Element Wojny 4 775 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 18 godzin temu, Wu70 napisał(a): Sporo, spodziewam się niezłego review bombing i refundów Jak zawsze sporo ludzi kupi tylko po to by napisać reckę WOKE DEI GEJE itd. i zwróci. 1
Godlike 880 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 2 godziny temu, Tomek_ITH napisał(a): Godzinę temu, voltq napisał(a): Lepiej ograć KCD 1 samemu , z modami na PC to prawie jak KCD 2 A ja chętnie sobie obejrzę W KCD1 grałem dawno ale jakos niespecjalnie mam ochotę wracac ponownie gdy za pasem czeka 2 cześć i modowac mi się nie chce, takze takie streszczonko fajna sprawa, co nie zmienia faktu ze jak ktoś nie gral w 1 to warto to nadrobić 1
voltq 1 372 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, Godlike napisał(a): A ja chętnie sobie obejrzę W KCD1 grałem dawno ale jakos niespecjalnie mam ochotę wracac ponownie gdy za pasem czeka 2 cześć i modowac mi się nie chce, takze takie streszczonko fajna sprawa, co nie zmienia faktu ze jak ktoś nie gral w 1 to warto to nadrobić Na modach na PC w aktualnej wersji świetna gierka warta ogrania nawet kilka razy jak wiedźmin Na ps5 i switch nie polecam ogrywać Edytowane 29 Stycznia przez voltq
Slayer 253 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 21 minut temu, voltq napisał(a): Na modach na PC w aktualnej wersji świetna gierka warta ogrania nawet kilka razy jak wiedźmin Na ps5 i switch nie polecam ogrywać Ja wlasnie teraz tak ogrywam z modami na PC i niestety stwierdzam, że ja w życiu nie ogram tego kilka razy. Główne questy są całkiem spoko ale te poboczne to okrutna nuda, w sensie są niektóre fajne ale jak dla mnie 80% questów pobocznych to strata czasu.
voltq 1 372 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 35 minut temu, kolo.d napisał(a): Jakie mody do KCD1 polecacie i skąd? Z Nexus mod , to zależy co lubisz ją polecam te które naprawiają błędy jak np brak kolizji z krzakami czy możliwość przejazdu koniem przez rzekę na lepszą widoczność roślin do zbierania itd wszystkie które zostały wprowadzone jako zmiany w KCD 2 32 minuty temu, Slayer napisał(a): Ja wlasnie teraz tak ogrywam z modami na PC i niestety stwierdzam, że ja w życiu nie ogram tego kilka razy. Główne questy są całkiem spoko ale te poboczne to okrutna nuda, w sensie są niektóre fajne ale jak dla mnie 80% questów pobocznych to strata czasu. To zależy jednemu siądzie bardziej innemu mniej , mi ta gra siadła tak jak wiedźmin 2 i 3 w których łącznie mam 2500 godzin
Mar_s 2 226 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia W dniu 28.01.2025 o 19:55, Isharoth napisał(a): Ten trailer mi się trochę ze Shrekiem kojarzy. A powinien z Wiedźminem bo to robota Platige Image.
kolo.d 33 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 8 godzin temu, voltq napisał(a): Z Nexus mod , to zależy co lubisz ją polecam te które naprawiają błędy jak np brak kolizji z krzakami czy możliwość przejazdu koniem przez rzekę na lepszą widoczność roślin do zbierania itd wszystkie które zostały wprowadzone jako zmiany w KCD 2 Chodziło mi raczej o sprawdzone mody, które graficznie zbliżą KCD1 do KCD2.
Dudzio 5 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Kojarzycie może, czy sklep Gamefinity wysyła czasem gry kilka dni przed premierą? Czy nie ma liczyć na to, że płytka dojdzie przed weekendem? 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Spokojnie czekam na premierę gry. Doświadczenie życiowe gracza nauczyło mnie że gry w dniu premiery mogą mieć często upierdliwe problemy techniczne. Po pojawieniu się recenzji i pierwszych testów technicznych z grą rozważę zakup. W dniu 30.01.2025 o 08:07, Dudzio napisał(a): Kojarzycie może, czy sklep Gamefinity wysyła czasem gry kilka dni przed premierą? Czy nie ma liczyć na to, że płytka dojdzie przed weekendem? Kilka gier zamówiłem w tym sklepie. Zawsze wysyłają grę dzień przed premierą by zawsze gracz miał grę w dniu premiery. Haczyk jest taki że wysyłka paczki dużo kosztuje. Edytowane 31 Stycznia przez Czubatka Boża 1 1
Zdzichon 69 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 11 godzin temu, Slayer napisał(a): Ja wlasnie teraz tak ogrywam z modami na PC i niestety stwierdzam, że ja w życiu nie ogram tego kilka razy. Główne questy są całkiem spoko ale te poboczne to okrutna nuda, w sensie są niektóre fajne ale jak dla mnie 80% questów pobocznych to strata czasu. Jeśli poboczne to te z polowaniami i temu podobne to zrobiłem jeden i mi się odechciało. Reszty contentu i tak wystarczyło na 100h+ zabawy. 1
JeanPepin 333 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Ehh a cdkeyse podesla pewnie 4 lutego, jestem ciekaw czy po północy czy dopiero wysyłaja po 17? Ktoś się orientuje ? Ja kupiłem 3 gry tam już ale po premierze zawsze 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 16 minut temu, JeanPepin napisał(a): Ehh a cdkeyse podesla pewnie 4 lutego, jestem ciekaw czy po północy czy dopiero wysyłaja po 17? Ktoś się orientuje ? Ja kupiłem 3 gry tam już ale po premierze zawsze A gdzie kupujesz klucz do gry? Edytowane 30 Stycznia przez Czubatka Boża
lukadd 2 907 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 49 minut temu, JeanPepin napisał(a): Ehh a cdkeyse podesla pewnie 4 lutego, jestem ciekaw czy po północy czy dopiero wysyłaja po 17? Ktoś się orientuje ? Ja kupiłem 3 gry tam już ale po premierze zawsze Różnie wysyłają w zależności od gry i wydawcy w różnym czasie dostają klucze. Czasami jest to dzień wcześniej, czasami kilka h wcześniej, a czasami dosłownie w godzinę premiery steam, albo kapkę po. 1
JeanPepin 333 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 42 minuty temu, Czubatka Boża napisał(a): A gdzie kupujesz klucz do gry? Tak jak pisałem w poście , cdkeys, kupiłem tydzień temu , 243 zł za golda to fajna cena Edytowane 30 Stycznia przez JeanPepin 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Fajna to była na Enebie za Golda w tym tygodniu-160zl 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia W dniu 27.01.2025 o 18:03, Element Wojny napisał(a): Po co? Przecież jak tylko gra wyjdzie, mnóstwo ludzi zrobi speedruna tylko po to by dotrzeć do tego momentu, żeby już na 24h po premierze wszędzie latały memy, jak Henryk zapina Ptaszka, z rycerzem z Somalii w tle. A potem będziesz miał wysryw filmików na YT w ten deseń. Przecież to jest bardziej niż pewne. Poprawka - one już są Ło matko bosko jak dramaturgia. Obejrzałem i powiem szczerze w dniu premiery gry będzie się działo. 1
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia NVIDIA dziś potwierdziła, że w KDC 2 będzie od premiery DLSS 4. Będzie można potestować model Transformer w czymś innym niż Cyberpunk. 2 2
Fear 38 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia No i to jest dobra wiadomość, bo pewnie Kutenberg nie będzie brał jeńców. 1
Tomek_ITH 317 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) A fg? Ok, jest info że nie będzie. Edytowane 30 Stycznia przez Tomek_ITH
dziadeke 11 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Edytowane 30 Stycznia przez dziadeke 1
skypan 1 752 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 55 minut temu, Fear napisał(a): No i to jest dobra wiadomość, bo pewnie Kutenberg nie będzie brał jeńców. Nadal CPU będzie tu miało znaczenie. 1
Tomek_ITH 317 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Strim z twórcami https://www.twitch.tv/warhorsestudios 1
Rekomendowane odpowiedzi