Grand Theft Auto VI
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Co to takie jakieś małe i nie pokrywa całej czapki CPU? -
Przez Killer85 · Opublikowano
Komp rozbebeszony i będę go czyścił z kursu. Z ciekawostek to na CPU mam Grizzly od 5 lat zamiast pasty. Wygoda mega -
Przez Kadajo · Opublikowano
No wiem, bo po cholerę miała by karta frunąć do USA. Nie licz na to że inne marki będą miały lepszy serwis. To jest loteria. Dziś wszyscy na wszystkim próbują oszczędzać. Kryzys za kryzysem więc wszystko się sypie. Ale muzyka gra dalej, jak na Titanicu -
Przez VRman · Opublikowano
Brzmi jak bardzo pomocna wypowiedź, ale masz jakiekolwiek info o tym, że w Europie jest lepiej? Bo dedukowanie z braku głośnych afer może prowadzić na manowce. Argument o byciu największym producentem kart jest przydatny. Myślałem, że podział jest raczej równomierny. Obawiam się, że amerykański oddział mógł nie działać jak działa/działał sam z siebie a z racji wytycznych z góry, a te mogą być takie same i dla Europy. Do tego sygnały są negatywne np. kwestie BIOSów do płyt AM5 na początku, co sugeruje, że zarząd może być debilny i szukać oszczędności nie tam gdzie powinien. Szkoda, bo 30 lat temu Asus to była marka kojarząca mi się z wysoką jakością. Asus, Abit, miało się te płyty za czasów Intel Pentium 2, miało się pomiędzy 2012 a 2026 (nadal się ma) i miało się po drodze jeszcze 3 inne Asusy. Nie jestem więc uczulony na markę, ale dymu i smrodu wokół niej sporo i dlatego próbuję się dowiedzieć jak jest z perspektywy Polaka a nie Amerykańca. Nie no, fachura! Muszę złożyć tam CV. Często bywam niewyspany i wtedy popełniałbym masę błędów przy pracy, ale widać im to nie przeszkadza, więc gitara -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Szanse że karta Asus, pokroju 5070ti czy wyżej, kupiona w PL trafi do amerykańskiego serwisu są zerowe 😀
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi