Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance 2

FerreroRoche

Rekomendowane odpowiedzi

Polska wersja King Konga? Kong: Ostry Cień Mgły :D  Prawie widzę oczami wyobraźni Pałac Kultury i latające wokół helikoptery... 

Z drugiej strony może jednak lepiej nie - smoka z Wiedźmina pamiętam do dzisiaj i z radością go Wam przypomnę, czemu tylko moja psychika ma cierpieć? :E 

smok.jpg

• Like 1

Zakupiłem wersje GOLD na Steam bo w MM nie da się zamówić a za pozno zobaczyłem ze w ME jest za 308 zł bo najpierw zobaczyłem ze w RTV euro jest za 349zł i cóż 30 zł w plecy :D , łba do interesów nie mam

Oby premiera była 11 lutego bo mam urlop od tego dnia zarezerwowany :)

kcd.jpg

Edytowane przez voltq

Gra jest gotowa i teraz w zasadzie skupiamy się na szlifach i usuwaniu błędów. Mamy na to więcej czasu, więcej ludzi, większy budżet. Pod względem optymalizacji jest coraz lepiej. Niedawno osiągnęliśmy przełom, jeśli chodzi o wydajność na konsolach, i jest szansa, że pokażemy tu coś o wiele lepszego, niż nam się wydawało jeszcze w czerwcu. Pracujemy nad tym dzień w dzień, szukamy właściwych kompromisów i myślę, że już naprawdę niedługo będziemy mogli podać wymagania sprzętowe – te minimalne i idealne.

Co do PlayStation 5 Pro – wszyscy deweloperzy muszą się postarać, by ich gry działały dobrze i na wersji podstawowej, i na PS5 Pro. Wiedzieliśmy o tym od Sony od jakiegoś czasu. Obecnie badamy, jak duży zapas mocy jest do dyspozycji i co możemy z nim zrobić, czy na przykład jest szansa na 60 FPS-ów – pracujemy nad tym, ale nie mogę jeszcze nic obiecać. Tak jak jednak wspomniałem, nasi programiści osiągnęli przełom przy wydajności na konsolach i są dobrej myśli.

Sir Tobi, PR manager, Warhorse Studios

• Upvote 1