dawidoxx 976 Opublikowano 4 Lutego Autor Opublikowano 4 Lutego Ja tam przeczuwam ze w tym roku raczej nie wyjdzie, ale kto wie
Phoenix. 4 731 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Ja nigdy nie przeszedlem GTA 3/4/5 wiec jakos specjalnie nie czekam i nie mam oczekiwan wic jak wyjdzie to moze milo sie zaskocze Edytowane 4 Lutego przez Phoenix. 2 1
Kris194 4 720 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Ja tam się nie dziwię, że Rockstar milczy, ilość "ruchomych" elementów przy tak zaawansowanej i ogromnej grze jest tak gigantyczna, że jeszcze mnóstwo razy coś może pójść nie tak jak trzeba. Edytowane 4 Lutego przez Kris194
Dominix 408 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego No ja sobie poczekam, bo zanim bedzie na PC to 26/27? nie zrobie jak z V ze przechodzilem na PS3 ale to byl akurat przypadek ze mialem konsole miesiac i wtedy gta wychodzilo
Jaycob 1 934 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego (edytowane) W dniu 4.02.2025 o 13:16, dawidoxx napisał(a): Ja tam przeczuwam ze w tym roku raczej nie wyjdzie, ale kto wie https://www.businesswire.com/news/home/20250206999431/en/Take-Two-Interactive-Software-Inc.-Reports-Results-for-Fiscal-Third-Quarter-2025 Potwierdzone. GTA wyjdzie już na jesień: Cytat Looking ahead, this calendar year is shaping up to be one of the strongest ever for Take-Two, as we plan to launch Sid Meier’s Civilization VII on February 11th, Mafia: The Old Country in the Summer, Grand Theft Auto VI in the Fall, and Borderlands 4. Edit:kurde i teraz muszę PS5 Pro kupić. Edytowane 6 Lutego przez Jaycob 1
Phoenix. 4 731 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego https://www.ppe.pl/news/363012/gta-6-z-potwierdzona-premiera-w-2025-roku-nie-otrzymalismy-zlej-wiadomosci.html Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Potwierdzone. GTA wyjdzie już na jesień: To nie jest zadne potwierdzenie, tylko informacja, ze premiera jest planowana nadal na jesien ale to nie wyklucza potencjalnego przesuniecia. Gadki dla inwestorow niekoniecznie pokrywaja sie ze stanem faktycznym co dobitnie pokazal cyberpunk. Tam inwestorzy byli zapewniani, ze gra jest cacy 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Ciekawe ile PCMR pęknie i poleci po konsolę na premierę GTA w tym roku. Edytowane 6 Lutego przez Jaycob
Phoenix. 4 731 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego Jak marketing ruszy na ostro to mysle, ze bedziemy mieli wiecej pewnosci, ze gra wyladuje na jesien czego sobie i kazdemu zycze A poki co cichutko.
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 6 Lutego Opublikowano 6 Lutego W dniu 4.02.2025 o 19:12, Dominix napisał(a): No ja sobie poczekam, bo zanim bedzie na PC to 26/27? nie zrobie jak z V ze przechodzilem na PS3 ale to byl akurat przypadek ze mialem konsole miesiac i wtedy gta wychodzilo A Ja kupiłem specjalnie xboxa na premierę V... jeden z największych błędów życiowo-gejmingowych
dawidoxx 976 Opublikowano 7 Lutego Autor Opublikowano 7 Lutego Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Ciekawe ile PCMR pęknie i poleci po konsolę na premierę GTA w tym roku. Sporo.. Pamiętam że dla rdr2 sam kupiłem ponownie konsole 🙂 Teraz choć mam ps5 to raczej poczekam te kilka miesięcy na premiere pc, bo jakoś nie chce mi się ogrywać w 30 klatkach.. Wątpię że "ekskluzywność" dla konsol będzie tak samo długa jak przy premierze piątki... Jest za duża baza klientów do wydojenia na pc w multi aby czekać np rok
Tomek1623 266 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Niby spoko, ale.. Edytowane 7 Lutego przez Tomek1623 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Fakt, że gry zostały wydana na kilka generacji (może jeszcze PS6 się załapie ), ale R* wydoił ze swoich marek absurdalne wręcz ilości hajsu.
Phoenix. 4 731 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 7 godzin temu, dawidoxx napisał(a): Wątpię że "ekskluzywność" dla konsol będzie tak samo długa jak przy premierze piątki... Wdg mnie troche ten hype sie wykolei z czasem, a pieniazki musza sie zgadac.
galakty 3 346 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 8 godzin temu, Jaycob napisał(a): Ciekawe ile PCMR pęknie i poleci po konsolę na premierę GTA w tym roku. Hatfu! Tylko PC, poczekam i ogram w super grafice.
Tomek_ITH 318 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Ja już rok temu kupiłem ps5 z myślą o gta. Pograłem na niej w 3 gry, teraz się kurzy. Tragiczna ta generacja. 1
j4z 945 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Ogram na PS5 (o ile nie zemdleje przez 30kl), a później na PC, jak wyjdzie.
Slayer 253 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego W dniu 4.02.2025 o 14:47, Phoenix. napisał(a): Ja nigdy nie przeszedlem GTA 3/4/5 wiec jakos specjalnie nie czekam i nie mam oczekiwan wic jak wyjdzie to moze milo sie zaskocze Ja prawie identycznie z tym, że akurat 4 przeszedłem ale od reszty się odbiłem. Seria GTA to dla mnie naprawdę jest fenomen, ilość zwolenników jaką ma jest zatrważająca. Osobiście nie wiem co ludzie w tym widzą, jakoś te gry mnie szybko męczą/nużą a jak wychodzi nowe GTA to hype jest za każdym razem taki jak przy diablo 3 przed premierą.
galakty 3 346 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Ja i tak największy sentyment mam do Vice City i San Andreas... GTA4 było fajne, piątka już przeciętna jak dla mnie.
j4z 945 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Każde główne GTA od 1 do 5 było kozackie. 5 trochę mnie zawiodła pod względem modelu jazdy i zróżnicowania misji, ale i tak ograłem 2,5x. 6 jaram się jak każdą, mimo baby, która no nie pasuje mi do tej gry.
ODIN85 3 505 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 2 godziny temu, J4Z66 napisał(a): Ogram na PS5 (o ile nie zemdleje przez 30kl), a później na PC, jak wyjdzie. Trzeba Pro. Ps5 to już złom
Spychcio 802 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 5 godzin temu, Tomek_ITH napisał(a): Ja już rok temu kupiłem ps5 z myślą o gta. Pograłem na niej w 3 gry, teraz się kurzy. Tragiczna ta generacja. Ja pewnie po ogłoszeniu daty premiery pójdę kupić PS5 PRO 1
Totek 784 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Apropo konsoli, bo ja właśnie planuje kupić specjalnie na GTA6. Plan mam taki że kupię PS5 digital z drugiej ręki, kupię GTA, pogram sobie z pół roku a potem sprzedam konsole z całym GTA. Plan tani i sprytny, nie chce napędu bo nie będę grał na konsoli w inne gry. Dobrze kombinuję?? Czy coś przeoczyłem? Albo opcja nr 2, dopłacić 300zl do Xbox series X, kupić wersję na płycie, ograć jak wyżej i sprzedać wszystko osobno. Chyba nawet lepsza opcja bo gra nie będzie do niczego przypisana. Edytowane 7 Lutego przez Totek
Rekomendowane odpowiedzi