Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pomoże ktoś? 

Spoiler

Nie chciało mi się podnosić gajowego jak spadł z drzewa i polazłem do łaźni na laski a jak wróciłem to już go nie ma tam, wróciłem do jego żony i powiedziałem, że on nie żyje. Zniknęły litery z questa żeby znalesc orzecha :(. Jak go teraz znalesc? Obgadalem kogo mogłem I nikt już nic nie wie. To koniec psa? 

Edytowane przez aureumchaos
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, lukadd napisał(a):

Odin wszystkie gry przechodzi na speed runie. Omija poboczne, nie interesuję go co się dzieje w około. Na podziwianie widoczków to szkoda czasu itd.

Leci aby jak najszybciej do końca. Od punktu do punktu, od znacznika do znacznika w głównej fabule i kolejna gra zaliczona :E  

Przerywniki też pomija? ;)

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, MJRegul napisał(a):

O mamuniu, czemu? Nie interesują Cie zadania poboczne? 

Dla mnie ciekawsze niż fabuła ;)

Nie da się zrobić fabuły a potem pobocznych bo część przepada już sprawdzałem

Ja mam 150 godzin i nadal 5 zadań głównych wykonanych na 2 mapie , ta gra jest na ponad 200 godzin a jeszcze trzeba ją dwa razy przejść co najmniej bo pewne rzeczy się wykluczają i jest system decyzji, już widzę jak dużo stracili ci którzy cisną fabułę na szybko 

17 minut temu, aureumchaos napisał(a):

Pomoże ktoś? 

Ukryj zawartość

Nie chciało mi się podnosić gajowego jak spadł z drzewa i polazłem do łaźni na laski a jak wróciłem to już go nie ma tam, wróciłem do jego żony i powiedziałem, że on nie żyje. Zniknęły litery z questa żeby znalesc orzecha :(. Jak go teraz znalesc? Obgadalem kogo mogłem I nikt już nic nie wie. To koniec psa? 

Tak tylko konsola ratuje na PC 

4 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Wy tu wszyscy robicie poboczne i tak jak mówię żadna gra nie stanowi dla Was wyzwania.

Ja robię tylko fabułę i było naprawdę ciężko. Jeden jedyny prawdziwy  Boss to  4h walki:E satysfakcja ogromna z pokonania.

A jeszcze Wam powiem że te całe zbieractwo kasy i gearu i tak nie ma sensu bo na końcu za free dostajemy najlepsze rzeczy:)

Może w dlc będzie możliwość wydania tych pieniędzy ja mam już 40k

Opublikowano
27 minut temu, aureumchaos napisał(a):

Pomoże ktoś? 

Ukryj zawartość

Podpowiedziec CI gdzie jest kundel? ;) 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Za dużo w tej grze jest "filmików". Pod koniec to spokojnie można z kawą siąść i sobie popatrzeć. Ale generalnie fabuła jest wielce OK A wytłumaczcie mi jeszcze te dwa osiągnięcia. One są bez sensu :E To powinno być chyba odwrotnie.

Kingdom Come  Deliverance II Screenshot 2025.02.17 - 22.09.22.87.png

Zrzut ekranu 2025-02-17 222702.png

Edytowane przez skypan
  • Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, voltq napisał(a):

Może kolejna gra w takich klimatach będzie lepsza jeszcze jakby kosztowała na tą chwilę nie 40 mln dolarów tylko 200 mln

Chciałbym żeby zrobili nową grę osadzoną w czasach wojen husyckich

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, lukadd napisał(a):

Odin wszystkie gry przechodzi na speed runie. Omija poboczne, nie interesuję go co się dzieje w około. Na podziwianie widoczków to szkoda czasu itd.

Leci aby jak najszybciej do końca. Od punktu do punktu, od znacznika do znacznika w głównej fabule i kolejna gra zaliczona :E  

No tak bo 44h to jest speedrun:E

• Like 1
Opublikowano
51 minut temu, Czubatka Boża napisał(a):

Mam takie pytanie czy w grze spotkaliście broń zwaną Halabardą?

Na zdjęciu jest przykłada Halabardy typu Sokół  

halabarda-sokol11111111111111.jpg

Sprawdzę chyba takiej używam 

Opublikowano
2 godziny temu, skypan napisał(a):

Nie wiem czy ominęły mnie jakieś poboczne zadania ale po zakończeniu fabuły żadna misja nie zapadła mi jakoś specjalnie w pamięci. W 1-ce była biba na plebanii. A w 2-ce ? No właśnie ?

Robienie lekarstwa dla Tomasza to najlepsza misja.

• Like 1
Opublikowano

W sumie prawie na samym początku gry ubiłem w nocy po cichu cały obóz kumanów i jeden z nich miał broń " Hetmańska szabla " i ja z tą bronią gram i gram i nie ma nic lepszego :E wszystko co dostałem z questów jest zawsze gorsze od tej szabli. Jak narazie jest lepsza nawet od mieczy dwuręcznych :E 

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, skypan napisał(a):

Nie wiem czy ominęły mnie jakieś poboczne zadania ale po zakończeniu fabuły żadna misja nie zapadła mi jakoś specjalnie w pamięci. W 1-ce była biba na plebanii. A w 2-ce ? No właśnie ?

Misje z Katarzyną są świetne , ale najlepsza wg mnie to ta z tym rycerzem w kopalniach i jeszcze ten soundtrack w tle i to co on mówi i treść tych listów tylko za krótka jakąś ucięta , w ogóle dużo zadań jest jakby uciętych coś jak 3 akt w wiedźminie 2 jakby musieli już kończyć bo brakowało im czasu i pieniędzy 

Spoiler

Na szczęście jak ktoś nie lubi wątków homo to można wybrać bo nie można jednocześnie romansować z Katarina i ptaszkiem i to jest piękne dla każdego coś fajnego 

Edytowane przez voltq