Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 minut temu, Totek napisał(a):

I dupa :hihot:

Człowiek stary a głupi, a nadzieja to niedobra kobieta jest.

Cytując klasyka "I cały misterny plan też w pi***!" a miałem już otwierać mocniejsze trunki niż szampan xD 

Opublikowano
Teraz, Tomek_ITH napisał(a):

Do 18 jeszcze czas

Nie zmienia się planu zaplanowanego w planie od tego jest plan xD to jak mam teraz cała imprezę przenieść na godzinę 18 ?? co powiedzieć gościa to jest logistycznie nie możliwe :( 

2 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Nic się nie dzieje:(

No właśnie a tyle kasy na to poszło nie wspomnę o logistyce i kosztach wynajmu hotelu dla gości :) 

Opublikowano (edytowane)

chat gpt mówi, że 2 trailer pojawił się o 15:29 czasu polskiego, także już po ptokach chyba:cool:

Pierwszy był zaplanowany na 15:00 ale jak wiadomo wrzucili go wcześniej przez wyciek.

Edytowane przez Tomek_ITH
Opublikowano
6 minut temu, Phoenix. napisał(a):

W USA mają o 5-6h do tyłu więc jeśli coś piszczą to tak żeby cały świat już „wstał” więc myślę że coś pod wieczór u nas. 

Jakby miało być coś u nas to tak do 17 maks. W USA wrzucają rano o 9-10 te newsy

• Upvote 1
Opublikowano

@hwdp43 po kliknięciu na ten link Norton wyświetlił mi alert, że ta strona jest fałszywa i zbiera informacje przez hakerów. To tak odnośnie dyskusji o antywirusach gdzie ostatnio pisałem, że nawet z wp są przekierowania na "podejrzane" a teraz proszę i tutaj :) 

Opublikowano (edytowane)

No to tym lepiej zrobisz sobie przerwę od pracy przy okazji :E 

2 minuty temu, hubio napisał(a):

@hwdp43 po kliknięciu na ten link Norton wyświetlił mi alert, że ta strona jest fałszywa i zbiera informacje przez hakerów. To tak odnośnie dyskusji o antywirusach gdzie ostatnio pisałem, że nawet z wp są przekierowania na "podejrzane" a teraz proszę i tutaj :) 

Wywal tego antywirusa bo fejkami ci wali.

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 1