AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) Przesuwanie premiery czas start mówiłem że Ci hindusi dobrze nie wróżą Edytowane 6 Listopada przez AndrzejTrg 1
Wu70 739 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada No to ostatni rok przygotowań do wielkiego święta 2
KamcioGF 67 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Ponad rok, albo padnę ja albo moja ps5 1
kanon7 599 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Może rzucą na pocieszenie trzecim trailerem? Poważnie, słabo to wygląda....
Phoenix. 4 713 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 5 minut temu, kanon7 napisał(a): Poważnie, słabo to wygląda.... Od początku zaplanowana strategia marketingowa RDR2 opoznili 3x 2
caleb59 1 621 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Dlaczego ten skapiszonowany temat nie trafia w całości do działu z konsolami tylko zaśmierdza PC? Przecież wiadomo, że ekskluzywność dla Playstation to będzie standard jak to u tych śmierdziuchów z rockstara od zawsze było.
babayaga 136 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada To miało wyjść w przyszłym roku? Cały czas myślałem, że 2027 i to druga połowa. A to już w listopadzie 26.
Kris194 4 714 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 33 minuty temu, Reddzik napisał(a): https://www.rockstargames.com/newswire/article/ak3ak31a49a221/grand-theft-auto-vi-is-now-set-to-launch-november-19-2026 2
MrKetiw 128 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Robią grę od pewnie 10 lat a co chwila przekładają datę premiery, no żenujące 🤣
Brolly 758 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada (edytowane) 56 minut temu, Reddzik napisał(a): https://www.rockstargames.com/newswire/article/ak3ak31a49a221/grand-theft-auto-vi-is-now-set-to-launch-november-19-2026 Czyli premiera pc 2030 Edytowane 6 Listopada przez Brolly 2
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Przecież zatrudnili dodatkowo ok.2000 Hindusów, to Wy się szybszej premiery spodziewaliście? 1
Brolly 758 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada @Reddzik Wersja pc wyjdzie w sam razem razem z rtx 7090 i OLED 8k 1
caleb59 1 621 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Wpadłem, zacząłem narzekać na ekskluzywność i cyk - przełożenie premiery w gratisie. Ma się tę negatywną karmę, co nie? 1
maxmaster027 882 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Te przesuniecia zawsze oznaczaja minimum. Spokojnie skoro raz przesuneli przesuna i drugi raz. Poza tym, to tylko PS5 najwazniejsze kiedy na PC wyjdzie a na to przyjdzie poczekac jeszcze dluzej 1 1
Filip454 209 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada To będzie absolutnie nowy wymiar. Tylko sobie wyobraźcie. Przez kolejne 20 lat, gracze będą na YouTube nagrywać filmiki o szczegółowości świata Grand Theft Auto VI. To będzie kolejne arcydzieło przed ostatecznym GTA VII. Mam tylko nadzieję, że tego dożyję... chciałbym bardzo tego doświadczyć razem ze wszystkimi innymi graczami. 1
Necronom 431 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Dobrze, że ja się z tą serią nigdy nie polubiłem. Ostatnią częścią w jaką grałem było San Andreas, ale porzuciłem szybko.
TmK 91 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Zdziwieni są chyba tylko ci, którzy są nowymi graczami / nie śledzą tej branży czy konkretnie choćby GTA od lat. Juz czwórka była przesuwana, może i robią topowe technicznie gry, ale jako studio są niepoważni już od dobrych 15 lat. Powiem więcej, osobiście spodziewam się premiery w kwietniu 2027, mniej więcej pół roku przed, rzekomo, nowymi konsolami, na które od razu też wleci "enchanced edition". 2
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 2 minuty temu, Necronom napisał(a): Dobrze, że ja się z tą serią nigdy nie polubiłem. Ostatnią częścią w jaką grałem było San Andreas, ale porzuciłem szybko. Ja zawsze lubiłem GTA, pierwszy komp i pierwsza oryginalna gra to właśnie było GTA. Nawet na premierę V zakupiłem specjalnie konsole kuźwa ale człowiek wtedy był młody i głupi młody dalej jest, ale już nie tak głupi Teraz czy to wyjdzie w 2027 czy 2050 to mam w należytym miejscu 1
maras2574 890 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Godzinę temu, caleb59 napisał(a): Wpadłem, zacząłem narzekać na ekskluzywność i cyk - przełożenie premiery w gratisie. Ma się tę negatywną karmę, co nie? Idź stąd !!! 39 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): czy 2050 to mam w należytym miejscu Trochę Cię poniosło
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada 7 minut temu, maras2574 napisał(a): Trochę Cię poniosło A widzisz 8 jest koło 5 mój błąd 1
łukasz850 140 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada (edytowane) 1 godzinę temu, TmK napisał(a): Zdziwieni są chyba tylko ci, którzy są nowymi graczami / nie śledzą tej branży czy konkretnie choćby GTA od lat. Juz czwórka była przesuwana, może i robią topowe technicznie gry, ale jako studio są niepoważni już od dobrych 15 lat. Powiem więcej, osobiście spodziewam się premiery w kwietniu 2027, mniej więcej pół roku przed, rzekomo, nowymi konsolami, na które od razu też wleci "enchanced edition". Ty nie rozumiesz. Będzie jak z GTA V. Jesień 2026 na ps 5, xbox series x. W 2027 roku na jesień bedzie premiera na ps 6 i nowego xboxa. Wiosną 2028 będzie na PC. Rockctars zarobi. Edytowane 7 Listopada przez łukasz850
ODIN85 3 501 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Czyli Ps6 w 2028 żeby się jeszcze na starej generacji nachapali 1
Rekomendowane odpowiedzi