TmK 346 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 2 godziny temu, slafec napisał(a): Ukryj zawartość Fabularne spoilery, trzeba zacząć uważać co się ogląda Wow. Animacje prima sort.
Tomek_ITH 565 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Tym razem coś oficjalnego https://www.gry-online.pl/newsroom/gta-6-polaczy-chaos-gta-5-z-realizmem-i-immersja-red-dead-redempt/z831956 Edytowane 26 Sierpnia przez Tomek_ITH 1
Wu70 1 056 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia GTA 6 połączy chaos GTA 5 z realizmem i immersją Red Dead Redemption 2. Ajjj, tylko tego chciałem, chyba specjalnie dla mnie robią grę Cieszy że mimo wielkiego biznesu online chcieli nadal stworzyć coś wybitnego.
Kadajo 10 371 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia To nie downgrade, od samego początku było prawie pewne że oni pokazywali rendery a nie grę, dlatego do samego końca nie chcieli pokazać GP Już pierwszy leek to potwierdził w sumie Zobaczycie jaki będzie płacz jak oni pokażą jak to na konsolach wygląda I wcale się nie zdziwię jak jutro "oficjalnie" nadal nie zobaczymy GP 1 5
VoitTec 35 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 56 minut temu, Reddzik napisał(a): Downgrade? Bez przesady, bywały w historii gorsze downgrejdy 3
Fatality 896 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Przecież nie wiemy w jakim stanie jest oryginał. Rownie dobrze gościu gra w wersje która wygląda jak low na PC. Jutro pewnie się dowiemy wiele. pakiet netflix 8k wykupiony Edytowane 26 Sierpnia przez Fatality
Kadajo 10 371 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Gdyby mieli czym się pochwalić, zrobiliby to już dawno temu 2
hwdp43 1 945 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Ja juz tych leekow nie ogladam . Wystarczy mi to co zobaczylem . Bedzie mega gierka . Biere na premiere a moze i z tydzien przed 3
Wu70 1 056 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Kuszą żeby klikać ten preorder ale niestety, zasady to zasady 9 minut temu, Fatality napisał(a): jak low na PC Na konsole i tak trafi low z PC, tak jak zawsze. Gra i tak będzie bardzo ładna, tak jak RDR2, R* wie jak to robić żeby coś wyciągnąć z tych konsolowych rupieci
Kadajo 10 371 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Może hype urósł do takiego poziomu że bali się po trailerach które pokazali że gierka rozczaruje lud graficznie Kto wie może ten leek to najlepsze co im się przydarzyło
VoitTec 35 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Ja już też zaspokoiłem ciekawość. Więcej nie ma co oglądać, bo zaczynają wyciekać elementy fabularne. Peorder opłacony, ale to już raczej moja ostatnia gra na XSX.
KamcioGF 192 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 23 minuty temu, Kadajo napisał(a): To nie downgrade, od samego początku było prawie pewne że oni pokazywali rendery a nie grę Jednak poczekałbym z takimi wnioskami do premiery a nie śmiał się na zapas
TmK 346 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 30 minut temu, Fatality napisał(a): Przecież nie wiemy w jakim stanie jest oryginał. Rownie dobrze gościu gra w wersje która wygląda jak low na PC. Jutro pewnie się dowiemy wiele. pakiet netflix 8k wykupiony Ale wiesz, że to 6h później będzie na YouTube nie? 1
Fatality 896 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 14 minut temu, TmK napisał(a): pakiet netflix 8k wykupiony no to chyba oczywiste ze sarkazm Poza tym bedzie 10min po wszystkim na yt juz
łukasz850 184 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 1 godzinę temu, samsung70 napisał(a): okurwele, jaka lipa To zwiastuny były pewnie z rtx 4090. Na ps 5 to bedzie wyglądac dużo gorzej
KamcioGF 192 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 1 minutę temu, lukadd napisał(a): Te zwiastuny to nie był gameplay Jak się dobrze przyjżrzysz to te wycieki potwierdzają, że w drugim trailerze było sporo gameplayu tylko nie w widoku zza pleców. To, że grafika nie wyglada tak dobrze na tych przeciekach to ciężko oceniać na podstawie niewiadomej wersji gry.
lukadd 3 886 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia @KamcioGF Sprawdziłem po prostu trailer i faktycznie "This trailer was captured entirely in-game from a PlayStation 5, comprised of equal parts gameplay and cutscenes." Nic, tylko czekać co jutro pokaże Rockstar. To już będzie na pewno z najnowszego końcowego buildu.
Kris194 5 123 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): Downgrade? Widzę idziemy w tym kierunku Rockstarowi chyba zabrakło VRAMu, tak jak wszystkim obecnie 2
TmK 346 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Czy będzie wyglądać dobrze? Tak. Czy mimo tego downgrade jest pewniakiem? Wystarczy sobie obejrzeć materiały promocyjne dla RDR2 i V żeby znać odpowiedź na to niezwykle trudne pytanie.
ODIN85 5 175 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Może na pc będzie poziom trailerów. Teraz nie ma na to szans.
SmogSmok 394 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Dobre wieści, nie będzie trzeba czekać 6h na wersje z youtube, wystarczy oglądnąć jakiegoś streamera z komentarzem. 1
STALKER 171 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Dziś fanatykom tosterów popłyną białe łzy po nogach🤣 1
Rekomendowane odpowiedzi