Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, lukadd napisał(a):

Dla tego kupuję się tam gdzie nie doliczają.

Np. na Cdkeys.

Gold ~240zeta, a podstawka ~185

Instant Gaming tak samo (którego osobiście nie lubię bo strasznie często wołają o dowód osobisty od ludzi, na żadnej innej kluczykowni tego nie spotkałem)

W ogóle jak sprawdzacie ceny na gg.deals to końcowa cena ma w sobie te wszystkie doliczane pierdółki.
Chciałbym, żeby było tak łatwo dobić do ceny bezpośrednio na Steam gdzie z reguły płacimy zaraz za Szwajcarami albo najwięcej na całym świecie :E 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, lukadd napisał(a):

Ja chce mieć gry bezpośrednio na moim koncie steam EU. A nie jakieś udostępniane z ruskiego konta.

Jak bardzo Ci zależy to możesz grać na dowolnym swoim koncie steam. 
Ja od 15 lat jak nie więcej mam jedno RU konto i jedno na Kazachstan po zawirowaniach wojennych. Tyle i oba są tylko moje. 🤷 Nie pamietam już kiedy kupiłem grę w pełnej cenie. 
Proces dodania klucza do konta nie różni się niczym od CDkeys. 

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano
2 minuty temu, Mizu napisał(a):

Instant Gaming tak samo (którego osobiście nie lubię bo strasznie często wołają o dowód osobisty od ludzi, na żadnej innej kluczykowni tego nie spotkałem)

W ogóle jak sprawdzacie ceny na gg.deals to końcowa cena ma w sobie te wszystkie doliczane pierdółki.
Chciałbym, żeby było tak łatwo dobić do ceny bezpośrednio na Steam gdzie z reguły płacimy zaraz za Szwajcarami albo najwięcej na całym świecie :E 

Co sie dziwisz jak zabijamy się o RTX po 14k na premiere, to mają nas za bogaty naród :E

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Jak bardzo Ci zależy to możesz grać na dowolnym swoim koncie steam. 
Ja od 15 lat jak nie więcej mam jedno RU konto i jedno na Kazachstan po zawirowaniach wojennych. Tyle i oba są tylko moje. 🤷 Nie pamietam już kiedy kupiłem grę w pełnej cenie. 

Ja chcę mieć bezpośrednio gry na moim koncie EU steam, gdzie mam całą kolekcję gier a nie na innym. Dla tego walą mnie ruskie klucze i ruskie steamy.

Edytowane przez lukadd
  • Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano

Steam już potrafił banować w poprzednim roku za kombinacje lokalizacji konta. Pierwsze zaczęli przerzucać w losowe regiony a jak ktoś dalej kombinował to w końcu leciały bany. 
Ja też osobiście chce mieć wszystko na swoim jednym jedynym koncie dlatego płacę niestety więcej na kluczykowniach albo bezpośrednio na Steam jak jakimś cudem nie jesteśmy rąbani na regionalnej cenie.
Jak miałbym rozdrabniać się na kilka kont Steam to równie dobrze mogę płacić 0zł i pożeglować na zatokę :E

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

https://www.gry-online.pl/newsroom/tworcy-kingdom-come-deliverance-2-nie-chca-brac-udzialu-w-wojnie/z42c438

Cytat

Nie skończyło się jednak tylko na tym – studio do produkcji dodało także nieobowiązkowy romans LGBTQ+, czym, w opinii niektórych osób, tylko dolało oliwy do ognia. Sami twórcy jednak uparcie bronią swojej wizji i powołują się m.in. na konsultacje z historykami, mające gwarantować autentyczność przedstawionego świata.

To skoro sie konsultowali i ma być autentycznie to palenie na stosie za seks zabawy z tą samą płcią też muszą być, do tego kastracje i tortury :E Wampirzyca z Transylwanii była bardzo kreatywna jeśli chodzi o tortury jak jej łaziebna nie zrobiła dobrze :E

Edytowane przez Godlike
  • Like 1
Opublikowano

Ja po raz trzeci ogrywam jedynkę, i jeszcze mi trochę zostało, może zacznę zaraz po ukończeniu.

6 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Nie wiem czy nie zaryzykowac i kupic na premiere.

Ja chciałem poczekać czy nie dorzucą jej do jakiejś karty, ale te 240 zł to nie majątek.  :) 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Joloxx9 napisał(a):

A nie pamiętasz w jakim stanie dostaliśmy jedynkę?

Pamiętam.

Dlatego wybór jest prosty.

Albo teraz last minute preorder golda skoro za ~230 chodzą, albo za rok w wersję pełną i załataną i może na jakiejś większej promce.

Ja się nie obawiam.

• Like 1