Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, skypan napisał(a):

Jeżeli to prawda to nie ładnie - Gry On line

Zrzut ekranu 2025-02-11 151025.png

Ale to się tyczy pierwszej części, która była ufundowana na kickstarterze.

• Like 1
Opublikowano
56 minut temu, galakty napisał(a):

Nie można bo nie przejdziesz dalej xD 

Ja też nie rzucałem kamieniem w prologu. Po prostu ominąłem tego strażnika i poszedłem dalej, później chwilę się błąkałem i w końcu wylazłem.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, lukadd napisał(a):

Ja też nie rzucałem kamieniem w prologu. Po prostu ominąłem tego strażnika i poszedłem dalej, później chwilę się błąkałem i w końcu wylazłem.

Tam się nie mija strażnika tylko dziewczynę i trzeba to zrobić, żeby załączyła się cutscenka, w której...

Spoiler

Bandyci mordują współtowarzyszy

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

@Fear

Tam też nie rzucałem kamieniem. Po prostu na kucaka przeszedłem obok niej, i tak mnie nie zauważała mimo, że byłem z 3-4 metry od niej :E Była zajęta praniem i następnie poszedłem dalej i odpaliła mi się scenka.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, galakty napisał(a):

No to nieźle, gra każe rzucać kamieniem i wcale nie trzeba, ehh :E 

Pokaz moment, bo jak to jest wtedy co biegną do tych lasek w stawie to ja tam nie kucałem i możliwe, że przez to nie musiałem rzucac

Edytowane przez Joloxx9
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Fear napisał(a):

Ale to się tyczy pierwszej części, która była ufundowana na kickstarterze.

Tak wiem ale też tam się odnoszą do 2-ki i do ciekawego aspektu. Nie wiem jak to jest w przypadku branży IT ale jeżeli korzystają z rozwiązań opracowanych przez dawne ekipy to powinny należeć im się jakieś wynagrodzenie. Coś jak prawo autorskie. Jak jakiś muzyk wykorzysta utwór lub fragment kogoś innego to jest dopisywany do autorów tego "nowego" utworu i ma z tego kasę. Pewnie wszystko rozbija się o umowy i rozwiązanie Sapkowskiego. Brali kasę z góry :E

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, voltq napisał(a):

Będzie GOTY ale muszą latać bo dużo bugów jest nawet w misjach głównych czy cut-scenkach

Dzięki przydało by się jakiś spis zrobić takich bugów, bo nieraz potrafi wkur... Taka rzecz że człowiek grę wyłączy 

Przydały by się te opcjonalne informację że w danym zadaniu lub po nim można z kimś pogadać a nawet odbyć cut scenkę a nigdzie nie jest to napisane czy zaznaczone 

Ja w każdym zadaniu biegam i rozmawiam po kilka razy żeby sprawdzić czy mają jakieś nowe linie dialogowe , może dlatego już 75 godzin a nadal ta sama mapą 

Pokaż ukrytą zawartość

Nie zaznaczona jest fajna scena z tym łowczym po wykonaniu wesela plus zadań z kłusownikami wostatka czy jakoś tak

Nadal nie rozumiem czy to jest błąd czy jeden z naszych towarzyszy przeżył zasadzkę , są 3 krzyże a było ich 4 ? Ktoś tego jednego widział i wrzuci spoiler ? 

hej, czy moglbys to zglosic do devow zeby naprawili? chyba sa otwarte kanaly jak wysylac fidbaki 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Spoiler

Walka z Janem żiżką i pojedynek z istvanem to jakieś nieporozumienie , zginęli na jednego hita w głowę 

Miecz radzika kobyły też kompromitacja gorszy od tego który posiadam , powinni to zmienić i takie przedmioty powinny się skalować z poziomem jak w innych grach

Jestem bardzo zawiedziony poziomem starć w wątku głównego,dla mnie poziom trudności tej gry jest gorszy niż tylko opowieść w innych grach za przeproszeniem niewidomy by wygrał takie walk

Dla mnie te starcia powinny być przynajmniej na poziomie walki z olgierdem w sercach z kamienia  nie mówiąc o takich soulslike grach

80 godzin i chyba zbliżam się do zakończenia i przejścia na drugą mapę , czekam na tryb hardcore bo poziom trudności tej gry to jakaś kompromitacja, jedynka była dużo lepsza pod tym względem 

Godzinę temu, samsung70 napisał(a):

hej, czy moglbys to zglosic do devow zeby naprawili? chyba sa otwarte kanaly jak wysylac fidbaki 

Nie wiem gdzie się zgłasza błędy i sugestię a mam ich już multum wykrytych po 80 godzinach na pierwszej mapie 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
2 minuty temu, voltq napisał(a):

czekam na tryb hardcore bo poziom trudności tej gry to jakaś kompromitacja, jedynka była dużo lepsza pod tym względem

Jedynka też była łatwa jak się ogarnęło postać i gear.

Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, Slayer napisał(a):

Kurde ale mnie gierka zaskoczyła pozytywnie, widać, że ten świat naprawdę żyje! Z nudów zabiłem sobie jakąś randomową babkę (...)

Już na tym etapie historii skisł żem... 

:rotfl2:

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
Opublikowano
35 minut temu, voltq napisał(a):

Dużo trudniejsza od 2 

Po wstępnym ogarnięciu postaci zaczynało się kosić w jedynce. Tutaj to wygląda podobnie. A jak znasz mechaniki z jedynki to wydaję się jeszcze łatwiej.

Tu ludzie pisali, że z wilkami mają problemy. A je pięściami bez problemu się rozwala.