd napisał(a):

Ale chyba nie ma żadnego potwierdzonego info, że gracz będzie zmuszony przez grę brać udział w homoseksualnych orgiach :E ?

Więc jeśli tak i tylko od gracza zależy w którą stronę poprowadzi postać to mi to w zasadzie obojętna ta kwestia.

W BG3 też można było facetów ten teges :E Ale nikt do tego nie zmuszał, sam gracz decydował.

Dokladnie, Vavra napisal ze gracz bedzie mogl zdecydowac jak w takiej sytuacji zareagowac.

A to ze bedzie do ciebie jakis gej podbijal to co w tym nadzwyczajnego? Zycie codzienne ministranta :E

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
26 minut temu, Tomek_ITH napisał(a):

Koleś, ty też nie rozumiesz w czym problem, bo nie grałeś i nie wiesz jak to jest przedstawione, co dokładnie można/nie można robić.

Poza tym gdzie masz dowód że henryk jest hetero? Napisz mi łaskawie, gdzie pada w 1 taki dialog. Jak nie to nie wypisuj farmazonów. To ze romansuje tylko z kobietami niczego nie potwierdza.

xD

Napisałaś cos z cyklu Wiedzmin od Netflixa , skoro cos nie było potwierdzone to znaczy ze mogło być inaczej

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, mag_zbc napisał(a):

@crush Póki co to gra nawet nie wyszła i oprócz szczątków informacji, jak imię i pochodzenie tej postaci, nie wiadomo absolutnie nic, ale ty już zdążyłeś się profilaktycznie zesrać i od kilku stron spamujesz swoimi urojeniami.

Nic nie wiadomo. Normalnie CZARNA dziura.

Ty za to po premierze będziesz znowu wklejał copy pasty, jak w wątku o Wiedźminie?

Edytowane przez crush
Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

W Veilguardzie też miałeś mieć wolność, jak to wyglądało sam dobrze wiesz.

Nie wiem, a przynajmniej bezpośrednio nie doświadczyłem bo nie grałem w to gówno ani minuty :E

No-preorders, wyjdzie gra, będzie więcej info zdecyduję czy kupić czy nie.

• Upvote 2
Opublikowano
4 godziny temu, mag_zbc napisał(a):

Po pierwsze to byli czarni w Europie, maurowie i moryskowie w Kastylii, Portugalii i Aragonii.

Po drugie to było jasno powiedziane, że ta postać pochodzi z Królestwa Mali.

To Mali było tak potężnym państwem? murzyny miały królestwo? to dlaczego biali ich podbili ?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, lukadd napisał(a):

No-preorders, wyjdzie gra, będzie więcej info zdecyduję czy kupić czy nie.

Kupiłem wersję GOLD w pre-orderze, bo Vavra od miesięcy pisał, że głupizn nie będzie. Po KCD1, zwyczajnie mu uwierzyłem. Głupi ja. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
  • Sad 1
Opublikowano
3 minuty temu, voltq napisał(a):

xD

Napisałaś cos z cyklu Wiedzmin od Netflixa , skoro cos nie było potwierdzone to znaczy ze mogło być inaczej

Bo to jest tylko gra i jeśli da się coś wytłumaczyć, nie łamiąc ''KANONU'' 1 to czemu nie.

Opublikowano
3 minuty temu, voltq napisał(a):

To Mali było tak potężnym państwem? murzyny miały królestwo? to dlaczego biali ich podbili ?

Nawet nie tyle co królestwo a Imperium :E Pod koniec XV wieku Maroko ich sklepalo i to byla początek ich upadku a później przybyli brytjczycy i zaczęli ich łapać i wywozić od Ameryki. 

• Like 1
Opublikowano

Powiem, że ja się Danielkowi nie dziwię. Podejrzewam, że sakiewka jak na tak małe studio jak Warhorse była pokaźna.

1 minutę temu, Tomek_ITH napisał(a):

Bo to jest tylko gra i jeśli da się coś wytłumaczyć, nie łamiąc ''KANONU'' 1 to czemu nie.

Nie da się. Chyba, że w tak debilny sposób jak ten Vavry o facetach z żonami.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Kupiłem wersję GOLD w pre-orderze, bo Vavra od miesięcy pisał, że głupizn nie będzie. Po KCD1, zwyczajnie mu uwierzyłem. Głupi ja. 

Ja nikomu nie wierzę :E Gra nie zniknie po minucie jak rtxy 5090 :E, zawsze można będzie ją kupić bez problemu po premierze jak już będzie więcej info co do tego co tam się odwala, jak gra jest zoptymalizowana, bugi itd.

Nie robię preorderów i nie widzę w tym żadnego sensu.

• Upvote 1