Totek 992 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja I dupa Człowiek stary a głupi, a nadzieja to niedobra kobieta jest.
ChudyXp 54 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 5 minut temu, Totek napisał(a): I dupa Człowiek stary a głupi, a nadzieja to niedobra kobieta jest. Cytując klasyka "I cały misterny plan też w pi***!" a miałem już otwierać mocniejsze trunki niż szampan
JeRRyF3D 2 074 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja A co się zadziało? Czy bardziej nie zadziało?
ChudyXp 54 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Teraz, Tomek_ITH napisał(a): Do 18 jeszcze czas Nie zmienia się planu zaplanowanego w planie od tego jest plan to jak mam teraz cała imprezę przenieść na godzinę 18 ?? co powiedzieć gościa to jest logistycznie nie możliwe 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Nic się nie dzieje No właśnie a tyle kasy na to poszło nie wspomnę o logistyce i kosztach wynajmu hotelu dla gości
JeRRyF3D 2 074 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja (edytowane) 8 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Do 18 jeszcze czas Spoiler Edytowane 12 Maja przez JeRRyF3D 1
Tomek_ITH 503 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja (edytowane) chat gpt mówi, że 2 trailer pojawił się o 15:29 czasu polskiego, także już po ptokach chyba. Pierwszy był zaplanowany na 15:00 ale jak wiadomo wrzucili go wcześniej przez wyciek. Edytowane 12 Maja przez Tomek_ITH
ODIN85 4 866 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 7 minut temu, KamcioGF napisał(a): Też to oglądam Ja odświeżam i odświeżam Record_2026-05-12-15-40-46_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.mp4
Phoenix. 6 909 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja W USA mają o 5-6h do tyłu więc jeśli coś piszczą to tak żeby cały świat już „wstał” więc myślę że coś pod wieczór u nas.
Kris194 5 038 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja (edytowane) Poziom tego wątku Edytowane 12 Maja przez Kris194 1
KamcioGF 154 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 6 minut temu, Phoenix. napisał(a): W USA mają o 5-6h do tyłu więc jeśli coś piszczą to tak żeby cały świat już „wstał” więc myślę że coś pod wieczór u nas. Jakby miało być coś u nas to tak do 17 maks. W USA wrzucają rano o 9-10 te newsy 1
lukadd 3 738 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja (edytowane) A niby dla czego dzisiaj, przecież równie dobrze może być jutro, albo za tydzień i za miesiąc itd. Wrzucą jak wrzucą Edytowane 12 Maja przez lukadd
hubio 1 345 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja @hwdp43 po kliknięciu na ten link Norton wyświetlił mi alert, że ta strona jest fałszywa i zbiera informacje przez hakerów. To tak odnośnie dyskusji o antywirusach gdzie ostatnio pisałem, że nawet z wp są przekierowania na "podejrzane" a teraz proszę i tutaj
Phoenix. 6 909 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 1 minutę temu, lukadd napisał(a): A niby dla czego dzisiaj, przecież równie dobrze może być jutro, albo za tydzień i za miesiąc itd. Wrzucą jak wrzucą Jutro nie mogą bo jestem w pracy 🤣
lukadd 3 738 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja (edytowane) No to tym lepiej zrobisz sobie przerwę od pracy przy okazji 2 minuty temu, hubio napisał(a): @hwdp43 po kliknięciu na ten link Norton wyświetlił mi alert, że ta strona jest fałszywa i zbiera informacje przez hakerów. To tak odnośnie dyskusji o antywirusach gdzie ostatnio pisałem, że nawet z wp są przekierowania na "podejrzane" a teraz proszę i tutaj Wywal tego antywirusa bo fejkami ci wali. Edytowane 12 Maja przez lukadd 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 3 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Jutro nie mogą bo jestem w pracy 🤣 To na kiblu będziesz oglądał.
GordonLameman 10 159 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman
Kris194 5 038 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja (edytowane) 1 godz i 18 minut Edytowane 12 Maja przez Kris194
lukadd 3 738 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Nie ma jeszcze premiery na PC podanej więc nie wiadomo
Rekomendowane odpowiedzi