Kingdom Come: Deliverance 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez WJ_PR · Opublikowano
W cbp najlepszy efekt daje wyostrzanie poprzez nvidiaa freestyle, inaczej mydło z dlss. -
Przez pabl00 · Opublikowano
Stary wentylator był spalony 100% bo się grzał i śmierdziało od niego. Teraz kupiłem nowy podpięty normalnie pod swoje gniazdo CPUFAN, ale nie chciał ruszyć. Na krótko działa. Odciąłem mu pin sygnału PWM i działa na 100% -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Instalujecie w ogóle [FIRMWARE] Intel ME ? Bo widzę że jest dostępna nowa wersja . 16.1.40.2765 [16/07/2025] Aktualnie mam 16.1, Build 2676, Hot Fix 38 -
Przez leven · Opublikowano
I co u Ciebie Slayer ? U mnie kraszuje Wiesiek raz na jakiś czas. Próbowałem wszystkiego ? Nie, jeszcze została opcja wywalenia modów, ale nie pogram godzinami bez modów, bo nie dam rady xd Jednak trza będzie. Ogólnie gra działa cudownie, tylko te nagłe zawieszanie się gry i "gra się wywaliła" A u Ciebie znowu odwrotnie, gra działa bez kraszów, "tylko" szarpie. I to też jest jedyna gra u mnie, która robi takie walki -
Przez Badalamann · Opublikowano
Zdecydowanie powinniśmy uczestniczyć w siłach słanych na Grenlandię i przeprowadzić tam ćwiczenia. To i tak tylko gra pod wybicie Trumpowi karty "Greanlandia nie jest brioniona i Rosja lub Chiny mogą ją zająć". Nie ma tu żadnych intencji walki przeciwko siłom USA. Takie bzdety to chyba z jakichś ruskich trollowni mających rozbijać NATO i UE. Decyzja naszych polityków o nieuczestniczeniu fatalna i niezrozumiała. Będzie mieć fatlane konsekwencje dla naszej pozycji pod względem obronności w ramach sił UE. Kolejna z złych po deklaracjach nie uczesnitczenia w misji pokojowej sił "koalicji chętnych" na Ukranie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi